reklama
kasiulek82
Mam jedno tylko marzenie.
Malinko jak u lekarza? Jaki miałaś w ogóle wynik bety? Napisz co tam u Ciebie. Pozdrawiam!
mango-tree
Zaciekawiona BB
Tak sobie myśle, że malinka moze wkleic nam teściora skopiowanego z netu. Więc i tak nie dowiemy sie prawdy

Kaprycha
Fanka BB :)
UWAGA - KONKURS 

Oglaszam konkurs, na najbardziej absurdalne pytanie dotyczace tematyki ciazy. Najwyzej beda oceniane autentyczne pytania ( + link do strony) ale tworczosc wlasna jest jak najbardziej mile widziana - czasem fikcja przewyzsza rzeczywistosc
A to kilka przykladow :
"W piątek wzięłam pierwszą tabletkę. W sobotę miałam przytulanko. W niedzielę zapomniałam pigułki (spóźnienie wynosiło równe 24 h), wzięłam w poniedziałek dwie. We wtorek poczułam silny ostry ból w podbrzuszu po lewej stronie, który koleżanki zdaje się opisują jako ból owulacyjny. We wtorek wieczorem, czy w środę, po podmyciu się wytarłam się nie swoim ręcznikiem, tylko wujka.
Proszę, powiedzcie mi, że nie mogłam zajść w ciążę z ręcznikiem! Jak to napisałam to widzę że to absurd, ale tkwi we mnie ten kretyński lęk i nie mogę się go pozbyć
(("
"No wiec...mialem ostatnio dziwna sytuacja...o ktorej opowiedzialem nielicznym i tak naprawde nic sie nie dowiedzialem...Wiec...bylem ostatnio ze swoja dziewczyna i ona bawila sie moim penisem...Oczywiscie skonczylo sie to tak ze dostalem orgazmu spuszczajac sie obok niej...I mialem troszke ubrudzone sperma palec...Po godzinie postanowilem zrobic jej palcowke no i stad moje pytanie...Czy mozliwe zeby ona byla w ciazy ? Ile w koncu te plemniki zyja poza organizmem zywym ? (Wszedzie na forach pisza co innego)
P.S. Dodam ze dziewczyna byla dziewica jesli to ma jakies znaczenie...Prosze oszybko odpowiedz...Z gory dziekuje..."
"Czy bezpieczne jest pranie razem męskiej i damskiej bielizny? Otóż mam problem. Moim problemem jest obawa przed łącznym praniem (np. w jednej misce, czy tez pralce) bielizny męskiej i damskiej. Boję się, że obecne na męskich slipkach plemniki mogłyby się połączyć w trakcie prania z jajeczkami obecnymi na majteczkach kobiety, która powiedzmy przechodzi owulację. Mógłby się wówczas zupełnie nieoczekiwanie wytworzyć zarodek, który przykleiłby się na majteczki kobiety i ona by je włożyła , po czym zarodek wchłonąłby się do jej wnętrza. Lub inna wersja wydarzeń: plemnik nieoczekiwanie przeniosłby się na majteczki kobiece i po wysuszeniu ożył wędrując potem do jej wnętrza. Co o tym sądzicie? Wg mnie ryzyko jest."
Wykop.pl - Czy można zajść w ciążę z ręcznikiem wujka?
( link podala Kroptusia - dziekujemy
)
Do wygrania 50 testow ciazowych, lub owulacyjnych ( co kto woli).
Dodam tylko, ze poki co na prowadzeniu jest Malinka, jako ze jest jedyna osoba , ktora do tej pory wziela udzial w konkursie
Serio - ZAPRASZAM
:-)

Oglaszam konkurs, na najbardziej absurdalne pytanie dotyczace tematyki ciazy. Najwyzej beda oceniane autentyczne pytania ( + link do strony) ale tworczosc wlasna jest jak najbardziej mile widziana - czasem fikcja przewyzsza rzeczywistosc

A to kilka przykladow :
"W piątek wzięłam pierwszą tabletkę. W sobotę miałam przytulanko. W niedzielę zapomniałam pigułki (spóźnienie wynosiło równe 24 h), wzięłam w poniedziałek dwie. We wtorek poczułam silny ostry ból w podbrzuszu po lewej stronie, który koleżanki zdaje się opisują jako ból owulacyjny. We wtorek wieczorem, czy w środę, po podmyciu się wytarłam się nie swoim ręcznikiem, tylko wujka.
Proszę, powiedzcie mi, że nie mogłam zajść w ciążę z ręcznikiem! Jak to napisałam to widzę że to absurd, ale tkwi we mnie ten kretyński lęk i nie mogę się go pozbyć
"No wiec...mialem ostatnio dziwna sytuacja...o ktorej opowiedzialem nielicznym i tak naprawde nic sie nie dowiedzialem...Wiec...bylem ostatnio ze swoja dziewczyna i ona bawila sie moim penisem...Oczywiscie skonczylo sie to tak ze dostalem orgazmu spuszczajac sie obok niej...I mialem troszke ubrudzone sperma palec...Po godzinie postanowilem zrobic jej palcowke no i stad moje pytanie...Czy mozliwe zeby ona byla w ciazy ? Ile w koncu te plemniki zyja poza organizmem zywym ? (Wszedzie na forach pisza co innego)
P.S. Dodam ze dziewczyna byla dziewica jesli to ma jakies znaczenie...Prosze oszybko odpowiedz...Z gory dziekuje..."
"Czy bezpieczne jest pranie razem męskiej i damskiej bielizny? Otóż mam problem. Moim problemem jest obawa przed łącznym praniem (np. w jednej misce, czy tez pralce) bielizny męskiej i damskiej. Boję się, że obecne na męskich slipkach plemniki mogłyby się połączyć w trakcie prania z jajeczkami obecnymi na majteczkach kobiety, która powiedzmy przechodzi owulację. Mógłby się wówczas zupełnie nieoczekiwanie wytworzyć zarodek, który przykleiłby się na majteczki kobiety i ona by je włożyła , po czym zarodek wchłonąłby się do jej wnętrza. Lub inna wersja wydarzeń: plemnik nieoczekiwanie przeniosłby się na majteczki kobiece i po wysuszeniu ożył wędrując potem do jej wnętrza. Co o tym sądzicie? Wg mnie ryzyko jest."
Wykop.pl - Czy można zajść w ciążę z ręcznikiem wujka?
( link podala Kroptusia - dziekujemy
)Cześć Dziewczyny.Jestem młodą mężatka , od dawna chciałabym mieć dziecko ale mój mąż cały czas odwleka decyzje. Wiem ze gdybyśmy wpadli to na pewno przyjąłby to ze spokojem i na pewno byłby super tata ale cały czas odwleka. Ostatnio wpadłam na pomysł że pomogę naszemu szczęściu ,miałam dni płodne , kochaliśmy się oralnie i po wszystkim wprowadziłam paluchami spermę do środka. (przepraszam za szczegóły)Zrobiłam tak trzy razy, dzień po dniu. Spóźnia mi się już okres tydzień i tak się zastanawiam czy to możliwe że się udało?
Do wygrania 50 testow ciazowych, lub owulacyjnych ( co kto woli).
Dodam tylko, ze poki co na prowadzeniu jest Malinka, jako ze jest jedyna osoba , ktora do tej pory wziela udzial w konkursie

Serio - ZAPRASZAM
Ostatnia edycja:
Loree
Dziewczyny mi też sie wydaje ze to kompletna bzdura co ona tu piszeZe najpierw mąz miał wyprysk i ze pod pretekstem pojscia sie umyc poszla i sobie wsadziłaprzepraszam tu za wypowiedz
aa teraz pisze nie wie jak to dokladnie sie stało ze moze prezerwatywa zawiodła
Zal mi tej kobiety
Jak chcesz sobie robic jaja to mozesz ze swoich kolezanek a nie z nas
Teraz pewnie czeka sobie do 20 przyjdzie na forum i powie ze poroniła
Nie rozumiem takich ludzi
![]()
Pewnie to zwykła literówka ale podoba mi się stwierdzenie, że mąż miał WYPRYSK!!!

Buuu ha ha ha

Loree
Przejrzałam wszystkie posty napisane przez Malinke. Dziwi mnie to, że napisała 45 postów tylko w temacie " możliwe"?, który zresztą sama założyła. Dla mnie ściema jakich mało. Myslę, że żadna z nas nie ogranicza się do jednego tylko tematu. Cóż- widocznie Malinka nie ma nic więcej do powiedzenia. Może to i lepiej? Jakoś przestała się odzywać, choć wczesniej siedziała bez przerwy na forum. Zaraz przeczytamy, że moja wypowiedź tak ja zdenerwowała i skrzywdziła (to chyba jej ulubione słowo?), że dostała plamienia i poroniła. Mam nadzieję, ze tak daleko się nie posunie, bo to nie fair wobec dziewczyn, które naprawdę mają problemy z utrzymaniem ciąży! Co do wklejenia wyników bety, ktoś pisząc że można ściągnąć z netu miał rację , więc to też nie jest dla mnie wiarygodne.Malinka- jak mawiał Wojewódzki" ja jestem na nie".
reklama
M
malinka27
Gość
No tak... nie było mnie tu parę dni a niektóre z Was znowu się nakręcają na czele z Kaprychą i jej konkursem. Cokolwiek bym tu nie napisała to i tak niektóre z Was będą węszyć że coś jest nie tak . O czym świadczy post jednej z forumowiczek która stwierdziła że jak wkleję zdjęcie testu to pewnie będzie z internetu.No i potem dziwicie się że ktoś po prostu olewa to forum i się nie odzywa.
Jestem pewna że gdybym napisała jakiś post w innym temacie to zaraz któras z "uprzejmych" koleżanek napisałaby że pewnie specjalnie zakładam temat żeby pokazać że naprawde jestem w ciąży i interesuje się forum i wymyślam fikcyjne problemy. Gdy nic nie piszę w innych tematach to też żle i podejrzane.
Gdybym wkleiła test to ktoś by napisał że mam go z internetu.
Gdy z kolei nie wkeję to też będzie zle. Zastanówcie się naprawdę nad tym co piszecie.
Naprawdę już mnie to śmieszy.
Jeśli się tu jeszcze pojawię (w co wątpię) to i tak pod innym nickiem .
Pozdro
Jestem pewna że gdybym napisała jakiś post w innym temacie to zaraz któras z "uprzejmych" koleżanek napisałaby że pewnie specjalnie zakładam temat żeby pokazać że naprawde jestem w ciąży i interesuje się forum i wymyślam fikcyjne problemy. Gdy nic nie piszę w innych tematach to też żle i podejrzane.
Gdybym wkleiła test to ktoś by napisał że mam go z internetu.
Gdy z kolei nie wkeję to też będzie zle. Zastanówcie się naprawdę nad tym co piszecie.
Naprawdę już mnie to śmieszy.
Jeśli się tu jeszcze pojawię (w co wątpię) to i tak pod innym nickiem .
Pozdro
Podziel się:
Ze najpierw mąz miał wyprysk i ze pod pretekstem pojscia sie umyc poszla i sobie wsadziłaprzepraszam tu za wypowiedz
aa teraz pisze nie wie jak to dokladnie sie stało ze moze prezerwatywa zawiodła