Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj mysli myśli i to jeszcze jak.No i smacznegoTo znaczy ze o Tobie mysli ;-);-);-)
A ja wlasnie zrobilam sobie kolacjecztery kanapki z szynka,pomidorem i salata lodowa
:-)

Oj mysli myśli i to jeszcze jak.No i smacznego![]()

fotki prosimyI tak się przyda.. do zrzucania kilogramow po ciazy a przy okazji bede wiedziala ile przytylam;-);-)
Jitro ide do nowego gina zobacze w końcu moją fasolke![]()

U mnie zależy co Kuba robi w dzień.W nocy wszystko wychodzi .Jeśli jest zestresowany,albo są jakiekolwiek zmiany w jego najblizszym otoczeniu to rękę daję ,ze o 4 rano będzie pływał zmoczony.:-(A zdarza sie ze robi siku na nocnik
Ja dzisiaj chce polozyc Wiktorie spac bez pieluchyZ Klaudia jeszcze troszke poczekam poniewaz czesto rano nie wytrzymuje i sika w pieluche a Wiktoria ostatnio ani razu nie zsikala sie w pampersa po nocy

Będzie dobrze.W wielu krajach dzieci tak do szkoły chodzą.Moja córka pójdzie do szkoły w wieku 6 lat
Sejm odrzucił weto prezydenta w sprawie sześciolatków
Sama nie wiem co o tym myśleć![]()
mnie się podobaA to można prać no bo podkładów nie pierze sie
a co myslicie o takiej haleczce może być czy nie bardzo
= NOWOŚĆ = UWODZICIELSKA HALECZKA rozm XL/XXL (579546761) - Aukcje internetowe Allegro
100% czekolada.Jeśli tego nie wyeliminujesz z diety to może być AZS.Kurczę Oliwce zrobiły sie czerwone policzki-szorskie z malutkimi krosteczkami.Nie wiem od czegojakby czegos nie mogła jeść,tylko czeg
statnio trochę czekolady podjadła,dzis też może to od czekolady.jak myslicie?bo nie wiem co wyeliminować.
![]()
Elocom ścienia skórę na buzi i pekają naczynka od niego.Niestety widać to do końca życia.Kubuś tak ma.:-(Ja moim smaruje mascia diprobase
Chociaz lepsze sa te sterydowe np Elocom ale ich nie polecam,bo sa mocne i tylko w ostatecznosci
fotki śliczne a jeszcze śliczniejsza modelkaEEE tam, myślałam, że fajniejsze będą
Kubeczek do polewania oczywiście może tez służyć również do picia![]()

mam i polecamSzukam zabawki do kapieli dla Laury i chyba sie zdecyduje na cos takiego.U nas to kosztuje 20euro a tu taka taniocha
Jak myslicie bedzie zadowolona
Ma pluszaki kubusia, tygryska i prosiaczka oraz miniaturke klapouchego nimi sie bawi
FISHER PRICE WODNY ŚWIAT KUBUSIA PUCHATKA OD SS (584772861) - Aukcje internetowe Allegro

A ja bym poszla![]()
dobrej nockia ja na forum slubnym sie zasiedzialam wracam a Wy co zasnelyscie czy jak??
Ja juz sie zegnam bo moj mnie ciagnie
Dobranoc:-)
dobrej nockiJa też sie kładę,muszę w końcu odespać te braki snu,bo nie wiem jak dzis będzie.:-)
Dobranoc
e tam głupio.Spragniony jest...Wow ale dostałam zboczonego sms od Mężulka aż mi głupio![]()

Nie poszłabym, za dużo przeszłam w życiuA ja bym poszla![]()

AS 76
Ja uzywałam Elocom i Elidel juz u mojego starszego synka i nie ma zadnych plam na twarzyMoze dlatego ze uzywalam i uzywam tych masci naprawde sporadycznie