reklama
dotaZ
Fanka BB :)
A o 17 idziemy do R brata na browarka![]()
uuuu..tego nie bede komentowala wstawie tylko odpowiedni obrazek: oto nasza Jutrzenka a moja siostra dzis po tym browarku

witajcie ciotki klotki

kurcze nie bede tyle pisala co moja siostra...ale zgadzam sie z nią i podpisuje sie pod tym co napiasala
Milej soboty!!! korzystajcie z wiosny

Milej soboty!!! korzystajcie z wiosny

ps. my juz po spacerku,Mufinek śpi

jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
uuuu..tego nie bede komentowala wstawie tylko odpowiedni obrazek: oto nasza Jutrzenka a moja siostra dzis po tym browarku
![]()

kurcze nie bede tyle pisala co moja siostra...ale zgadzam sie z nią i podpisuje sie pod tym co napiasala![]()
hehe, zaimponowalam Ci ta wypowiedzia 

Zabawki pozbierane, jest roznica co!!!!!!!! (ps nie patrzcie na wiszace kable i brak kontaktow bo jestesmy na etapie kupowania mebla jakiego do salonu plus do tego R juz 2 tyg ne ma czasu kupic odpowiednich kontaktow antenowych ;-);-):-):-)). Fotka przed i po
jutrzenka
OOoOo jak tam czyysciutko:-)Jutrzenka spisalas sie na medal
![]()
Ola

A w ile maja Twoje dzieciaczki??
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
hej:-)
ale naskrobałyście

a ja miałam dziś nie zaglądać bo mam dużo roboty, ale nie mogłam się powstrzymać

posprzątałam już pół domu jeszcze pół mi zostało, mały śpi duży też się pospał

u mnie też słoneczko ale za ciepło nie jest
elcia- dałaś mi do myślenia z tym uszkami, bo mój Łukasz ostatnie dwa dni cały czas się ciągnie za uszy , czy to możliwe żeby go bolały
mam nadzieje że nie
buziaczki dla wszystkich idę pracować
edit: Ola śliczne masz dzieciaczki, miałam mówić że młodziutko wyglądasz a ty jesteś całkiem młodziutka
ale naskrobałyście

posprzątałam już pół domu jeszcze pół mi zostało, mały śpi duży też się pospał

u mnie też słoneczko ale za ciepło nie jest

elcia- dałaś mi do myślenia z tym uszkami, bo mój Łukasz ostatnie dwa dni cały czas się ciągnie za uszy , czy to możliwe żeby go bolały

buziaczki dla wszystkich idę pracować

edit: Ola śliczne masz dzieciaczki, miałam mówić że młodziutko wyglądasz a ty jesteś całkiem młodziutka
Ostatnia edycja:
jutrzenka
Bartek skoczny w czerwcu 2 latka a Natahlien skonczył 6 miesięczy a czem,u pytasz?:-)
Tak po prostu, widac ze mala roznica wieku, podziwiam zawsze takie osoby ze tak szybko jest drugi maluch po pierwszym

A jak trafilas na grudniowki ?? :-):-), myslalam w pierwszej chwili ze Twoj synek tez z grudnia jak nasze maluchy
reklama