reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jutrzenko dziękuje twój synek tez sliczny:tak:;-)Ja przed chwilą troszke salon ogarnelam;-)zaraz trzeba będzie powoli obiadek szykowac:-)

reklama
A o 17 idziemy do R brata na browarka
Alcooliques28.gif
uuuu..tego nie bede komentowala wstawie tylko odpowiedni obrazek: oto nasza Jutrzenka a moja siostra dzis po tym browarku
Alcooliques18.gif
Invision-Board-France-557.gif

witajcie ciotki klotki
Smiley-IPB-283.gif

kurcze nie bede tyle pisala co moja siostra...ale zgadzam sie z nią i podpisuje sie pod tym co napiasala
Accord01.gif

Milej soboty!!! korzystajcie z wiosny
Temps05.gif

ps. my juz po spacerku,Mufinek śpi
Smiley-IPB-98.gif

Smiley-IPB-106.gif
Smiley-IPB-247.gif
Invision-Board-France-491.gif

uuuu..tego nie bede komentowala wstawie tylko odpowiedni obrazek: oto nasza Jutrzenka a moja siostra dzis po tym browarku
Alcooliques18.gif
Invision-Board-France-557.gif

kurcze nie bede tyle pisala co moja siostra...ale zgadzam sie z nią i podpisuje sie pod tym co napiasala
Accord01.gif

hehe, zaimponowalam Ci ta wypowiedzia :-D:-D:-D

Zabawki pozbierane, jest roznica co!!!!!!!! (ps nie patrzcie na wiszace kable i brak kontaktow bo jestesmy na etapie kupowania mebla jakiego do salonu plus do tego R juz 2 tyg ne ma czasu kupic odpowiednich kontaktow antenowych ;-);-):-):-)). Fotka przed i po​

hej:-)
ale naskrobałyście:szok::szok::szok: a ja miałam dziś nie zaglądać bo mam dużo roboty, ale nie mogłam się powstrzymać:tak::tak:
posprzątałam już pół domu jeszcze pół mi zostało, mały śpi duży też się pospał:-D:-D:-D
u mnie też słoneczko ale za ciepło nie jest:no:
elcia- dałaś mi do myślenia z tym uszkami, bo mój Łukasz ostatnie dwa dni cały czas się ciągnie za uszy , czy to możliwe żeby go bolały:sorry2: mam nadzieje że nie:sorry2:

buziaczki dla wszystkich idę pracować
LaverLeLinge.gif
Laver02.gif
Depoussierer.gif

PasserAspirateur.gif

edit: Ola śliczne masz dzieciaczki, miałam mówić że młodziutko wyglądasz a ty jesteś całkiem młodziutka

Ostatnia edycja:
Bartek skoczny w czerwcu 2 latka a Natahlien skonczył 6 miesięczy a czem,u pytasz?:-)

Tak po prostu, widac ze mala roznica wieku, podziwiam zawsze takie osoby ze tak szybko jest drugi maluch po pierwszym :tak::tak:.
A jak trafilas na grudniowki ?? :-):-), myslalam w pierwszej chwili ze Twoj synek tez z grudnia jak nasze maluchy

reklama
Jutrzenka;-)Ja chcialam tak miec rok po roku a nie ja mam sąsiadke ktorej corka ma 16 lat i dopiero teraz braciszek jej sie urodził i jak to wygląda:-)tak jakos dziwnie

Do góry