reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hejka
pozdro z wyrka
a pogoda pikna:-(
męzus chate wypucowal, pranie zrobil, powiesil, rosół ugotował a ja na rosół patrzec nie moge....
ja od 2 dni tylko na pomidorach, z serka topionego wzielo mnie tak ze 3 posiłki to pomidory z jogurtem naturalnym...
mam nadzije ze nie zaszkodzą dziecince, na mięso dalej nie mam ochoty,
a dzis śnila mi sie wizyta u gina i usg i ze widziałam mała cipeczke..heheh
a męzowi sie śnił siurak;-)

reklama
hejka dziewuchy :-D

M juz wybyl a ja sie powolutku zaczynam szykowac do wyjscia... jeszcze make-upik i fryz...i wybywam :-D

mam nadzizje ze bedzie fajnie :-D

Hej Danula, Syla, Alicja, ruda :-)

czyli SYlka moze beda blizniaki :-)
ja juz posprzatalam ufff teraz czeka mnie wymyslanie drugiego dania bo rosolek z wczoraj
Sylka pozazdroscic M ze tak sprzata :-)

Sylwia to ciekawe które z was ma prorocze sny:-)
Ja juz też po obiadku i zaczynam błogie lenistwo.......

Alicja no cóż jak jedna to jedna:baffled:...... ale pomalutku, masz rację najpierw ureguluj hormonki i zostaw troszkę sił na noc poślubną...... ale fakt że czas leci szybciutko.....

Ruda naprawdę minęło bardzo mało czasu...... uwierz że czas częściowo leczy rany, nigdy nie zapomnimy o tym co się stało ale nauczymy się iść dalej do przodu......

Witaj ALutka jak tam wolne dni wykorzystujesz dobrze :-)
ale bym sie smiała jak byśmy z M wpadli :-)
my od mojego 18 roku życia sie nie zabezpieczlismy :-)
a kolezanka mi mowila ze okres moze mi sie spozniac
po odstawieniu luteiny

a ja takiej paniki nasiałam ze masakrejszon hahahaha :-)
przestalam sie przemeczac nawet nie sporzatalam nie dzwigalam nic nawet w pracy teczki wozilam na fotelu na kolkach :oo: hahahha

Carri a u mnie piękne słoneczko...... ale niestety moje dziecię się rozchorowało i zamiast spacerów to siedzenie w domu......

Andzi no cóż zmałpowałam po Edytce :zawstydzona/y:...... ale mogę tak po imieniu?????

reklama
Do góry