reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

kochane co myslicie o cwiczeniach na silowni..3 razy w tyg..chyba nie zakloci to zajscia w ciaze..nie bede sie katowac codziennie..poprostu kregloslup mnie boli i musze cwiczyc trcoche:-)
Lekka rozgrzewka plus troche na rece i rozciaganie:-)

reklama
sobie tez poprawiam....

Rok 2277. Dom publiczny. Czytnik kart, identyfikacja, PIN, ekran dotykowy:
- Podaj parametry panienki - pojawia się na ekranie.
- Duży biust, mała cipka - wklepuje facet.
Następnie facet przeciąga kartę kredytową i na ekranie pojawia się napis:
- Proszę czekać 3 minuty.
Facet rozpina marynarkę, siada niczym maharadża w fotelu, rozgląda się po innych "interesantach" i czeka.
Za 3 minuty z głośników:
- Pan z dużymi dłońmi i małym członkiem: pokój numer 4.

Przychodzi facet do pracy pobity, podrapany itd. Kumpel go pyta:
- Kto ci to zrobił ?
- Żona...
- Żona? Za co !?
- Powiedziałem do niej "ty".
- I za to cię pobiła? A jak dokładnie powiedziałeś ?
- Ona mówi do mnie "już się nie kochaliśmy ze dwa lata..."
A ja do niej:
- Chyba ty...

Facetowi żona zaczęła mówić przez sen. Jakieś jęki i imię Rysiek...
Bez dwóch zdań doprawiała mu rogi i facet szybko doszedł do takiego samego wniosku. Aby to sprawdzić, pewnego dnia udał, że wychodzi do pracy i schował się w szafie. Patrzy, a tu żona idzie pod prysznic, układa sobie włosy, maluje się, perfumuje i w samej koszulce nocnej wraca do łóżka. W tym momencie otwierają się drzwi i wchodzi Rysiek...
Super przystojny, wysoki, śniada cera, czarne, bujne włosy - jednym słowem bóstwo.
Facet w szafie myśli: "Muszę przyznać, że ten Rysiek to ma klasę!".
Rysiek zdejmuje powoli koszulę i spodnie, a na nim stylowe ciuchy, najmodniejsze i najdroższe w tym sezonie.
Facet w szafie myśli: "szlag, ale ten Rysiek, to jednak jest zajebisty!".
Rysiek kończy się rozbierać od pasa w górę, a tu na brzuchu mięśnie krateczka-kaloryfer, wysportowany, a klatka jak u gladiatora.
Facet w szafie myśli: "ten Rysiek, to ekstra gość!".
Rysiek zdejmuje super-trendy bokserki, a tu penis cudowny - pierwsza klasa.
Facet w szafie myśli: "O żesz ty, Rysiek jest rewelacyjny"
W tym momencie żona zdejmuje koszulę nocną i pojawia się ciało z cellulitisem, obwisłe piersi, rozstępy...
Facet w szafie myśli: "Ja pierdolę! Ale wstyd przed Ryśkiem".

- Panie doktorze mój mąż ma problemy w łóżku, mógłby pan coś zrobić żeby znowu był jak byczek?
- Proszę się rozebrać
- Rozebrać?
- Tak, zaczniemy od rogów

niewiem czy to dziala...wyprobuje w sobote jak moja gadzina wroci.......mama probowała na tacie.....stwierdziła ze doszedł efekt uboczny....przytkana dziurka wypierdział polke....

Dzeni - super:-D:-D:-D

Gosiu, Kaprycha - ja jeszcze coś a propos Waszego angielskiego - ja sobie powtarzam, że będę się uczyć - i doooopa - tzn. lenistwo:tak: ale M mi wygrał jakiś program do nauki języka to zobaczę co to - tylko nie wiem kiedy bo juz na mnie krzyczy, że miałam czytać książki na egzamin z podyplomówki:sorry: ale jak ju.z mam chęci to już krok jest:tak:

Ja zmykam do łóżeczka - środy mam ciężkie w pracy i wracam zawsze zmęczona
Dobranoc

Witam się wieczorową porą. Moje dziecko jeszcze nie śpi, ale mogę z wami być. Nauczyła się samodzielnie zasypiać, tylko sporo czasu jej to zajmuje:)
Chwila glupoty i humor poprawiony :-)
Przypomniałaś mi czasy mojego liceum! Chciałam zaszaleć, ale lekko przesadziłam, bo miałam 5 mm na głowie. Więc w porównaniu do mnie masz długaśne włosy! A zmiany są potrzebne!

DZIEN DOBRY!

Musze sie Wam pochwalic, dzisiaj rano robilam za dobra zone :-D:-D;-):tak::-D:-D Nie moglam spac po tym jak zmierzylam tempke, wiec wstalam, umylam sie i zrobilam M sniadanko :-):-D Oczywiscie robie mu sniadanie raz na dluuuuuugi czas, dzieki temu jest mi wielce wdzieczny jak to juz nastapi i traktuje to jako wyroznienie :-D A ja sie przynajmniej nie narobie na co dzien :-D:-D:-D:tak::tak:

Zamieszczam moj wykresik tempki, polaczylam na nim dwa cykle zebyscie mogly popatrzec, czy to nie dziwne, ze mam teraz tak wysoka tempke? A @ mi sie skonczyla i wczoraj mialam juz tylko plamienie, dzisiaj na wszelki wypadek tez mam wkladke, ale sadze, ze nie bedzie brudna bardziej niz pare kropek... Moze jutro tempka zacznie spadac :confused::dry:
ja tam radzilabym jak i wiele innych dziewczyn zrobić tescior.. moja mam ma znajomą ktora tez normalnie mmiala @ a okazalo sie ze jest w ciazy.. i to chyba z 3 miesiace..

Mam 4-5 testow w domu, bo kiedys dorwalam na wyprzedazy w superpharm... Kusisz mnie, ale ja naprawde mysle, ze to jakas paranoja... Jak zarodek moglby sie utrzymac przy tak niskim poziomie progesteronu? No i pewnie naprawde sie nie wstrzelilismy z przytulankami... mam tyyyle watpliwosci... wole nie robic testu, bo nie chce tych 3 minut czekania na wynik i potem rozczarowania... nie lubie tego
:no: A w srodku czuje, ze skoro jednak @ przylazla i to tak wczesnie, to nie moglo sie udac... A dzisiaj mi sie snilo, ze sie obudzilam w nocy i mialam koszmarne mdlosci, ale poczulam sie w tym snie szczesliwa, bo wiedzialam co to moze oznaczac... eh sny sny... :sorry2:
wiesz jak juz ci sie sni.. no no no.. ktoz to wie..
Hahaha, mnie bić nie wolno :-D Co tam słychać ciekawego? Co u Lilu?
Wczoraj zapomniałam dać Wam masę fluidków, wiec nadrabiam zaległości:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Buziaczki dziewczynki :-)
troszke uszczne dla siebie.. czasem ogladam Twoją galerie.. przypominasz mi kolezanke.. ładny brzusio
Siemacie Lachony z rańca.

Miałam se dzisiaj pospać no ale się nie da, bo ta pierdzielona męda tak chrapie że trupa by obudził. Któregoś dnia przypadkiem poduszka mi się wymsknie i wyląduje na jego twarzy na 5 min. No nie wytrzymam.

Ja dziś znowu latanie do tego gości będziemy mieć do końca tygodnia więc dla testujących w tym tygodniu niepowtarzalna szansa bo nie będę miała czasu was odwiedzać.

witaj Haniu.. oj jak dobrze, ze mój nie chrapie.. ja za to zgrzytam zebami.. kiedys kolezanka (nie uprzedzilam jej) rano jak sie obudzila (jeszcze w akademiku) to mówi mi ze zgrzytam, oczywiscie przeprosilam ale uprzedzilam ze tak juz bedzie caly czas.. potem przywykła

ide czytac dalej

Przychodzi teściowa do swojego zięcie i mówi: "Synku nie wiem jak ty to zrobisz, jakich użyjesz znajomości, ale ja chcę być pochowana w Rzymie koło Papieża"
Mija kilka dni zięć przychodzi do swojej teściowej i mówi: :Nie wiem jak mamusia to zrobi, ale wszystko jest załatwione na czwartek":rofl2::rofl2::-D:-D

To jest mój ulubiony kawał:-D

Babo co do siłowni to myśle, że jak najbardziej można, póki oczywiście nie będziesz się przemęczła i dawała sobie zbyt dużego wycisku:-)

Ja niestety nie..jezdze do polski 4 razy w roku zeby u mojej fryzjerki sie obcinac!
Tu nie moge znalesc dobrej..jak pojde chociaz tylko grzywke obciac to krzywo mam obcieta...olewka..i kosztuje 50 zl tylko za grzywke:szok:
Za obciecie od 200 zl..a farba i obciecie ok 500 zl..do kitu DROGO:rofl2:

Drogo tam macie jak cholera, ale jak pięknie!!!! Marzy mi się zwiedzanie Norwegii, jak mała podrośnie to cie poproszę o przewodnik :-D:-D:-D W tym roku chcemy ja zabrać gdzieś, gdzie jest ciepło, dużo piasku i ciepłej wody- żeby dziecko miało frajdę. No więc Norwegia odpada. Ale jak juz bedzie większa to sobie nie odmówię !

Cugu nie ma- hit miesiąca:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Jutro jedziemy z mężem do jego babci na pyszne krokiety, już mi slinka cieknie i wszystko byłoby ok, tylko, że znowu będę musiała słucać historii z lata młodości babci, no ale cóż czego się nie robi dla pysznego jedzonka:-D

Do góry