nie mam teraz możliwości bo jestem w pracy, ale zobacz sobie tamten wykres, edytowałam go. strona 1143. Tam trzeba tylko doliczyć. 31 dc-tempka37, 32dc- 36,9, 33dc- 36,9.
Jak znaleźć tę stronę?...
Kurcze dziewczyny, gubię się nieco
Z testów owu notatka: "Nie zaleca się wykonywania testu z moczu porannego, który jest zagęszczony i z tego powodu można uzyskać wynik fałszywie dodatni. Każda inna pora dnia jest dobra. Ważne jest tylko aby kolejne badania wykonywać o tej samej porze dnia"
Dzień dobry :-)
http://28dni.pl/pomoc/owulacja_fakty_i_mity
Edycja: już wiem,
znalazłam wykres eweli 
Mam pytanie, masz jakieś poprzednie wykresy swoje? Co do fazy lutealnej, z tego co widzę masz w 33dc masz 14 dzień fl. Linia podstawowa to 36.60.
Dokładny moment owulacji da się tylko określić podczas monitoringu. Natomiast podwyższone 3 temperatury (20,21,22 dc) oznaczają najprawdopodobniej przebytą owulację...

Szkoda, że nie wiem ile zazwyczaj Twoja FL trwa. Bo owszem, każda kobieta ma stałą wartość fl, tyle że nie każda ma 14 dni (ja np. mam 12 dni)...
Szczyt śluzu nie musi (choć może i tak byłoby idealnie) pokrywać się ze skokiem... Czasami dziewczyny obserwują w ogóle brak śluzu niestety :/
A dziewczyny mają rację... min. 18 dni fl oznaczać może fasolkę

).
Ewela, a może np.z książką się douczaj?