reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Cześć paniom. Widzę że problemy z jedzeniem nie tylko u mojego Adriana. Ja jak na siłę nie wmuszę w niego kawałek kanapki lub obiadu to i coły dzień by niejadł. Ale zato durzo pije soków. Posłucham rady i odstawiamy słodycze. Dzięki.

reklama
czesc pozdrowienia z uk, my juz na miejscu, bede zagladac w miare mozliwosci to wam wszytsko napisze;-)
pozdrawiamy!!!!

dzień dobry

matra cieszymy sie że u was wszystko w porządku, trzymam za was ksiuki,zeby wsio było ok...

agutka,Zuzka naprawde nie wygląda na niejadka:cool2: ale rozumiem że jako matka napewno się martwisz, bo według ciebie, powinna jeśc więcej, ale myślę, ze to minie:happy2:
ja też tak trochę przewrażliwiona jestem na punkcie małej, jak nie zrobi kupki przez cały dzień:cool2::baffled:
ale teraz też jest na etapie NIE JEDZENIA, ale to chyba z innego powodu- od wczoraj jest na antybiotyku, bo jest chora:-( a nie je z 5 dni tylko mleko pije jak noworodek i czasem cos zje np, krakersa albo paluszka:nerd:
hana :-)
tafi:-)
olka:-)
basia:-)
majuś:-)

Hej.

agutka,Zuzka naprawde nie wygląda na niejadka:cool2:

Miałam tego nie pisać,ale serio,zdrażniły mnie te texty,które 2gi raz tu czytam. :dry: I powtarzam - TAKA JEJ NATURA!
Poza tym,tu nie chodzi o samo nie jedzenie,ale o ZDROWE jedzenie.
Zdrówka dla Zosi.

Marta,fajnie,że się odezwałaś. ;-)

Hana,Mama mi podpowiedziała,że mój Brat do 2 lat wcinał wszystko aż uszy mu się trzęsły - dosłownie. A później wszystko nagle mu ustąpiło. I teraz ma 19 lat i jest taką wysoką chudziną. :-p Może Zuzia w Chrzestnego się wdała? :cool2: :-p

Ssaweczka,śliczna ta Twoja Irenka. :tak:

Miłego dnia!

Dzien dobry:-)
Marta ja tez trzymam kciuki zeby wszystko bylo w porzadku:tak:.
Wczoraj dostalam kase od komornika az 103zl:no:musze jechac kupic najpotrzebniejsze rzeczy dla Karola chociaz szczerze nawet nie wiem co mam za taka kase kupic.

Cześć paniom. Widzę że problemy z jedzeniem nie tylko u mojego Adriana. Ja jak na siłę nie wmuszę w niego kawałek kanapki lub obiadu to i coły dzień by niejadł. Ale zato durzo pije soków. Posłucham rady i odstawiamy słodycze. Dzięki.

Witam,

Djabołek - pediatra mi kiedyś powiedział że taki sok np. Kubuś to dla dziecka zupka, posiłek - sok jest na tyle gęsty i kaloryczny że dziecko się "najada" takim soczkiem. Dlatego nie powinno się dawać takich soków bez rozcieńczania....

To tyle...

A u nas rota wirus u małej i zapalenie gardła u mnie. Mała w ciągu 3 dni schudła 1,5 kg a ja ledwo żyje - mała ma zły humor a ja mało cierpliwości ....ech....

witam i ja z rana

czechow wspolczuje, zdrowka dla was:tak:

dziewczyny milego dnia zycze, my uciekamy na play group a pozniej odwiedzic kumpele;-)

reklama
dzien dobry:)

Martucha dobrze ze spokojnei dolecieliscie.
milego dnia:))

Czechow duzo zdrowka dla was, no i cierpliwosci.

Agutka a moze jakies nowe potrawy wprowadzisz?? moze Zuzia sie skusi:))

a ja wlasnei dopijam kawke i za porzadki sie biore.

Do góry