reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

bardzo szybko:-) własnie jestem w szoku;-)

ale chyba za bardzo chudne bo jak S sa na mnie luzne to juz chyba rzeczywiscie musze wiecej jesc;-) :baffled:ale sa spoko, takie cieniutkie ze bardziej na lato:tak::-)

Agunia a Ty szukasz pracy? w jakiej branzy?

ja teraz czesto xs biore bo lepiej leżą i sa bardziej obcisłe:tak::tak::tak:no ale ty to chudzinka jestes:happy2::happy2::happy2:

reklama
hej laseczki no nic niestety nie napiszę bo co się zabiorę to słyszę płacz za uchem :baffled::baffled::baffled: choroba trzeba było pisać jak leżał sobie malusi w łóżeczku i patrzył na karuzelę :sorry2::sorry2::sorry2:
no przynajmniej zaznaczyłam na ksero co mam przepisać to juz z górki myślę muszę dziś coś zrobić bo normalnie już się rozkręciłam :szok::szok::szok:

wiem..sama pracowalam w sekretariacie i ksiegowosci przed ciaza a teraz jestem na wychowawczym
jak ja zaszlam w ciaze to jeszcze jedna dziewczyna z ksiegowosci zaszla wiec u nas w sumie w tym samym czasie musieli znalezc 3 dziewczyny (za mnie 2 i 1 za kolezanke) w ogole w 2008r byl boom dzieci w firmie:-)
a sama wiem jak patrzylam nieraz na ogloszenia to niewiele bylo lub jak sami robilismy rekrutacje na stanowiska biurowe i pomagalam kolezance kadrowej to szok ile panienek wtedy skladalo podania..

hej laseczki no nic niestety nie napiszę bo co się zabiorę to słyszę płacz za uchem :baffled::baffled::baffled: choroba trzeba było pisać jak leżał sobie malusi w łóżeczku i patrzył na karuzelę :sorry2::sorry2::sorry2:
no przynajmniej zaznaczyłam na ksero co mam przepisać to juz z górki myślę muszę dziś coś zrobić bo normalnie już się rozkręciłam :szok::szok::szok:

oooo kurcze Agatka a opuść mu łózeczko może wrzuc zabawek i niechsiezabawi troszke;-);-)a może kojec masz??? to bys sobie do pokoju wzieła:blink:

wiem..sama pracowalam w sekretariacie i ksiegowosci przed ciaza a teraz jestem na wychowawczym
jak ja zaszlam w ciaze to jeszcze jedna dziewczyna z ksiegowosci zaszla wiec u nas w sumie w tym samym czasie musieli znalezc 3 dziewczyny (za mnie 2 i 1 za kolezanke) w ogole w 2008r byl boom dzieci w firmie:-)
a sama wiem jak patrzylam nieraz na ogloszenia to niewiele bylo lub jak sami robilismy rekrutacje na stanowiska biurowe i pomagalam kolezance kadrowej to szok ile panienek wtedy skladalo podania..

strasznie, jeszcze mi sie wydaje że osoby polecone mają najwieksze szanse:-:)-(niestety a mnie nie ma kto polecic:blink:

madzik ktory sklep? potrzebuje cierpliwa ekspedientke ktora nie bedzie robic min jak troche ja pomecze moim przymierzaniem i zmiana rozmiarów;-)

mam nadzieje ze Ania dzis bedzie bo chce jechac i wyprobowac rady jutro;-)

przyszły moje bluzeczki:tak: dla mnie bomba:-)

w pierwszej bramie od dołu idąc Krakowską, mniej więcej na wysokości Halmarku, sklep Bellisima czy tak jakoś.

Pisałaś kiedys o tym szmateksie. Tam nowy towar jest we wtorki, dzikie tłumy, ostre łokcie, ale da się przeżyć.
Ostatnio kupiłam mnóstwo ślicznych ciuszków za 43 zł.:-)

Madzik o tym dużym na szujskiego mówisz???he he zaszłam przedwczoraj tak:tak::tak:były dzikie tłumy:angry::angry::angry:ale nabyłm fajną jeansóweczke z divided;-);-);-)i było super czarne ponczo ale niewziełam i żałuje:-p
a tydzien temu fajne jeansy kupiłam, spodnice i sweter długi granatowo-niebieski;-)

reklama
tu niestety nie bylo xs bo bym porownala wymiary, choc z tej samej firmy 1 bluzke wzielam rozm m bo w s bym nie weszla i jest ok..dziwne

no tak niestety jest, a tez czasami w wielu firmach duzo zalezy od kadrowej bo w nawale podan to nie kierownik czy szef wybiera osoby tylko kadrowa lub "stowarzyszenie jej kolezanek i kolegow"

Do góry