beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Witam dziewczynki!!!
Mysmy zaliczyly juz dlugi spacerek z Viki,u nas zapowiada sie dzisiaj przesliczna pogoda w koncu wiosna przyszla:-):-):-)
Jakos coraz ciezej mi chodzic bo male w brzuszku strasznie dokazuje,az czasami lezki mi w oczach staja,jakies to moje malenstwo strasznie ruchliwe sie zrobilo

goniap2 witaj serdecznie
Mysmy zaliczyly juz dlugi spacerek z Viki,u nas zapowiada sie dzisiaj przesliczna pogoda w koncu wiosna przyszla:-):-):-)
Jakos coraz ciezej mi chodzic bo male w brzuszku strasznie dokazuje,az czasami lezki mi w oczach staja,jakies to moje malenstwo strasznie ruchliwe sie zrobilo

goniap2 witaj serdecznie
co do zachcianek to mam na słodycze a nabiał mnie nie rusza zmuszam się do jogurtu.A ten cebularz to może być dobry może podasz przepis to zrobimy:-)A co do żłobków to tu na pięknej wyspie jest macierzyński 26tygodni ale 6tygodni przed porodem trzeba już go mieć i koniec do pracy nie ma tu wychowawczego.:-( więc ok 6miesięcy dziecka trzeba wrócić do pracy i mnie to czeka a żłobków tu nie widziałam.Przeczkola owszem ale ceny nie na moja kieszeń
Codziennie muszę wciągnąć albo batonika, albo lody! Masakra!Nie mogę się opanować. A wcześniej też słodycze nie robiły na mnie wrażenia. Owoce też wcinam w ilościach hurtowych ( zwłaszcza jabłka, ale też pomarańcze, kiwi gruszki, truskawki). Ograniczam banany ( bo powodują zaparcia i podnoszą indeks glikemiczny ). A poza tym to od początku ciąży bardzo smakuje mi mleko ( od jakiegoś czasu kakao) a reszta - zależy od humoru;-)
i pójdę na wychowawczy. U mnie jedyną kwestią, która przemawia za powrotem do pracy są pieniądze, co prawda z jednej wypłaty też wyżyjemy, ale już bez szaleństw.
:-)
Spodnie brałam za pobraniem jakieś 1,5 tyg przed odeslaniem ich. Juz nie wiem co mam robić. W przyszłym tygodniu znowu zadzwonię, a potem składam reklamację na poczte polską. Cóz innego mi pozostaje