reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A ile ma twoja córeczka mojej Martynce strasznie ząbki szły od 4 miesiąca często gorączkowała biegunka i płacz trzeba było ją na rękach nosić nawet jak spała ale ona miała tak okresami a ząbki wyszły dopiero po roku a Kamilkowi pierwszy ząbek wyszedł bez problemu przy drugim troche gorączkował a trzeci to nawet nie wiem kiedy wyszedł:confused:

Lenka dzisiaj 7 miesiąc skończyła :-)
a od 4 się tak nadziera jednak ostatnie tygodnie to już nie mogę jaj nawet na moment posadzić czy położyć samej :no: pierwszy ząbek się przebił jeszcze cały nie wyszedł ale już jest ostra końcówka na wierzchu
Laura jakoś łatwiej przechodziła to ząbkowanie
Lena nie gorączkuje ale ma biegunki

Lenka dzisiaj 7 miesiąc skończyła :-)
a od 4 się tak nadziera jednak ostatnie tygodnie to już nie mogę jaj nawet na moment posadzić czy położyć samej :no: pierwszy ząbek się przebił jeszcze cały nie wyszedł ale już jest ostra końcówka na wierzchu
Laura jakoś łatwiej przechodziła to ząbkowanie
Lena nie gorączkuje ale ma biegunki

To mamy dzidziusie z tego samego roku.Na biegunki ja podaje marchewke w sloiczku z Gerbera albo owoce lesne.A prubowałaś jej dac suszone jagody można je kupić w aptece

Hej laseczki :-)
Wpadam raz na kilka dni, więc nawet nie próbuję was nadrabiać.
Może kiedyś za wami nadążę ;-)

U nas dzisiaj była pękna pogoda. Ponad 20 stopni w cieniu.
Byliśmy 3 godziny na placu zabaw. Superkowo!!!
Niestety jutro ma znowu padać:baffled:

Czytałam cos o depilacji. Ja od kilku lat depiluję woskiem. Robię to sama. Na początku bolało, ale z czasem można się przyzwyczaić.
Oczywiście jest mowa o depilacji nóg, bo inne części ciała golę.
Nie wyobrażam sobie woskowania części bikini, zwłaszcza, że mam niestety grube i silne owłosienie :-(

patrysia i jak z M???? wytłumaczył sie jakoś???

Oliwka spała 40min jak babcia ja przywiozłą to się obudziła.Moze nie będzie najgorzej z spaniem.Spróbują ja połozyć o 22.00spać,miejmy nadzieje że usnie.

patrysia i jak z M???? wytłumaczył sie jakoś???

Oliwka spała 40min jak babcia ja przywiozłą to się obudziła.Moze nie będzie najgorzej z spaniem.Spróbują ja połozyć o 22.00spać,miejmy nadzieje że usnie.
A co sie stało z mężem Patrysi bo ja nie w temacie.
Oliwka moze zasnie jak tak krudko spała

Ja juz wykapana:tak::tak::tak:Zrobilam sobe nawet pedicure:tak::tak::tak:
Zaraz dzieciaki ida do kapania i mam nadzieje ze usna:-)

Ale mnie bola plecy i brzuch :no:To chyba na @ brrr

reklama
Do góry