reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

O, a ja dziś druga, cześć :-D

Moja Laska też już w szkole, mąż rano kupił bułki, więc właśnie zjadłam wypasione kanapki. Pogoda zapowiada się super, więc jakoś mam od rana banana na gębie, choć nie powiem, abym się specjalnie wyspała ;-)

Ze złych wiadomości - zostałam w domku bez kawy. Mam nadzieję, że to najsmutniejsza wiadomość tego dnia na forum :-D:-D:-D

reklama
Ja już prawie od 2 godzin nie śpię, kurier rano napisał SMS, żeby się skontaktować i już nie zmrużyłam oka, a będzie o 10 - czekam na wózek i materacyk :-D:-D:-D

kasiab415 - gratuluję dużej córci. :-)

...Mi wycieka siara już od 26/27 tygodnia. Na początku tylko z prawej piersi, a teraz z obu. W pierwszej ciąży pojawiła się dopiero po 32 tygodniu...
Ciekawe od czego zależy kiedy, chyba poszukam w książce....
Z lekarzem o tym nie rozmawiałam, po prostu staram się nie dotykać.

Co do zakupów z przyszłym tatusiem to ja musiałam rozplanować wszystkie wydatki na konkretne miesiące, ze względów finansowych... i działa ...po prostu trzeba kupić i już, jeśli teraz tego nie kupimy, to się rozpłyną pieniądze na coś innego...
Poza tym woli chodzić ze mną teraz niż później sam... a taką perspektywę przed nim roztoczyłam.... :-D
Często przekładaliśmy jednak z dnia na dzień lub z weekendu na weekend, nie ma się co zmuszać :tak:...byleby się zmieścić w obrębie miesiąca.

A poniżej nasi 2 koledzy z wczorajszej wyprawy :-D

Załączniki

• koledzy.JPG
    koledzy.JPG
    56 KB · Wyświetleń: 33
Nikka......ty zawsze byłas pierwsza a dzis zaspałas??? Pewnie cie w pracy nie ma :-)

Jestem jestem:-D Ja w poniedzialki zaczynam prace od 8 a dzisiaj jeszcze zagadalam sie z kolezanka i dopiero teraz sie melduje:-D Ale jutro postaram sie nie nawalic...hihi. Od srody wybieram sie na zwolnienie wiec juz raczej pierwsza nie bede...mam sporo do odespania:szok::-D
Poza tym czuje sie dzisiaj fatalnie...z nosa leci, gardlo drapie...ehhh, pol nocy nie spalam. Byle do 16:tak: Na dworze chlodno i pochmurno ale ja przesylam Wam gorace pozdrowionka:-D:-D:-D

Witam

ja dzisiaj spadam do rodziców :-), a jutro z mamą do fryzjera idę :tak:.

Nie będę dzisiaj i jutro zaglądać na forum ale mam nadzieję, że w środę uda mi się wszystko nadrobić :-)

Miłego dnia i do "zobaczenia" w środę :-)

Witajcie

Magginess ale Ci fajnie, juz za godzinkę wózeczek w domciu :-)
a wracając do mojego pytania czy , któraś słyszała, albo uzywała wozka z tylnia osią skrętna (wozek formy Mikrus) bo nie mam pojecia jak w praktyce , a mam okazje kupic za pol ceny nowy kosztuje 1200 zl :-)

Kalina no zostać bez kawy to nie fajnie, a zostać z kawa, ale bez mleka !!!to jest dopiero masakra, ja zebym miala nawet nie pic, to i tak musi byc.:tak:

Tacjana, na wózku z tylnym napędem to się nie znam, ale będę jeździła z autem takowym - podzielę się doświadczeniami :-D

Mleko bez kawy, czy kawa bez mleka - co jakiś czas muszę się zmierzyć i z jednym i z drugim :-(

Witam serdecznie :-D

Strasznie dużo "naskrobałyście" w weekend !!!!! teraz mam strasznie dużo pracy ale mam nadzieję, że po południu uda mi się poczytać :-)

ja umieram ze zmęczenia - chyba ta zmiana czasu daje mi się we znaki, tym bardziej że w sobotę wróciłam z zajęć o 20 a w niedziele zajęcia od 8 (tylko że z godzinnym przesunięciem czasu więc o 7 czyli pobudka o 5:szok:)

dzięki za kciuki - kolokwia zdane :) tzn nie sprawdzone ale nie powinnam mieć problemów ze zdaniem :-D gorzej będzie w przyszły weekend - bo mam 4 kolokwia :szok::szok: a jeszcze na 2 zajęcia dość dużo przygotowań ... Nie wiem czy dam rade :confused:

dodatkowo ta pogoda - od 3 dni pada, jeszcze szaro i ponuro .... mam nadzieję że wytrwam do 15 ! ach i jeszcze dziś mam zajęcia ze szkoły rodzenia (wyjątkowo przesunięte z wtorku) węc wrócę do domku około 22 :szok::szok: i chyba umrę :confused::szok:

idę jeszcze spojrzeć na inne wątki może tam mniej do nadrobienia jest...

pozdrawiam i miłego dnia życzę

Ostatnia edycja:
witajcie dziewczęta :-) meldują się Kielce... u nas powtórka z rozrywki raz leje raz nie... mała spała z nami w nocy bo ani mnie ani mojemu A nie chciało się wstawać z łózka :-) ale chociaż nockę uważam za przespaną w miarę... liczę w duchu że US się uwinie szybko i dziś dostanę kaskę z PITów... Czekam już kurde trzy tygodnie a tu nic!!! a tu windykatorzy się o mnie pytają :-((((((( hmmmmm...

Martusiu, a tym moim padalcem (teściową) nie przejmuję się i wcale nie zamierzam... teraz idą święta to będzie próbowała wszystko łagodzić bo wie że nie ustąpię jej w niczym !!!!! mój A mówi że ja nie umiem z nią rozmawiać, rozmawiać mogę z każdym, ale z nią się nie da, bo ona chce rządzić i wszystko musi być pod jej modłę!!!! cholera dorosła już jestem i wiem jak utrzymać moją rodzinkę! wszystko jej przeszkadza! a sobie nie pozwolę aby obce babsko darło japę na mnie, jeśli sobie nie życzę! niech idzie na balkon i niech się tam drze hihihihihihi :-D:-D

ufff dosyć tego użalania :-) dzisiaj mamy z moim A trzecią rocznicę bycia razem! kurde kiedy to minęło?

pozdrawiam brzuchatki :-)

Hej mamuśki oj ja bez kawy ani rusz i na dodatek pijam zwykłą kawkę sypaną ale 1 dziennie:tak:mąż mnie pilnuje choć gdzieś czytałam że kawa rozpuszczalna jest bardziej nie zdrowa niż zwykła,ale czy to prawda to nie sprawdzałam ;-)blumetka;jak jutro wrócisz od lekarza to napisz co ci powiedziała na te skurcze'Pozdrawiam

reklama
Witajcie kochaniutkie w ten sloneczny i cieply poranek:tak::-). Ja nie jestem wytrawnym kawoszem, ale ostatnio pije hektolitry bezkofeinowej kawy capucino (to traca juz o jakies skrzywienie:-D;-)) Dzisiaj sobie dosyc dlugo pospalismy i o malo nie zaspalismy do przedszkola z Erykiem:-D:-D Zdazylam jeszcze zadzwonic i powiedziec, ze maly przyjdzie jeszcze na sniadanie:tak::-)

Do góry