reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

dana-news no mój malutki płakał na początku jak mu robiłam inhalacje potem tata go nauczył że na rączkach go nosi i było lepiej :tak:
mrówa a jak Mela dalej kaszle? :dry:
madzikm wspólczuję :-(
nikia :-D:-D:-D a skąd te szanty wytrzasnęłaś :-)
Agunia, Anneczka zdrówka dla dzieciołków :-) Agunia to chyba ten tydzień odpada z parkiem :baffled:
crunch no i jak u was? inhalujecie się już? :happy2:
kasiadove a u ciebie jak oczęta? :-);-)

ja trochę poczytałam na zaliczenie sobotnie :tak::tak::tak: ale już mi się mieni w oczach więc zrobiłam sobie przerwę a Mikołaj śpi :szok::szok::szok: chyba trzy godziny już z przerwami na (.) (.) :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :-)
Napisałam z godzinę temu posta ale mi zeżarło :wściekła/y: (znowu wyskakiwał błąd ze post ma za mało znaków :no:)

Zdróweczka dla wszystkich dzieciaczków i niech juz się nikt nie rozkłada ;-)

Chyba sobie jakąś małą kawkę walnę bom nieprzytomna :-p Macie i wy ;-)
kawapiernikowa.jpg

reklama
Do góry