reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

Buziaczki dla Amelek
003.gif

Masiek/Agunia no małą ma dość stópkę, ale też rozmiary sa różne. Mierzyłam mu kilka par i dobre były 26, ale w tych jakoś 25 sie lepsze wydawało ;-)
Brmagda no to poćwiczyłaś :-) Fajnie :tak::-)
Anita nie miej wyrzutów sumienia - daj się chłopakowi wykazać :-):-)

reklama
agawa ja wszystko razem wlewam (wychodzi ok 3ml) :tak:
:szok:to sporo to chyba ługo wam schodzi ;-)
Jestem za :tak: Albo w sobote ;-)
tylko nie sobota :-( ja do kraka jadę :-(
Agunia nawet daje rade choc czasem myla mi sie kroki;-) a cwiczymy 45 minut
dziekuje slcznie za zyczenia dla Amelki:-)
to i ja :zawstydzona/y: się dołączam do życzeń dla Amelki i przepraszam że tak późno :sorry2:
a ćwiczenia super sprawa ile razy w tygodniu masz?
Błehehehe :-D:-D no wiesz takie świństwa pokazywać na forum dzieciowym ;-) wstydź się Ty zbereźnico jedna :angry: (żart)
:-D:-D:-D a mnie najbardziej ten nawias rozbawił ;-) przezorna jesteś :cool2: szkoda że parkowe na sobotę planujecie bo chciałam się z tobą poznać na żywo ;-):tak:

nie ma już CSI o 22:00 i nie mam co oglądać przed snem :no: chyba sobie na męża popatrzę :-D:szok::-D

:-D:-D:-D:-D hehe zwariowałaś ??? :-D:-D:-D:-D

Wszystkiego naj dla Amelek :-)

Marcel teraz ma nogę 25/26 :zawstydzona/y:

mój chyba tez bedzie miał długą stope bo juz ma na 11,5 cm wiec buty rozm 20. urodzil sie ze stopa ok 8 cm. Juz na usg jak maly byl w brzuchu lekarz mi mowil ze ma dlugaśna stope, ale w sumie wzrost teraz na 90 centylu wiec nawet to nie wyglada tak zle;-)

czesc!!!

Moje dziewczyny już na rekolekcjach są;-);-);-);-), dziś dzień spowiedzi mają:-)
Slawcio wrocil do pracki po tych 2 tyg. i jakos tak pusto bez niego...i rzodkieweczke na śniadanie nie ma kto przynieść:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Agatka i jak tam patrzenie na Krzysia co:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry