reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

mój chyba tez bedzie miał długą stope bo juz ma na 11,5 cm wiec buty rozm 20. urodzil sie ze stopa ok 8 cm. Juz na usg jak maly byl w brzuchu lekarz mi mowil ze ma dlugaśna stope, ale w sumie wzrost teraz na 90 centylu wiec nawet to nie wyglada tak zle;-)

Anitka po prostu duży chłopczyk;-)mój Tuliś też duży jest;-)

reklama
czesc!!!

Moje dziewczyny już na rekolekcjach są;-);-);-);-), dziś dzień spowiedzi mają:-)
Slawcio wrocil do pracki po tych 2 tyg. i jakos tak pusto bez niego...i rzodkieweczke na śniadanie nie ma kto przynieść:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Agatka i jak tam patrzenie na Krzysia co:-D:-D:-D:-D

znam to Augunia..:baffled: tylko jak mój znika z domu to go nie widze przez 2 tygodnie:no:
teraz to rozleniwilam sie:tak: ;-)obiadu nie musze gotowac tylko maly i sprzatanie ale w sumie to nie takie "tylko";-)

Nie obiad tylko żurek z torebki :-D

Muszę, bo jak wrócę z pracy to mi się nie będzie chciało czekać ;-)no i pan mąż też musi coś zjeść :-D dzis ma upolować na II danie kurczaka :-D:-D:-D

hehe Matka Polka;-):-D:-D:-D żurek z torebki:-D mój je zupki chińskie:-)

mam nadzieje ze polowanie bedzie udane:-) ;-)moj T ma fioła na punkcie polowan i nawet podczas jazdy samochodem non stop widzi jakies bazanty w chaszczach:-) ja nie wiem jak on to robi :eek: ja tam nic nie widze..

a mojemu kruszynie cos bulgocze w nosie.. mam nadzieje ze nie bedzie z tego kataru:no: bo nienawidze sie mu dobierac do nosa bo bijemy sie wtedy:-:)baffled:

Cześć dziewczyny

Pyszna kawka :-D:-D:-D
Kasia - śliczna Karolinka :-)
Anita - ale chyba nie kieruje wtedy:eek:

W imieniu Amelki - dziękuję za życzenia:happy:

Agatko własnie o to chodzi ze wtedy prowadzi a i tak jest w stanie zauwazyc takiego bazanta czy sarne na łące odległej..:tak::szok: a ja sie tylko dre na niego hehe:-D;-)

Ja to nie bardzo zwracam uwage na zwierzeta.. Smial sie ze mnie jak kiedys jechalismy sloneczna i przy ulicy za ogrodzeniem byly dwa wielblady z czego jeden sie tarzal na plecach a drugi stal pzy ogrodzeniu a ja ich nawet nie zauwazylam tylko musial mi krzyknac zebym patrzyla:-D:sorry:

reklama
Do góry