reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

jakie leżakowanie???? nie za dobrze ci kochana??? to nie przedszkole, wracaj szybko tu!!

no i doopa nic nie bylo...tylko prysznic:-)

aaa jak byłam mała to zbierałam te zabawki.. do teraz mam woreeek z tymi zabaweczkami :laugh2:

no to ile ty masz lat??? jak ja bylam mala to sie gumy do zucia donaldowki dla obrazkow w pevexie kupwalo...a o jajkach niespodziankach nikomu sie nie snilo:laugh2:

a tak apropo piw, to jakie jest Wasze ulubione ? :-D

ja to taka krowa jestem co duzo mowi a malo mleka daje:-)...w sensie, ze ja raczej nie pje, nie przepadam za alkoholem...sporadycznie jakis drink, czy lekkie biale wino/rose...a jesli pyfko to tyskie lub zywiec ale tylko i wylacznie z sokiem...podwojnym:zawstydzona/y:

Ja za piwkiem nie przepadam smakuje mi tylko latem na wakacjach z sokiem.

o wlasnie...podaje kochanie Ci raczke!

jesu, właśnie stwierdzam , że mi zęby zżółkły:baffled::baffled::confused2: może macie jakies domowe sposoby na bieluskie ząbki? poza myciem, bo przesz myje codzień......:confused2:

podobno po androvicie i salfazinie sperma jest bielsza...wiec:laugh2::rofl2::laugh2:

piekne!!!!

Z roku przed ograniczam do 2 miesięcy max. .

nie rozumiem co ograniczasz??? jezu co z roku do 2 m-cy??? nie kumam:zawstydzona/y:

zaraz małż mój wraca z pracy więc idę jakąś kolację mu przyszykować:tak:i psa trza wyprowadzić:confused2:

a nie mozesz naodwrot??? byloby prosciej:-D

no i po drodze Tofika zgarnac musze z podworka! :eek: a on bez zarelka nie wlezie do domu to i do kuchni musze zaleśc! matko jak ja sie nie pomyle w kolwjnosci to dobrze bedzie! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

dasz rade Eve, takie wyzwanie przed toba...dasz rade! dawaj malenka!

Mój też ale już mu wysłałam wiadomość tekstową czytaj sms, że nie ma nic do jedzenia w chałupie więc niech sięnaje w pracy. Zobaczymy czy mnie kocha i czy się zapyta czy ja nie jestem głodna i może czy nie przynieść mi coś do jedzenia. Znająg go padne z głodu.

no to plan masz niezly....

Jezu Hanka!!!! to my tam z prowiantem wlasnym pojedziemy do ciebie bo jak tak ma sie sprawa to widze ze ty kiepsko z zarłem i nawet biszkopt cierpi....:no: a ja myslalam, ze Ty chudniesz przez ten bromek:-D:tak::-D

Czosnek chyba już się zakochał na maxa w avonie i już ma nas w dupie.

.

Jej a Czosnek to kto??? ja juz chyba sto razy o to pytam i nadal nie wiem...mamy jakiegos czosnka na forum????

...ale ja pracuje niestety na czarno, od wrzesnia zapisuje sie znowu na studia (znowu bo juz mam mgr polskie ale mi go tutaj nie uznaja makarony glupie) i w przyszlym roku z moim makaronkiem planujemy slubowac wiec sie wstrzymuje z wykupem ubezp.prywatnego. A z wypadkowymi sprawami typu zlamana reka, rozciete ramie nie jest tak zle, bo na izbie przyjec za sprawy nagle, wypadkowe nie pobieraja oplat od czlonkow tudziez czlonkin UE :):)

No to widze ze Ty sie na pieknego Wlocha skusilas..nonono....
Kurcze dziwne to ze w niektorych krajach nie akceptuja naszych tytulow i trza sie na nowo edukowac:wściekła/y:
a po slubie bedziesz juz tam legalnie robote miala czy jak?

reklama
Dobry wieczór dziewczynki!A ja sobie wypiłam dwa piwka i obejrzałam komedie. A teraz kładę sie spać bo padam ze zmęczenia.Miłej nocki wam życzę. Do juterka papapapa

Kochana to długa historia. Przedwczoraj dyrektor powiedział, że następnego dnia albo ja albo sekretarka dostaniemy wypowiedzenie.
Kochana,Ty sie nie masz co martwic i denerwowac!
Masz podwojnego farta.Nie dosc,ze udalo sie z fasolka,to jeszcze z czasem,kiedy powinna pojawic sie w brzuszku:-D
Idz jeszcze zagraj w totka,to moze miloinerka zostaniesz!
No i w listopadzie najszczesliwsza mamuska pod sloncem :-D

Witam w piękny słoneczny dzień. Aż żyć się chce!
Wczoraj wieczorem net mi się zepsuł i nawet nie zdążyłam się pożegnać. Powiem wam szczerze, że ta historia z Ktosiową mnie przerosła. Długo o niej myślałam ale jak dziś przeczytałam streszczenie jej historii z innego forum to juz nie mam wątpliwości, że dziewczyna nie jest normalna. Podkradać czyjeś zdjęcia, wrabiać wszystkim ciążę? Czy to możliwe,żeby mając 21 lat tak obsesyjnie pragnąć dziecka żeby się do takich numerów posuwać?
A pamietacie,niedawno byla taka akcja,ze 21-letnia dziewczyna poronila i wpadla w taka depreche,ze nie powiedziala o niczym rodzinie,tylko jak przyszedl termin rozwiazania,to poszla i zabrala noworodka z porodowki.To moze byla Ktosiowa????? ;-)

Hej dziewczyny...
pare dni nie udzielalam sie na forum, bo doła mam...
I już nawet nie dotyczy to tego mojego zamiesznia z pre-testem... A dodac tu muszę, ze do tej pory nie mam @ :no: (a miałam ją dostać w tamten piatek). Świra już dostaję... Bo boje się, że mam jakiegos guza w piersi czy coś..
Wiele dziewczyn ma guzki w piersiach.Ja tez mam.Jak zrobilam 1-wszy raz usg,bo tez wymacalam guzek,to nie wiedzieli,co to jest.A znalezli 3 guzki,w obu piersiach.Robili mi biopsje.Nie wyszlo nic groznego...tylko moje guzki rosna,wiec mam robic usg co pol roku.Ale nie do tego zmierzam.Po pierwsze,nie rob usg jak najszybciej,bo istotna jest faca cyklu.Tzn.z tego,co wiem jestes przed @,wiec guzki staja sie bolesne (ja tak mam),a usg powinno sie robic po @ a przed owu.A po drugie: BEDZIE DOBRZE!

Witam po przerwie.Przepraszam, ze sie nie odzywalam ale po zrobieniu testu chcielismy po prostu z mezem pobyc troche sami, z dala od cywilizacji i ludzi... nowy tydzien rozpoczal sie za to z podwojna sila.. w pracy sporo roboty, a wieczorem kurs komputerowy... staram sie wiec wieczorem nie wlaczac mojego kompa.Dziekuje Wam serdecznie za gratulacje i wszystkie cudne slowa!!!!! Jest mi bardzo milo!! Trzymam kciuki za kolejne testujace!! Tym rozczarowanym mowie:,, glowa do gory'' w koncu sie uda. Wiem cos o tym, bo nie jeden raz bylam rozczarowana a teraz w koncu ktos tam u mnie w brzucholu zagoscil ;) Trzymam wiec kciuki za wszystkie czekajace na fasolke, a takze za te ktore maja juz w brzuszku bobaska...za szczeliwe rozwiazanie i piekne spotkanie ze zdrowym Dzidziusiem.Pomimo tego, ze w sumie powinnam przejsc na inny topic tutaj jest mi dobrze, wiec jesli nie macie nic przeciwko to chcialabym do Was zagladac.PS. Szczegolne podziekowania dla Kropeczki, ktora jest po prostu Aniolem tego forum :)
Zagladaj do nas :-) Bedziesz nas podtrzymywac na duchu

Powiem Wam, ży my to na prawdę fajne jesteśmy:-) Z częstotliwością raz na tydzień wypływa temat robienia suwaczka...A my z cierpliwością przedszkolanki za każdym razem tłumaczymy... Normalnie cud miód i orzeszki:-D
Mnie tez kiedys pomoglyscie z tym suwaczkiem...chwali sie :-)

A co:-)
Ty idź tą stodołę szykuj!!!
a ile osob pomiesci ta stodola,bo nie wiem,czy sie wszystkie zmiescimy :-p

Ja też to przyznaję - jak nie zmierzę to żałuję, więc mierzę codziennie;-)
Ja nawet mierzylam,jak u mnie w weekend nocowal 11-latek (razem ze mna w pokoju),ale zabiegi musialam robic,zeby nic nie widzial (termometr ukrylam w etui od okularow i schowalam pod poduszka),hehehehehe

Witam sie i lece dalej nadrabiac:-)

Hejo dziewczyny... Tyle znowu naprodukowałyście stron, że nie dajętego ogarnąć i muszę nadrobić jutro.
Ja dziś znów straciłam głos po pracy. Może jednak niepotrzebnie wracałam już do pracy i to jeszcze w szkole. Trzeba było siedzieć na zwolnieniu cholera...
Biorę clo i czujęsię jak po clo - zaburzenia widzenia i nerwowość. Na razie jajników nie czuję ale to chyba za wcześnie. Tzn ne bolą bo ciut tam czuję że pracują. Myślę o tym HSG i trochę się boję?? Jak któraś mogłaby mi po krótce opowiedzieć jak i co to byłabym wdzięczna.

podobno po androvicie i salfazinie sperma jest bielsza...wiec:laugh2::rofl2::laugh2:

Jej a Czosnek to kto??? ja juz chyba sto razy o to pytam i nadal nie wiem...mamy jakiegos czosnka na forum????
:-D:-D:-D:-D no wlasnie moj malz łyka teraz salfazin:szok::szok::szok: to chyba juz znalazlam sposob na bielsze zeby hahhahahha:szok::-D

a czosnek to nasza Julitka którą juz dawno wsiakneło i nawet nie zajdzie sie przywitac ani nic:no:

no to zagrałas z grubej rury Wikulaa...jezu-dziewczyny, po tej aferze z ktosiowa to mnie sie zdaje ze wikulaa to ON i sie podszywa za kobitke, bo cos tak tych chlopow na imperze chce wcisnac....:crazy:
hehe ten pomysl to przyszedl mi do glowy wlasnie w zwiazku z ktosiowa,ze to naprawde facet i sobie jaja robi,wchodzac na fora dla kobitek ;-)

jesu, właśnie stwierdzam , że mi zęby zżółkły:baffled::baffled::confused2: może macie jakies domowe sposoby na bieluskie ząbki? poza myciem, bo przesz myje codzień......:confused2:
:-D:-D:-D:-D no wlasnie moj malz łyka teraz salfazin:szok::szok::szok: to chyba juz znalazlam sposob na bielsze zeby hahhahahha:szok:
to ciekawe z tym salfazinem :-p nic tam w ulotce nie jest napisane HAHAHA :-D ale musze sprzedac patent w pracy (jestem pani zęboróbska,wiec czasami pacjenci sie pytaja o takie rzeczy):tak:

Wolę wódeczkę:-):-):-)
Oj jak się nawale to będzie mi wszystko jedno gdzie polegnę:-D:-D
ja po niektorych alkoholach mam migrene,wiec zawsze M mi powtarza "wal czysta!wal czysta!",a meza sie trzeba sluchac,prawda??;-)

Mój też ale już mu wysłałam wiadomość tekstową czytaj sms, że nie ma nic do jedzenia w chałupie więc niech sięnaje w pracy. Zobaczymy czy mnie kocha i czy się zapyta czy ja nie jestem głodna i może czy nie przynieść mi coś do jedzenia. Znająg go padne z głodu.
To juz wiadomo,dlaczego tak chudniesz :tak::-D
Dobra i tak jak zawsze pisze monologi,bo wszystkie juz spia...:baffled::baffled::baffled::baffled:
ale tak dla przyzwoitosci napisze DOBRANOC

witajcie dziewczyny z samego ranka :)))). Dzis wynik betki <boi sie> ;OOOO. no i wynik konkursu o indeks. Tak wiec 3maj kciiuki za oba, za ten 1 mocniej ;) Buziaki, sciskam mocno . Milego dnia. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) usmieszek dla kazdej, zeby miala fajny dzien :)

reklama
witajcie dziewczyny z samego ranka :)))). Dzis wynik betki <boi sie> ;OOOO. no i wynik konkursu o indeks. Tak wiec 3maj kciiuki za oba, za ten 1 mocniej ;) Buziaki, sciskam mocno . Milego dnia. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) usmieszek dla kazdej, zeby miala fajny dzien :)
Witam
Sephora trzymam kciuki mocno za piękną betkę i indeks i mam nadzieję że będę mogła ci pogratulować po południu jak wrócę podwójnego szczęścia.:-)

Do góry