reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

najpierw muszę rokminić jak się wkleja zdjęcia:-D ale moja fasolinka taka malusia na tym dzisiejszym zdjęciu że pewnie nic byście tam nie zobaczyły tylko małe jajeczko ale serducho JEST

reklama
Ja idę jutro po pracy na Usg. Już nie mogę się doczekać,strasznie się denerwuję...Martwie się,czy wszystko jest dobrze...akurat jutro zacznie sie 7 tydzień,a ja dzisiaj zaczęłam czuć mdlości.... Wasze fasolki są śliczne!Jak tylko będę miała swoją fasolkę na zdjęciu tooczywiście też się pochwalę :-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny
Potrzebuje waszej pomocy. Własnie wróciłam z badania, gdzie dostałam potwierdzenie ciąży. Na USG (wewnętrznym) lekarka powiedziała, że widzi tylko sam pęcherzyk, ale że to normalne w tym terminie (dzisiaj jest ostatni dzień, 6-tego tygodnia). Powiedziała,ze to pewnie przez to, że mam długie cykle, ale moje cykle trwały średnio 30 dni. Na kolejne badanie, mam wrócić dopiero za 3 tygodnie i wtedy mi odpowie czy z ciążą wszystko jest OK. W ogóle jedyne badanie jaki mi lekarka wykonała to USG, nic wiecej, nawet witamin czy kwasu foliowego nie przepisała. Dostałam tylko skierowanie na bad laboratoryjne. (wizyta trwała 5 min :( )

Czy, któraś z was miała w 6 tygodniu tylko pusty pęcherzyk, a mimo wszystko było OK? Czy to rzeczywiście normalne?

Błagam o odpowiedzi, bo teraz siedze i płacze. Nie lubie niepewności.

Hej, nie jestem od Was, ale zajrzałam i chcę pomóc. Ja miałam pusty pęcherzyk do 8 tygodnia, a teraz widać zdrowego maluszka, także spokojnie! :)

neferetete - zapraszam na wątek ogólny Listopad 2009, poczytaj sobie:-), dla zmotywowania do czytania napisze ze duzo dziewczyn miało pęcherzyk ale nie pusty, zarodek jest ale malutki i jeszcze go nie widać, tak zapewne jest i u Ciebie:tak:

Cześć dziewczyny

Czy, któraś z was miała w 6 tygodniu tylko pusty pęcherzyk, a mimo wszystko było OK? Czy to rzeczywiście normalne?

Błagam o odpowiedzi, bo teraz siedze i płacze. Nie lubie niepewności.

ja tak miałam tydzień temu... a teraz mam usg we wtorek i też będzie wszystko wiadomo.... choć lekarka powiedziała mi że wszystko ok..
więc saię nie matrwię ...:-) Ty też pewnie nie masz co.....

pozdrawiam... i nie denerwuj się... będzie wszystko ok....

neferetete- będzie dobrze.Musisz być dobrej myśli!

A ja wracam do wątku i pokazuję moje złotko

me9926_fasolka.jpg

Pozdrowionka!

No to i ja się pochwalę :-)
Zdjęcie trochę niewyraźne, bo maluchy nie chciały się fotografować razem. Jak oglądaliśmy jednego, to drugi znikał. Tylko tak udało się je uchwycić razem ;-)

reklama
Bura moje gratulacje masz podwójne szczęście!!! Niech rosną zdrowo i siedza w brzuszku długo bo z blizniakami zazyczaj rodzi sie wcześniej jeszcze bedziesz pażdziernikowa mamuśką ale nas czasem nie opuszczaj:-DJeszcze raz gratki dla Was

Do góry