tak właśnie miałam sobie zakupić wiesiołek dzisiaj ale zapomniałam :-(a B6 mam w domu to będe brać jak może pomóc
zapomniałam dodać, że B6 to najlepiej łącznie z magnezem pić
Nie no Andzia jestem pełna podziwu. Ty chyba cały dzień dzisiaj odpowiadałaś ma posty??
prawie - ale chciałam wszystko nadrobić z czytaniem a że jestem gadułą to jak tu nie wtrącić swoich 3 groszy;-)
Andzia - daj znać jak już będziesz po wizycie co z tymi hormonkami...
A co studiujesz w Krakowie? Na jakiej uczelni??
To ty prawie z przedmieść krakowskich jesteś...a skąd dokładnie?? jeśli można spytać??
Może kiedyś uda nam się spotkać na jakiejś kawce po twoich zajęciach??
Na pewno dam znać

A w Krakowie studiuję na MCKP UJ - kierunek Podstawy psychoterapii - zajęcia mam w Katedrze Psychoterapii na Lenartowicza

a czy z przedmieść - no 75-80 km to bliziutko

A jestem z Będzina
witam na chwilke tylko......
Dzeni - dobrze, że jesteś w domnku, a nie w celi
witam dziewczynki

nie odzywalam sie wczoraj bo chcalam sobie to wszystko poukladac w glowie bo juz 'wysiadalam'. Co do indeksu
Zadna zdolniacha

los szczescia raczej tak chcial,ze zaszlam tak daleko, no ale bywa i tak,ze stres zje wszystko, ale to nic

Indeks byl tylko na kierunek: architektury krajobrazu, co za bardzo nieuszczesliwilo mnie,bo juz bym wolala na wnetrza

zawsze moge byc Lesniczym w najgorszym wypadku

.
A co do betki, no nic, trudno,smutno mi bylo,pewnie jak kazdej z was gdy robi test a tu jednaaaa głupia krecha. Narzeczony ma to wszystko gdzies, wiec tylko z nim mi został tylko problem.
Milutkiego dnia

)))))))))ide dalej pospac
Kochana - Ty nie bądź taka skromna;-) znasz to powiedzenie
SZCZĘŚCIE SPRZYJA NAJLEPSZYM
Witam się sobotnio

Dziś kontynuacja serii z aniołkami:
Forum BabyBoom - Dominika-Essex's Album: Nasza rodzinka - Zdjęcie
Ta ślina mnie rozwaliła
Miłego
ten to bardziej na diabełka wygląda

Passingby - uważaj na siebie i maluszka
Dzis chcialam zaczac mierzyc tempke ale jakos tak wyszlo zesmy sobie pospali do 9.30 i jak wtedy zmierzylam to bylo 37 - czyli mozna by rzec ze ciazowo.:-):-):-) czyzby niepokalane poczecie - w koncu ktorejs musi sie to przytrafic...
tak - jeszcze niepokalanej nie było na BB;-)
Wczoraj mi takiej ochoty narobiłyście na piwko ze się skusiłam wieczorem... smakowało wyśmienicie... Na obiado-kolacje miałam miałam więc warzywka (próbuję walczyć) i popiłam browarkiem.Ładny rozum, prawda???

Ale co tam, czasem można:-) A Was gdzie wszystkie wywiało co??

człowiek ma chwilę żeby pogadać i nikogo nie ma. Ale wcale się nie dziwie, kto przy zdrowych zmysłach siedzi przed kompem w taką pogodę:-)
Zajączku - jak odmówiłaś sobie kalorii w jedzeniu to trzeba nadrobić browarkiem

ja jestem!!
Dzień dobry wszystkim choć raczej nas mało coś widze.
ja też tylko na chwilkę wypijam kawe przed komputerem i biegnę dalej sadzić te moje ukochane swierki
A to nie Twój M miał drugą połowę sadzić
ja też mam już tyle siwych - skronie to całe - farbuję, ale tak mnie to frustruje, że siwieję i to chyba genetycznie po mamie:-(
Powiem wam że chyba mój przechodzi jakąś metamorfozę. Szlak go wie co mu w tej głowie siedzi. Jak zawsze musiałam go ciągnąć do łóżka i czekać do rana jak jaśnie pan przyjdzie tak wczoraj szybciutko przylazł. Oczywiście musiał powymyślać zabawy bo chyba mu sie to wszystko nudzi ale nawet się sprawdził.
Wczoraj także przyniósł mi sałatkę z roboty bo stwierdził, że napewno nic nie jadłam i to może przez to nie zachodzę bo głodna jestem i osłabiona

.
Oczywiście nie pamiętał że miałam wczoraj wizytę, ale jak juz mu powiedziałam żeby mnie nie klepał mocno po tyłku bo zastrzyk dostałam i trochę boli to nawet zaczął się wypytywać i chciał, żeby mu wytłumaczyć o co chodzi z tymi pęcherzami. Najbardziej nie mógł zrozumieć jakim cudem pęcherz może mieć 26mm przecież to pół brzucha zajmuje
Hanka - Ty na 100% coś mu dosypujesz do żarcia i potem robisz z mózgu papkę (a z penisa śmigło) i chodzi taki "zakręcony" i usługuje królowej;-)
Ale ja i tak uważam że lepiej osiwieć niż ocipieć

Dobrze powiedziane

Mój ma podobnie...masakra z tym jest...Jak mu powiem ze owulka jest to od razu się spina, tzn on tak, jego mały różnie. A przyjemność z seksu średnia. Staram się mu nie mówić już kiedy, ale sam mniej więcej wie. Szkoda mi go troche pod tym względem.
Hanka... Ja na prawdę 9tak jak chyba wszystkie forumowiczki) kibicujemy tobie szczególnie. Musi się udać...Takie piękne jaja na Wielkanoc to nie ma wyjścia:-)
Ja też zaraz zmykam.
Mojemu też się zdarzyło, że owulacja go przerosła - teraz się pilnuję, by nie mówić, ale i tak menda wyczuwa

i pomyśleć, żę kiedyś owulacja znaczyła dla niego to samo co "elewacja"

wlasnie dopochwowa.. (taka do wcipna)
w sumie zmarszczył czoło i przepisal tą luteine
Nektarynko - przepraszam, ale ja powinnam się wysławiać bardziej precyzyjnie, a nie jakieś niedomówienia

oczywiściue chodziło mi o to, dlaczego robił usg przez brzuszek a nie dopowchwowo
Witam. Wpadam tylko na chwilkę, odpoczywam po mega sprzątaniu. Dziś nalot tesciowej- pierwszy na naszą nową chałupę, więc trzeba się pokazać! Nie żeby mi tak zalezało tak bardzo na jej zdaniu ale lubie jak wszystko jest na swoim miejscu.
oj to masz stres
Witam!
Muszę się trochę wygadać więc przepraszam że nie odpisuję na posty.
Dziś mnie cholernie boli brzuch jak na @ a śluz rozciągliwy (przepraszam za opis) płodny tak jakbym dziś miała owulację... i się strasznie zmartwiłam że moja IUI była za wcześnie. Nie wiem może i panikuję ale zaczynam się bać porażki. Wezmę jeszcze poprawię dziś z mężem ...
Czy lepiej jak plemniki czekają na komórkę? sama nie wiem może to ten 3 pęcherzyk pękł ale on był mniejszy więc nie wiem!
Trochę się wyżaliłam ...
POZDRAWIAM
Martynko - nie panikuj. plemniczki powinny być w Tobie przed owu i czekac grzecznie na jajeczko
Co ty u mnie tak chętnie nie pękają. Wczoraj miałam 26mm i musiałam Pregnyl w tyłek przyjąć na pęknięcie. Zrobiłam właśnie test owu i jest negatywny. W poniedziałek idę na kontrolę czy mędy 2 pękły.
Hanka - a czy Tobie skoro bierzesz pregnyl to wyjdzie test owulacyjny pozytywny - bo skoro nie pękają same to masz za mało LH a to ten hormon przecież mierzy test - to tylko moje wymysły i nie wiem tego na 100% - takie chłopskie rozumowanie
no tak wlasnie myslę, ze cos łykne i sie zdrzemne.... ale piwa nie mam, a nie chce mi sie schodzic do sklepu.... a drina to jakos w samotnosci dziwnie mi pic

to ponoc jeden z pierwszych objawow uzależnien jak pijesz sam ze sobą heheh

oczywiscie jak czesto!!!
jakos tak sie dziwnie dzis czuje , nic mi sie nie chce.....
Ja wczoraj piłam do komputera winko;-)
AndziaS...kochana...co ja mam powiedziec...jestes MISTRZEM!!!!! Normalnie nikt nigdy nikomu z taką determinacja nie odpowiadal na zadne mejle, posty i pytania jak Ty nam!!!! MEDAL DLA ANDZI S!!!!!:-)
:-)
Pozdrow ode mnie Krakow:-)
I kto to mówi - odpisałaś wszystkim - ale masz rację - wtrącam się do wszystkich - taka wścibska bab ze mnie;-)
a wogóle to mam na lewym oku od jakichs 2 miesiecy rozlane naczynko , raz sie powieksza i bardzo widac , czasami tylko leciutko, kropelki sobie wlewalam ale nic to nie pomoglo, nie wiem co to moze byc , ale chyba musze isc do okulisty..
A dlaczego to naczynko się rozlewa - po urazie jakimś czy może coś z ciśnieniem
Lece sie kapac,bo M naspraszal na 19 na grilla,a ja jeszcze w proszku.PAPA do jutra
Szafirku - baw się dobrze;-)
hmm pol na pół bo umylam tylko najwazniejsze wiec w sypialni i kuchni
a zostaly w salonie i pokojach ale mi sie nie chce ... poleglam ....
mam to samo!!!! czuje jakby ktos grał moim mózgiem w ping ponga! :-
confused2:

wlasnie ibuprom łyknełam!
Oj biedactwo - odpuść sobie te okna - i bez tego święta przyjdą, a lepiej sie połóż i ból wyganiaj
Jakos dzis cicho tutaj. kurde jak mnie nie ma to produkuja po 100 stron do nadrabiania potem a jak jestem to nie ma nikogo. Ide sobie zapodam drinka (jak na pijackie forum przystalo) i strzele serialik. mam nadzieje ze sie ozywi za niedlugo nasza-BBklasa.
Makaronka - wpasowałaś się w forum idealnie

Czy ja przypadkiem już tego wczoraj nie pisałam