reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
a mój antośko zasnoł co prawda ale dzieci obudziły go po 20 minutach więc taki niedospany to humorek ma![]()
Moja była niedospana troszke po nocy, wstała w dobrym humorku, ale szybko sie zrobiła marudna

mama helenki ale helena ma dzisiaj fajną datę na suwaczku 2 lata 2 miesiące i 2 dni![]()
No proszę, a ja bym przegapiła

O M właśnie wszedł do domku

madziulanatasza
Fanka BB :)
Ja już po kawce,nastawiłam obiadek,chwilka wolna....to piszę
my na spacerek wybieramy się po obiedzie,dzieci u siebie robią pokój na bóstwo,M z siorą przez telefon gada ,bo mieliśmy do nich na święta jechac ,ale ze względów oszczędnościowych nie jedziemy

Witam niedzielnie.
Dopiero teraz udało mi się do kompa dostać.
U mnie nocka prawie cała spędzona przy gitarce.
Napadło nas na wspólne śpiewanie.
Kuba poszedł spać a my we trójkę śpiewniki w dłoń i do dzieła.
Jak się zorientowaliśmy to było już po 3 w nocy.

.
Klaudia nas w nocy zaskoczyła ,bo wypaliła nam życzenia rocznicowe
Zagrała i zaśpiewała sto lat .
A ja zapomniałam o swojej rocznicy

Wariaci z nas totalni.

Rano cięzko było wstać.:-):-)
Na 10.30 do kościółka sobie z Klaudią poszłyśmy .Klaudia na scholę jeszcze dziś ,bo ona chórzystka.Po mszy przytargała kolejny śpiewnik i dziś znów będzie wesoło.

Teraz D.pojechał sobie w piłkę pograć z braćmi,a Klaudia na rolkach.
Sami z Kubusiem zostaliśmy.
Rączka małego już ładnie wygląda ,ale spuchnięta bardzo jeszcze.
Na szczęście on już prawie o tym nie pamięta
.
Ja mam się teraz zrelaksować,bo wieczorkiem pewnie z okazji podwójnej rocznicy ktoś wpadnie z wizytą.
Obiadku dziś też nie robię,bo mam z wczoraj zapiekankę jeszcze.
poczytam Was później,bo teraz Kubuś na kompa siada i już mi stoi nad głową i mnie pogania" Mama szybciej,ty nałogowcu komputerowy no już odejdź od tego kompa "

Dopiero teraz udało mi się do kompa dostać.
U mnie nocka prawie cała spędzona przy gitarce.
Napadło nas na wspólne śpiewanie.
Kuba poszedł spać a my we trójkę śpiewniki w dłoń i do dzieła.
Jak się zorientowaliśmy to było już po 3 w nocy.

Klaudia nas w nocy zaskoczyła ,bo wypaliła nam życzenia rocznicowe

A ja zapomniałam o swojej rocznicy

Wariaci z nas totalni.

Rano cięzko było wstać.:-):-)
Na 10.30 do kościółka sobie z Klaudią poszłyśmy .Klaudia na scholę jeszcze dziś ,bo ona chórzystka.Po mszy przytargała kolejny śpiewnik i dziś znów będzie wesoło.

Teraz D.pojechał sobie w piłkę pograć z braćmi,a Klaudia na rolkach.
Sami z Kubusiem zostaliśmy.
Rączka małego już ładnie wygląda ,ale spuchnięta bardzo jeszcze.
Na szczęście on już prawie o tym nie pamięta

Ja mam się teraz zrelaksować,bo wieczorkiem pewnie z okazji podwójnej rocznicy ktoś wpadnie z wizytą.
Obiadku dziś też nie robię,bo mam z wczoraj zapiekankę jeszcze.
poczytam Was później,bo teraz Kubuś na kompa siada i już mi stoi nad głową i mnie pogania" Mama szybciej,ty nałogowcu komputerowy no już odejdź od tego kompa "

Mama Helenki
i Aniki :D
o super że M już przyjechał może jeszcze na wspólny niedzielny spacerek wyskoczycie![]()
Niestety nie ma szans

madziulanatasza
Fanka BB :)
ha,ha ,ha busy w dniu dzisiejszym odwołane;-)a tak serio to trzeba było ich pogonić ,zamknęli drzwi i powiedzieli ,że mamy nie podglądać ,wzięli worek na śmieci ...trochę sie bojęmadziulanatasza twoje dzieci tak same z siebie pokój sprzątają
wysyłam ci moje na wychowanie będą busem przed 16.00![]()

reklama
A Twoje dzieci to tak serio sprzataja u siebie w pokoju????Ja już po kawce,nastawiłam obiadek,chwilka wolna....to piszęmy na spacerek wybieramy się po obiedzie,dzieci u siebie robią pokój na bóstwo,M z siorą przez telefon gada ,bo mieliśmy do nich na święta jechac ,ale ze względów oszczędnościowych nie jedziemy
![]()
MEDEUSKAtaaaaa odpoczywac... wczoraj oczywiscie jak ja leżałam w łózku to teraz w domu sajgon, nawet prania nikt nie tknął które naszykowałam i trzeba było tylko wlączyc, M oczywiscie fochy robi jak mu każe pozmywac naczynia ktorych też wczoraj nie tknął,tylko narobił pełno mycia.... już mam kolejny spieprzony dzień, ale co tam![]()
Nie daj sie

My niedawno wrocilismy z dlugiego wypadu

Podziel się: