reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Fredzik zobaczymy jak się sprawdzi w użytkowaniu:tak: nam akurat idealnie spasował ten narożnik bo mamy 270cm na 270cm miejsca:tak: kolor w sumie też chodź chciałam inny materiał:baffled: ale pojechaliśmy stał taki sobie idealnie pasujący do nas:sorry: nawet strona lewa z prawą sie zgadza:tak: chciałam w skórze ale nie robią tylko eko:baffled: takwygląda tylko że będzie w tkaninie:tak:
HF Helvetia Furniture - Usiądziesz z wrażenia

moja tez dzisiaj się wybiegała:tak: rano poszliśmy pospacerować na jarmark z wójkiem do parku który uwielbia robić fotky wiec liczę na fajne zdjęcia do ramki:tak: tym bardziej że sprzęt za kosmiczną cene:szok::szok::szok:
później wycieczka do lasu i jeszcze raz na jarmark:tak: zaraz idę młoda wykąpać i połozyć spać:tak:

reklama
Ewela - ja juz dzisiaj dobrze :-D

a my wybralismy sie dzis do oceanarium :tak:wiec Niunia zachwycona :tak:i mama zadowolona :tak::-D wieczorkiem odwiedzili nas znajomi z coreczka o miesiac starsza wiec Niunia tez uradowana:tak::-Dmoze jutro wkleje jakies foty ;-)

Cześć dziewczyny :-)

roksi bardzo ładny narożnik :-) jako kolorek wybrałaś?

My wczoraj byliśmy w kinie, bo w sobotę nie wypaliło. Byliśmy na "Dzielny Despero", bajka. Masakra. Nastawiliśmy się, że idziemy na bajkę, żeby się pośmiać, żeby było łatwo i przyjemnie...a bajka bardzo poważna, ciężka, absolutnie nie dla dzieci, a sala pełna dzieci była :baffled: Rany jak ja się wymęczyłam w tym kinie :baffled: Zawiedziona wyszłam i humor mi popsuła ta bajka.

Dzień dobry:) Ja dziś w pracy,ale miło nastawiona bo 8 godz :) zdążymy jeszcze pograć w piłkę na podwórku. Ignaś od wczoraj stał sie fanem kopania piłki :) potem zasnal na bajce. Nawet mleka nie wypił! Roksi, właśnie, jaki kolor? Nie wiem czemu ale czerwony mi jakos do ciebie nie pasuje ;) bardziej pastele,kolory ziemi:)

Witam
tak się zastanawiam że jestem od piątku na zwolnieniu:tak: dziś idę do pracy zanieść zwolnienie i tak sie zastanawiam czy muszę się tłumaczyć dlaczego to zwolnienie:confused: wiadomo ciąża ale czy dokładnie dlaczego:confused:

Agutku, Soppana właśnie zamówiłam brązowy:tak: ten czerwony jest piękny na żywo ale nie pasuje mi kompletnie do mieszkania bo tak jak pisze Soppana mam w domu takie pastele, kolory ziemi:tak:

hej,

Sandi, ale atrakcyjny dzień mieliscie, fajnie:-)

Roksi, jaki musisz mieć duzy salon, żeby się taki narożnik zmieścił:szok:

Agutek, ja miałam takie same odczucia po obejrzeniu bajki Tupot małych stóp:eek:, taka przygnębiająca i smutna, dobrze że obejrzeliśmy sami z M, przed pokazaniem małemu:sorry:

a my dzis na bilans pójdziemy:tak:

hej,Roksi, jaki musisz mieć duzy salon, żeby się taki narożnik zmieścił:szok:
a my dzis na bilans pójdziemy:tak:
Ewelina jak na bloki to duży 25metrów kwadratowych:tak: w sumie całe moje mieszkanie ma 80 metrów jak na budownictwo sprzed 30 lat to duży metraż:tak: blok ten był budowany na zasadzie dzisiejszych apartamentowców czyli ogrodzony z dużą ilością zieleni, w klatce po dwóch lokatorów na piętrze:tak: teraz spółdzielnia modernizuje budynek wymienili okna na klatkach, zrobili elewacje, windę nową:tak:

my na bilans idziemy w środę:tak:

Hello :-)

Ale wczoraj była piękna pogoda :-). Młody się wyszalał na huśtawkach, zjeżdżał sam na zjeżdżalni, a ja mam zakwasy :-D.

Roksi, ogromny ten narożnik :szok:. Zazdroszczę, że macie tyle miejsca.

Agutku, chodzicie do kina na bajki? :-D

Ale tutaj dzisiaj cisza :eek::-p

Agutku, chodzicie do kina na bajki? :-D

No pewnie, wy nie?:-p
Teraz czekamy na najnowszą część Harrego Pottera z takich "bajkowych" ekranizacji:-)

roksi jak szefostwo zareagowało na L4? w ogóle chciałam jakiś czas pytać jak sprawy w pracy, bo kiedyś coś pisałaś o pewnym zakupie.

Jak tak patrzę na wyniki waszych dzieci wzrostowe to tylko moja taka niziutka :sorry: Po mamusi ;-)

Szukam dla młodej jakiegoś niedrogiego wózka dla lalek, bo swój już podarła wchodząc do niego, ale nic nie mogę znaleźć fajnego.

reklama
Do góry