reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hej, ale dziś pięknie było. Rano poszliśmy na zakupy,kupiliśmy akcesoria do piasku i następne 2h w piaskownicy :) potem Igna spał a my umyliśmy okna,zmieniliśmy pościel,wypraliśmy firanki i teraz w domu tak fajnie pachnie :) lody też były,z maszyny,mniam :-p nie ma to jak zachcianki
Miłego wieczorku,ja padam z nóg!

Witam porannie:)

roksi
super , że wszystko ok! Ciekawe czy bedzie chłopak czy baba:)
fredzik :zdecydowaliście się już na jakiś fotelik?

U nas też pięknie wczoraj było.. A dzisiaj zapowiada się to samo.
RAno byłam z młodymi na dłuuuuugim spacerku po parku. Ja idę szybkim krokiem z Michałem a Wojtek nas goni ( albo nie :baffled:). Coraz lepiej nam takie spacerki wychodzą. Jeszcze miesiąc temu nie byliśmy w stanie ujść więcej niż jakieś 100 m na godzinę, bo patyczek, krzaczek, kamyczek itp itd.

Zaczynam go przyzwyczajać do bardziej zdecydowanego tempa, bo chcemy w Wojtkiem i Michałem zacząć w gory jeździć trochę. Nie żeby się wspinać no ale żeby trochę pochodzic. Zobaczymy jak pójdzie.

No a potem przyszli goście i już szaleństwo do wieczora na ogródku było:) KOCHAM WIOSNĘ!!!.

ja się witam jako pierwsza bo moje dziecię sie obudziło o 6:30 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale słonko już powoli wychodzi więc zapowiada się ładny dzionek znowu :-D:-D:-D
uciekam po kawkę....

Sandi nie powiedziałaś nam gdzie tak pobalowałaś;-);-)

Witam
kupiliśmy narożnik:tak: podobno jakiś materiał pokryty teflonem i nie pije wody:tak: zobaczymy jak będzie;-) przyjedzie we wtorek:tak:
dziś handlowa niedziela idę jakieś butki na płaskim kupić bo u mnie w szafie same obcasy:baffled: po wczorajszym chodzeniu do dziś mnie bolą nogi:baffled::baffled:

hej

Kaska - nie pisalam bo wczoraj wczesnie w piora poszlam ;-)a bylismy u znajomych :tak:i sobie z kolezanka pozwolilam za duzo :zawstydzona/y:;-)

hej :tak:
u nas lato na całego :tak::-)
wg mojego dziecka ptaki robią kra - kra a nie ćwir ćwir:-D
kaskada, Fotelik rowerowy ODCHYLANY super bezpieczny WA-WA (591930569) - Aukcje internetowe Allegro
taki wybraliśmy bo dla naszego kaskadera muszą być pasy pięciopunktowe:baffled:

roksi, my mamy sofę pokrytą teflonem, na początku zrobiłam test i wylałam wino i nie wsiąkło tylko czyszcząc należy pamiętać żeby przykładać chusteczkę a nie trzeć, chusteczka ma wchłonąć wilgoć. I jak mają w sklepie to kup specjalne produkty do czyszczenia tego materiału, naprawdę są lepsze niż woda z mydłem.
A no i teflon trzyma swoje właściwości do pierwszego prania tak na prawdę, tak jak kurtka impregnowana.
Tak czy inaczej ja drugi raz na pewno kupię też z tego materiału :tak:

reklama
hej,
wróciliśmy:-),

mały wybiegany i zmęczony:-D, wolał iść się kapać, niż oglądać kubusia puchatka:szok:,

mam nadzieję, że dzis ładnie pośpi, bo ja tez zmęczona:-D,
Sandi, jak zdrówko:-D, bo ja mam dzis to samo co ty:eek:, ach te weekendowe wypady:zawstydzona/y:

miłego ;-)wieczorku

Do góry