reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

a ja siedzę w biurze i marznę :szok:

u nas na szczęście mały śpioch jeszcze, po 3h śpi w dzień
ostatnio tylko taka akcja była, bo jak w dzień zasypiała to dziadek ją niechcący wybudził i dlatego poszła spać dopiero o 16.30 :sorry2:

ja mam mały problem z ubieraniem młodej, bo rano jak ją wiozę do babci to jeszcze 0 stopni jest, a popołudniu poci mi się w tych ciuszkach :eek:

reklama
hej dziewcyzny wrucilam zrelaksowana , wymasowana i pelna sil
zaliczyla mega zakupy
tym razem opkupilam siebie cala :-):-):-):-)
i mialam caly czas w glowie slowa mojej mamy : " Ty sobie tylko jakies szmaty kupujesz bo tanie , i wygadasz przy swoich facetach jak ..."
wiec kupila sobei porzadne ciuszki i nie mam wyrzutow sumienia
chyba pierwszy raz , odkad dzieci urodzilam ....

pozatym mezus posprzatal dom ugotowal obiad i wyszedl teraz z dziecmi na spacer
a ja biore sie za ukladanie w mojej szafie
polowe wywale!!!
i kupie nowe
spodobaly mie is ete szalenstwa :))

hej dziewcyzny wrucilam zrelaksowana , wymasowana i pelna sil
zaliczyla mega zakupy
tym razem opkupilam siebie cala :-):-):-):-)
i mialam caly czas w glowie slowa mojej mamy : " Ty sobie tylko jakies szmaty kupujesz bo tanie , i wygadasz przy swoich facetach jak ..."
wiec kupila sobei porzadne ciuszki i nie mam wyrzutow sumienia
chyba pierwszy raz , odkad dzieci urodzilam ....

pozatym mezus posprzatal dom ugotowal obiad i wyszedl teraz z dziecmi na spacer
a ja biore sie za ukladanie w mojej szafie
polowe wywale!!!
i kupie nowe
spodobaly mie is ete szalenstwa :))

miloku ależ ci zazdroszczę;-)

no i po południu taki gorąc się zrobił, że musiałam małą rozbierać z kurtki i czapki i śmigała w samej bluzie, bo inaczej cała mokra od razu :baffled:

kupiłam jej buciki w CCC do sukienki, takie białe prawie jak sandałki...coraz bardziej lubię ten sklep, bo cenie w 1 sztuki w Bartku mam tu 3 pary butów :-D ( u nas za wiosenne buty Bartka życzą sobie 145zł :baffled:)

oczywiście nie pokażę ich, bo tradycyjnie znowu nie ma tego modelu na ich stronie :eek:

aha i wyskoczyło jej na coś uczulenie w postaci bąbli jak po ukąszeniu komara i nie mamy pojęcia od czego to...jakieś typy stawiają na mandarynkę, ale wczoraj też jadła z tego samego sortu i nic nie było :eek:

P.S. jaka obleśna jest ta reklama na górze :baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agutek,ja ubieram cienką bluzkę,na to rozpinaną bluze lub sweter i kurtkę,jak po poludniu jest cieplej,to idzie bez bluzy. A czapki nie chce wcale,bo przecież mama nie nosi:) u nas też trzeba uważać na słowa,bo łapie w mig. Wczoraj m mówi ze zmeczony i idzie sie walnąć do wyra! A Ignaś za nim, ze też idzie wajnąć wyra!

miloku ależ ci zazdroszczę;-)

no i po południu taki gorąc się zrobił, że musiałam małą rozbierać z kurtki i czapki i śmigała w samej bluzie, bo inaczej cała mokra od razu :baffled:

kupiłam jej buciki w CCC do sukienki, takie białe prawie jak sandałki...coraz bardziej lubię ten sklep, bo cenie w 1 sztuki w Bartku mam tu 3 pary butów :-D ( u nas za wiosenne buty Bartka życzą sobie 145zł :baffled:)

oczywiście nie pokażę ich, bo tradycyjnie znowu nie ma tego modelu na ich stronie :eek:

aha i wyskoczyło jej na coś uczulenie w postaci bąbli jak po ukąszeniu komara i nie mamy pojęcia od czego to...jakieś typy stawiają na mandarynkę, ale wczoraj też jadła z tego samego sortu i nic nie było :eek:

P.S. jaka obleśna jest ta reklama na górze :baffled:

roksi, gratuluję, odsapnęłaś?

miloku
, super, od razu inaczej nie?

ccc fajny sklep :tak:

Agutek, z uczuleniem to jest tak, ze do trzech dni nawet może wyleźć

jaka reklama? :sorry:

u nas tez lato dzisiaj było:-)

Witam wieczorem :tak:

Ale mam agentkę Synową - "leci z doopy" hehehhe. Teściowa czego Wy ją tam uczycie;-):-). Teraz to by trzeba z dyktafonem chodzić i nagrywac te teksty :-D. M wczoraj u Rodziców oskubał hiacynta w doniczce (Mama sobie na Wilelkanoc kupiła :-p) i tez niezłym tekstem rzucił ale już nie pamiętam dokładnie jak to zabrzmiało a nie chce spalić. Dzis ściągał z lodówki magnesiki z danonków więc mu dałam taką metalową tacę i połozyłam na niej magnesy a on idzie i mówi: "uwaga ! gorąca kawka!" :-D. A parę dni temu skaleczył sobie rękę i przy kąpaniu musiało go to szczypać więc dla zmiany tematu opowiedziałam mu historię z mojego dzieciństwa jak to sobie kolana rozwaliłam i teraz codziennie po kilka razy , szczególnie wieczorem jest polecenie "mama opowiedz o mamie" a sam juz na pamięc zna tę historię. Pocieszne te dzieciaki.

Miloku no to dzis zaszalałaś na całego!! Az Ci zazdroszcze!:tak:

U nas też dzis była piękna , letnia niemal pogoda ale denerwujące jest to o czym też Agutek wspomniała, że rano jest zimno (wczoraj to przymrozek był) i trzeba sie ubrać cieplej a potem jak juz sie z pracy wyjdzie to czlowiek sie poci. Ale ważne, że słonce w końcu świeci!!!:tak:
Nie mam wprawdzie takiego powera jak Madzik i Fredzik ale mnie dzis natchnęło i w koncu auto umyłam bo juz kolor zmieniło ;-). A okna mi sie "umyły" :-p - zadzwoniłam dziś do męża z pracy, że jeśli nie zrobił nic pożytecznego to niech okna umyje i umył :-) a firanki jutro wypiorę.

Roksi ale fajnie :tak:. Odpoczywaj sobie na zwolnieniu :tak:

Agutek a te butki z CCC to te GUFO czy jakieś inne? Bo oni tam kilka marek dla dzieci mają ale nie mam doświadczenia...

A tak na koniec - kupiłam dzis kajmak kakaowy żeby rozcieńczyć mój niby - bayleys bo był taki mocny, ze sie pic nie dało i tak go mieszałam i mieszałam i kosztowałam :-p , że się taka słaba zrobiłam że już siły nie miałam żeby M usypiac :-D. Ale dobry teraz jest, mniammmmm

reklama
dzień dobry:-)

debiutantko, jak po degustacji:-D

a mnie mój skarb chce wykończyć:crazy:, buzi się cały czas po kilka razy w nocy:-:)baffled:, ma jakieś koszmary, ostatnio uciekał z łóżeczka, pokazywał palcem na kołderkę i wołał "ko ko":szok:, dziś się lampki nocnej wystraszył, bo zrobił się cień na ścianie:szok: i płacz straszny:-(

nie musze mówić , że nieprzytomna jestem:baffled:

Do góry