reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam
ja dziś wybieram się do Agaty w Katowicach no w końcu muszę zmienić wypoczynek za nim zapiorę się na śmierć:baffled:
idę zupę ugotować:tak: i jeszcze z młodą wyjść na spacerek przed wyjazdem:tak:

roksi, gratuluję, odsapnęłaś?
Fredzik chyba tak ale ale i tak nie jestem spokojna jak przy Natalce:baffled: przy pierwszej ciązy nawet przez myśl mi nie przeszło że coś może być nie tak:no: a teraz non stop głupie myśli mam:wściekła/y:

Debiutantko ale Synuś Twój fajnie mówi:tak: nie mogę się doczekać jak moja będzie takimi tekstami walić:-D Natalka mówi to co trzeba ale mogę się pochwalić że ładnie wymawia:tak: mówi wyraźnie np. chcę a nie chcie:tak:

reklama
witam sie i ja.....u nas superowa pogoda a ja mam wreszcie wolną sobotę.....uciekamy zaraz z małą na bilans a później są pokazy motocykli w manufakturze a że moje dziecko zachorowało ostatnio na motor (dzieki mojemu koledze z pracy...) to idziemy żeby Tusia się przejechała i może nad mamą jakiś kolega też się zlituje......

a ponieważ od tygodnia mam z m ciche dni więc się czuję jak singileka

miłej sobótki wam życzę

Witam
ja dziś wybieram się do Agaty w Katowicach no w końcu muszę zmienić wypoczynek za nim zapiorę się na śmierć:baffled:
idę zupę ugotować:tak: i jeszcze z młodą wyjść na spacerek przed wyjazdem:tak:

Fredzik chyba tak ale ale i tak nie jestem spokojna jak przy Natalce:baffled: przy pierwszej ciązy nawet przez myśl mi nie przeszło że coś może być nie tak:no: a teraz non stop głupie myśli mam:wściekła/y:

Debiutantko ale Synuś Twój fajnie mówi:tak: nie mogę się doczekać jak moja będzie takimi tekstami walić:-D Natalka mówi to co trzeba ale mogę się pochwalić że ładnie wymawia:tak: mówi wyraźnie np. chcę a nie chcie:tak:

moj z tym wymawianiem to ma roznie
ostatnio zaczyna laczyc polski z angielskim i wogule nie moge go zrozumiec
nie iwem o co mu chodzi
tristan co chwile wali tekstami ,a ja zla jestem bo nie moge ich spamietac
:-:)wściekła/y:

o cos mi sie przypomnialo
tristan siedzi dzisiaj rano na kibelku i mowi mamo gdzie sa moje kapielowki , ide sie kapac nad jeziorko
albo mowi do gabrysia
gabrys nie drzyj sie , przeciez cie slysze
a wczoraj rysowalismy kreda po tablicy a on dal garbysiowi krede do reki i mowi : gabrys narysuj slonia :-D:-D
albo mowi tez do gabrysia
ja jestem igłanodon a ty karnotaur - GONISZ !!! i ucieka:-D:-D:-D
duzo by opowiadac
trudniej wszystko zapamietac

debiutantko naprawde dyktafon by sie przydal...
dzień dobry:-)

debiutantko, jak po degustacji:-D

a mnie mój skarb chce wykończyć:crazy:, buzi się cały czas po kilka razy w nocy:-:)baffled:, ma jakieś koszmary, ostatnio uciekał z łóżeczka, pokazywał palcem na kołderkę i wołał "ko ko":szok:, dziś się lampki nocnej wystraszył, bo zrobił się cień na ścianie:szok: i płacz straszny:-(

nie musze mówić , że nieprzytomna jestem:baffled:
ewelina moj jakis rok temu tez tak wszystkiego sie bal i lekarz przepisal mi syropek na uspokojenie
ale nie pamietam nazwy
dostawal go na noc
i pojekim czasie mu przeszlo

dziewczyny czy wasze dzieci interesuja sie juz czyms inym niz tomki , boby , fifi i te najmlodsze bajeczki ?
tristana pokoj wyglada jak zwierzyniec
albo raczej park jurajski
on interesuje sie pajakami , robalami , muchami , dinosaurami
budowlami, wynalazkami
kaze sobei codzinie po kilka razy czytac
to chyb azasluga tych encyklopedi
mowi ostatnio do mnie :
ze koala mieszka w australii i je eukaliptusa
szokuje mnie ten maluch

Dzień dobry :-)

byłam na usg i mój maluszek za pozował do góry nogami:-D ma prawie 31,2mm:tak: wszytko ok dostałam zwolnienie:tak:

super :happy:

Ta o opryszczce?

Nie ta o hemoroidach z wystajacym tyłkiem :baffled: :baffled: Doopa hydraulika :sorry::sorry2:

U nas dziś prześlicznie. Od rana umyłam okno w kuchni i w dużym pokoju, sypialnia i pokój młodej czeka na męża :-p Posprzątałam, wstawiłam pranie, wyszłyśmy do piaskownicy, pożyteczny dzień :-D Oczywiście na dworze musiałam młodą rozbierać, bo kurtka okazała się niepotrzebna i czapka praktycznie też. Tylko namawiałam ją na noszenie żeby przed słońcem chronić. Na szczęście zeszłoroczna czapka z daszkiem okazała się dobra, bo ma rozmiar 48 - tyle co teraz młoda ma- ale ma z tyłu regulację i w zeszłym roku miała mocniej zaciśniętą. A już myślałam, że to był dużo mniejszy rozmiar i w tym roku kupowanie nas czeka :sorry:

Po pobycie w piaskownicy młoda padła na drzemkę momentalnie. Błoga cisza i spokój mam nadzieję przez kolejne 3h ;-)

Roksi no to super że maluszek tak ładnie rośnie;-);-)

Ewelina udanej wyprawy

Moja padła na 3 h po powrocie z manufakturki a teraz znowu z m poszła na spacer....ja mam chociaż wolne:-)
przez ta pogodę że taka ładna to coraz częściej myślę żeby zaległy urlop wreszcie wybrać ale kiero jakoś nie chce dać:-:)-(jutro czeka nas wyprawa do ZOO chociaż jedną małpę mam w domu (mój m) :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry