reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witajcie
jestem w domku
szyjka sie skróciła ale ogólnie narazie bez paniki za 2 tygodnie kontrola i jesli bedzie ie skracac to zaszyją
malenstwo wszytsko oki, wazy 350 gram, łozysko na scianie tylnej czyli ok, wszystkie pomiary wskazują na 19 tydzien. mialam usg 2 razy w piątek robila mi chińska studentka a dzis profesor, niestety malenstwo wypieło sie pupką i płci nie znamy,jutro bede umawiac sie na usg 3d na 21 tydzien wiec wtedy powinnaam poznac płec
ogólnie czuje sie okropnie, caly dzien przeryczalam i przespałam
oczywiscie mam lezec...
dziękuje wam za wsparcie,mdlitwe i kciuki,
buziaki

Syla, trzymaj się kochana i odpoczywaj jak najwięcej!!!!!!!! Dużo zdróweczka Ci życzę.,

reklama
Mordoklejka Dzidzius przecudowny!!!!!!!! Gratuluje raz jeszcze!!!!! Stópka jaka olbrzymia!!!! ;-)
Syla dobrze ze juz jestes z nami!!! Wszystko bedzie dobrze i nie płakusiaj juz nam!!!! Tulę Cię!!!!

Edytka jak fryzurka??? Wytrzymałaś 3 godzinki ???? :tak:;-)

Ostatnia edycja:
jeszcze w kurzyły mnie koleżanki w pracy bo rozmawiały o takiej dziewczynie która od września przyszła do nasza do przedszkola do pracy i do lipca ma umowę tylko ,że zaszła w ciąże i że teraz nie mogą jej zwolnić i ze bardzo dobrze zrobiła ...nie zazdroszczę jej tej ciąży tylko zabolała mnie postawa moich koleżanek z grupy, które jak ja zaszłam w ciąże i im przyszłam powiedzieć to miały nie ciekawą minę tylko się martwiły kto będzie z nimi teraz pracował i jak one sobie poradzą, bo ja przepracowałam trzy lata już i nie mogę spełniać swoich marzeń o maleństwie oj czasami mam tego dość ale nic mam to wszystko gdzieś za trzy miesiące zaczniemy nowe starania i nie będę patrzeć i słuchać co one mówią

witam!
Syla trzymaj się wszystko będzie dobrze a pierwsze spojrzenie maluszka jak pojawi się na tym świecie wynagrodzi Tobie wszystko, tylko za bardzo się nie denerwuj bo maleństwo odczuwa Twoje nastroje.
Mordoklejko Twój synek jest cudny a to zdjęcie na którym śpi po prostu boskie.
Pixellko piękny brzyszek.
Martusionek ja też pracuję w przedszkolu.
Przyszła mamusiu ja też na starcie dostałam od razu Luteinę jak tylko lekarz stwierdził że jestem w ciąży a serduszka nawet nie było widać.
Also ale narobiłaś mi ochoty na placki ziemniaczane i koniecznie pakuj już torbę, lepiej nich sobie spokojnie stoi.
Aga ir wypoczywaj i myślę że to chłopak.
Cyniczna nie zwalczaj lenia tylko z niego korzystaj bo po urodzeniu będziesz szczęśliwie zabiegana.
Sonitko jak tam egzamin bo ja też trzymałam kciuki
Beti7 gratulacje i koniecznie odwiedź ginka trzymam kciuki za udaną wizytę
Edytko a gdzie zdjęcia w nowej fryzurce?
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny!!!!!!

Ostatnia edycja:
Kobietki byłam dzisiaj na usg i torbiel się wchłonęła :-):-):-) wszystko jest dobrze i się ładnie zagoiło:-).
Słoneczka pisałyście wcześniej że MIRECZKA zaczęła starania po 2@ i wszystko było dobrze, napiszcie jak pamiętacie w którym tygodniu poroniła i czy miała zabieg czy samoistnie się oczyściła?? proszę napiszcie jak pamiętacie bo to dla mnie bardzo ważne ja byłam dzisiaj i lekarz mi powiedział że powinnam poczekać pół roku tak by było najlepiej a ja mu że nie ma mowy bo wszystko jest dobrze i on powiedział że po 2@ lub 3@ możemy zaczynać staranka:-):-).:-)proszę odpiszcie

mi powiedział że lepiej jest po pół roku bo jest mniejsze podobieństwo poronienia a ja uważam że coś się będzie miało stać to się i tak stanie:-( angelka a ty tez miałaś zabieg??

tak, mialam zabieg, w 13 tygodniu :-( moja gin na ostatniej wizycie przebadala mnie, zrobila usg i powiedziala ze wszystko dobrze i ze nie ma na co czekac :tak: wszystkie badania mam ok

reklama
tak, mialam zabieg, w 13 tygodniu :-( moja gin na ostatniej wizycie przebadala mnie, zrobila usg i powiedziala ze wszystko dobrze i ze nie ma na co czekac :tak: wszystkie badania mam ok
to ja tez zrobię badanka i do roboty a skarbie jakie badania robiłaś?? mi ten lekarz powiedział że bardzo dobrze bo okres dostałam po 26dniach tak jak miałam cykle i że dzięki temu wszystko szybko się goi mi też zrobił usg i wszystko jest oki:-):-):-) więc w kwietniu dostanę 2@ i bierzemy się do roboty:-):-)

Do góry