reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

powiem wam że moja córa zaczęła ostatnio bawić się zabawkami sama:tak: był taki okres że nic ją nie interesowało a teraz od kilu dni idzie do siebie i potrafi nawet godzinę układać z klocków

tez czekam na takie chwile:-D,
ale na razie mój ma takie przebłyski wieczorem, kiedy pora snu:eek:, to on się pięknie bawi, a w ciągu dnia nie potrafi:confused2::baffled:

reklama
Hej Kobietki Słoneczne:-)

blueważne sprawy u Was się dzieją:tak:

witam nową mamę:-)

kaskadanam też podwórko nie wystarczy:-D wszyscy sąsiedzi dookoła bo parku brak;-)

Jestem już po pracy, obiad dostarczono;-), Zosia śpi więc zmykam dalej porządki robić:-)

Witam,moje dziecko mówi ze boli go brzuszek,panie w żłobku dały ciepły okład i herbatki miętowej:( jutro ide do lekarza,bo nie wiem co to moze być?

reklama
hej,

Soppana, mam nadzieję, że to tylko lekka niestrawność u Ignasia:tak:, buziaczek dla niego;-)

a mój As dziś walczył w piaskownicy o wywrotkę z chłopcem trochę starszym od niego i nie chciał odpuścic:no:, wtedy do akcji wkroczył jego kolega Jasiu i pomógł Piotrkowi ciągnąć za autko:szok:, dali radę i zabrali autko:eek:, nilkt nie reagował, bo wszyscy się śmiali z nich, poza tym nie bili się tylko walczyli o samochodzik:tak:, pocieszyłam chopca innym autkiem i było juz ok:-D

Do góry