Zajączek81
Fanka BB :)
nadrobiłam
M. się nie przejmuj. Przerwę w starankach wykorzystaj dla Was, dla siebie!!
Wolfheart... Ja miałam podobnie. Na początku starań miałam bardzo często takie sny. Ostatnio jakoś nawet mi się śniło że chodze z takim brzuszkiem fajnym i było to takie realne i taka szczęśliwa byłam że szok...aż do budzika:-( Na początku nawet M. śniło się że wrócił do domu i na jego powitanie wybiegł synek kilkuletni... Widziałam że jak to opowiadał to łzy mu się zaświeciły w oczach (tak jak mnie jak o tym pisze teraz...)A ja wpadłam tylko napisać, że @ nie przyszła do dziś, brzuch i cycki przestały boleć i nadal mam równiuteńkie 37 stopni. Zobaczymy kiedy przyjdzie cholerstwo.
Dzisiaj mi się śniło, że uczę nasze dziecko mówić "tata", bo "mama" już mówiło. Chociaż wyglądało na góra kilkumiesięczne.
Uciekam gołąbki robić![]()
Teraz połowa BB będzie robić tą sałatkę:-)patrze jakie piękne powiedzonko znalazłam :
... w życiu niewiasty rozróżnić można siedem okresów:
niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta ...
A oto przepis na sałatkę z kurczaka i ananasa:
![]()
Hanka... normalnie nie wiem co powiedzieć... Przykro mi.:-( ALe musisz się zebrać do kupy!!!!!!!! I myśleć pozytywnie. To duzo daje (jak się wczoraj przekonałam na egzaminie). Słuchaj, może własnie dobrze Wam zrobią te 2 miesiące...Może o to chodzi. Poza tym co ty już myślisz że się nie udało... Mam Cię ustawić do pionu??Jestem i jestem załamana.
Pęcherze pękły z prawego jajnika (zdrowy) i jest płyn więc pękły albo w sobote albo w niedziele rano. Sex był w środę, piątek i niedzielę wieczorem.
Ale
Na lewym jajniku sa dalej pęcherze - nic z nich nie będzie. Doszło do przerostu jajnika lewego czy coś tam i dlatego to była ostatnia moja stymulacja na CLO jeżeli nie zajdę. Po tym mam mieć 2 miesiące przerwy.
Qurwa bez tych tabletek to ja nawet ziarenka maku nie wysiedze więc mam z głowy ciąże.
Powiedział, że się boi że jajniki przerosną i wypełnią się płynem i mogę sie zakrztusić czy zadławić płynem i dlatego odstawiamy CLO.
Luteiny nie dostałam, dostane dopiero jak @ nie przyjdzie. Jak nie dostane @ do 31dc to mam natychmiast iść do niego i sprawdzi mi jajniki.
Qurwa mać, pierdolona mać, szlak by to wszystko trafił. Znając moje pierdolone szczęście to nie zaciążyłam i będę miała przymusowy urlop.
Idę se kupić browara w dupę jeża.
M. się nie przejmuj. Przerwę w starankach wykorzystaj dla Was, dla siebie!!
Ja kocham Książki (ostatnio zaniedbałam przez egzamin) ale będę nadrabiać. Ale dobry film tez lubię obejrzeć.ja tam zawsze wolałam czytać książki niż oglądac na ich podstawie filmy tak już mam:-)
DOBRANOC DZIEWCZYNY DO JUTRA!!!!!
Cześć Elfiku, nie próbuj nadrabiać zaległości bo ci się nie uda:-) Trzymaj się cieplutko i zaglądaj do nas:-)czesc dziewczyny
ostatnio bywam zadziej, moze dlatego tez , ze staram sie mniej myslec o starankach, duzo wychodze z domu, kupilam sobie nowe odlotowe ciuszki
niewiem czy dam rade nadrobic wszystkie zaleglosci...
powiem wam jak u mnie po krótce : zrobilam test - ujemny, termin @ sie zbliza temkpa juz mi opada, staram sie nie martwic i wyluzowac
sercem jestem z wami, trzymam za was wszystkie !
a w czwartek idziemy z mezem do androloga