reklama
Alicja1985
Fanka BB :)
halo Zdechlunku ;-)
a Edek z krainy kredek widze z ejuz nawiała wrrrrrr
a Edek z krainy kredek widze z ejuz nawiała wrrrrrr

cześć dziewczynki,
ale mam dziś dobry wieczór. tak się cieszę z II kreseczek AgiAJ :-) dziś święto więc na kolację jem lody krówkowe :-) AgaAJ za Twoją fasolkę wznoszę krówkowy toast :-)
Edytko te BB fluidki muszą pomóc Twojej mamusi dojść do zdrowia.
ale mam dziś dobry wieczór. tak się cieszę z II kreseczek AgiAJ :-) dziś święto więc na kolację jem lody krówkowe :-) AgaAJ za Twoją fasolkę wznoszę krówkowy toast :-)
Edytko te BB fluidki muszą pomóc Twojej mamusi dojść do zdrowia.
slodziutka_e
Lodziaro widzę że jak pogroże naganną to odrazu "srasz" w gacie i jesteś 

Olcia PM kochana fajnie że odpisujesz! wiesz u mnie też remont był niedawno. Było pięknie w naszym mieszkanku.. ale w grudniu również byłam w ciązy... i się zaczeło. A ja powidziałam że jak mam syf w mieszkaniu to wszystko idzie... pod nóz.. i tak zostało.
Pati więc próbuj może wkońcu się uda i już będziesz zdrowa? Co?

Olcia PM kochana fajnie że odpisujesz! wiesz u mnie też remont był niedawno. Było pięknie w naszym mieszkanku.. ale w grudniu również byłam w ciązy... i się zaczeło. A ja powidziałam że jak mam syf w mieszkaniu to wszystko idzie... pod nóz.. i tak zostało.
Pati więc próbuj może wkońcu się uda i już będziesz zdrowa? Co?
hahahahah dobre z tym edkiem ;-)
a jak tam alicja u Was przeprowadzacie sie?
przyszła mamusia no ja to az takiej radochy nie mam bo syfu nie nawidze ale malować uwielbiam hahahah. Dzis byliśmy w obi i taką piekna tapete widziałąm i mowie do M tak na jedna ściane ślicznie by było albo takbym kolor ścian zmieniła a on mowi " Mowy nie ma nie będę co1,5 roku remontu robił" hihihi
a jak tam alicja u Was przeprowadzacie sie?
przyszła mamusia no ja to az takiej radochy nie mam bo syfu nie nawidze ale malować uwielbiam hahahah. Dzis byliśmy w obi i taką piekna tapete widziałąm i mowie do M tak na jedna ściane ślicznie by było albo takbym kolor ścian zmieniła a on mowi " Mowy nie ma nie będę co1,5 roku remontu robił" hihihi
Alicja1985
oj zes my sie w koncu przeprowadzilismy 
tak sie ciesze :-)
dzisiaj Misiek kupil mi 2 kwiatki doniczkowe i 2 sliczne doniczki
tak sie ciesze :-)
dzisiaj Misiek kupil mi 2 kwiatki doniczkowe i 2 sliczne doniczki

slodziutka_e
Oooo jak miło widzieć i Mają i Alicję.. które powróciły do nas wkońcu.
Pati i Olcia byłyście wiec nie o Was mowa
:-)
Mówicie ze trzeba to dzisiaj oblać? Jestem ZA! Też tak bardzoooo się ciesze.. ze nic póki co nie zepsuło mi humorku...
Pati i Olcia byłyście wiec nie o Was mowa

Mówicie ze trzeba to dzisiaj oblać? Jestem ZA! Też tak bardzoooo się ciesze.. ze nic póki co nie zepsuło mi humorku...
Alicja1985
Niusia jestem bardzo z Ciebie dumna ze nie palisz:-)
jak Ci idzie :-)
jak Ci idzie :-)
reklama