Kasiurek1983
Fanka BB :)
bytom -miechowice ! mowie wam pyszka ! jeszcze rownie dobre jadlam w lodziarni w Kłodzku :] pozniej juz nigdzie nie jadałam, zadne krecone nie sa dobre az tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

don't worry 

juluszka :] tu na forum tez bedziemy przeciez we swieta wiec spedzicie w owiele wiekszym gronie, pozatym macie pieska i dzidziolka cos prawda nie rozpakowanego ale zawsze :] Byc moze bedzie fajniej niz myslisz we swieta :]

, a jak nie, to nie bedzie przeszkadzalo w pracy serduszka,
ale wiecie jak to jest, ziarenko niepokoju zostało zasiane.....
) a z drugiej strony to mi zal ze moj tez jedzie... Ale za to przywiezie mi wszystkie zakupy z Allegro plus moja mame wiec kolejny powd do radosci
Ale poki co od dzisiaj do poniedzialku jestem slomiana wdowa :-)

....dusi mnie jeszcze cholerny kaszel,próbowałam pić syrop z cebuli ale wymiękam,blllllllleeeee 

....wolę się dusic ;-)
dzisiaj wstalam skoro swit z planem posprzatania kuchi i co i kuchnia stoi niedokonczona
normlanie brzusio mi przeszkadza i zadyszke łapie 

...zmykam zara na zakupki i na podworko z młodą trza iśc
;-)
...