reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Edytko wieczorem to tylko łóżeczko bo temperatura i trudy całego dnia dają sie we znaki...
Swięta coż w tym roku są dziwne moj m pracyje w oba i to na popołudniową zmanę, wiec to zadne świeta... co prawda świąteczne śniadanie i takie tam... ale to nie to samo :(
pozdrawia

reklama
cześć dziewczyny
melduję się z ran a póki jeszcze spokój w firmie
Szafirku mój M tez pracuje na 2 zmiane w swieta i tez mi sie to nie podoba,oj nie
ale cóż takie dorosłe zycie i trzeba je brac takim jakie jest :-)
nie którzy nawet tego nie mają nie?

Beatko dziękuje za pogłaskanie brzunia. I dobrze że jesteście na L4 troszkę odpoczniecie a praca nie zając.. nie ucieknie;-)
We wtorek idę zobaczymy jak będzie;-)
Jutro wypisują do domku
Mam nadzieje, że mama poczuje się lepiej w domku.

Wam co dzis zrobiłam świeta idą trza było domek upiększyc troszke to se walnełam wianek bukszpanu tyle na działce , że az zal bylo patrzec jak na krzaku rośnie hahaha i jeszcze mieliśmy taką mała suplokatorkę ;-) biedroneczka rozsiadła sie na kurczaczku hihihihttps://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=126812&stc=1&d=1239129073
Śliczne:-D:-D
dzisiaj bylam na badankach 3 majta kciuki za wynikin:-)
Mocno trzymam:tak::tak:

ale...zdałam! :-):tak::-)
Gratuluję :-D:-D:-D:-D

Przyszłam się zameldować,
Cudowny jest Twój Adrianek :tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-)

Kobietki miała może któraś z was badanie crp lub hsg j
Hsg to zazwyczaj robią pod narkozą mojej znajomej nic nie bolało a crp to nie wiem co to:zawstydzona/y:

reklama
Hej kobitki kochane.
Siedzę sobie w pracy zrobiłam kilka pitów i wena twórcza mi się skończyła bo pomyślałam sobie że przede mną jeszcze pożądki świąteczne.
Czy któraś z Was dobry patent na sprzątanko i szybkie dobre potrawy??
Kurcze...nie czuję tej "magii" świąt. Z roku na rok coraz mniej na nie czekam a tegoroczne święta to już wogóle mnie nie cieszą. Inaczej sobie je zaplanowałam.Chyba dopadło mnie przesilenie wiosenne , bo gdy rano budzę się to jestem bardziej zmęczona niż wieczorem.W dodatku z samego rana moja bratowa :crazy:( o której wspominałam kilka stronek wcześniej) doprowadziła mnie do szału bo kazała wybrać mi dla siebie "sukienkę ciążową". Jak babcie kocham jeszcze jeden taki numer a ją zamorduję...co za tupet.:angry:
Całuję Was dziewczynki

Do góry