reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Maja a Wy kiedy myślicie rozpoczać starania i walkę o dzidziulka?

yyyyyyy ja ?????

Edytko serce chce juz, ale mózg mówi żeby badanka porobić. Jade w maju na badania do mojego ginka. On wie co mówi, więc jak wyniki będą ok i da zielone światełko to .....
jeden gin we wrocku powiedział, że po 3 @ sie brać, drugi że po 6 @. Ale ja wiem jedno, dopóki nie zrobię badań nie będzie prac nad bobaskiem. Jestem taka bojaźliwa, że chcę maksymalnie wykluczyć ryzyko - choć wiem że nie zawsze się da. Ale warto spróbować. Jak Bozia da to może czerwiec - lipiec ...

cześć dziewczynki, ja jeszcze w pracy do 18 :eek:

reklama
no karola te korzonki to w sama pore były, tydzien leżałam w łóżku bo bolały plecki i miała podobno dobre warunki do zagnieżdżenia....:-)

słodziutka mam spokój z tesciową, opiekuje sie wiki sama i mam spokój, nikt mi sie nie wtraca.....nikt mi nie dogaduje bo nie ma okazji, a no i nikt za bardzo u nich o mojej ciąży nic nie wie....tylko znowu mi sie narzucaja z ubrankami dla małej a ja juz mam nauczke i nic od nich nie chcę.....

Witajcie:-)

Pixella pamiętam jak cierpiałaś na korzonki a fasolka już była a tu juz u ciebie 28tydz,jak to przelaciało:tak::tak:

Mirka nie mogę się napatrzeć na twojego aniołka,jest taki słodki i śliczny:-)

Kingus brzuszek już ładnie widoczny:tak::tak:

A mi jakoś smutno,moja koleżanka z pracy,której zbytnio n ie lubię jest w ciązy,dokładnie w tym samym dniu jak ja rok temu 5.04 zrobiła test,dwa dni pózniej 7.04 miała pierwsze usg a dziś sie dowiedziałam że nawet termin ma dokładnie taki sam jak ja miałam na 3.12,wymiękłam,wszystko się przypomniało:zawstydzona/y:

Dzisiaj mam wizytę u gina,pewnie znowu usłyszę że wszystko będzie dobrze.

Wiem jak Ci ciężko. Ja ostatnio byłam z synkiem u lekarza i jakaś mama przyszła z chłopczykiem urodzonym 2 stycznia. Myślałam, że się uduszę z nerwów. Musiałam wyjść do łazienki bo poryczałabym się w poczekalni. Bolą te wszystkie daty i rocznice i pewnie jeszcze długo będą, a może już zawsze? Przytulam mocno.

Kinguś brzusio przecudowny!!!!! ;-):-)

Przyszła_mamusia czyli Ola witam Cię kochana! Dziekuje za zaproszenie ;-)

Sonita mysle ze powinnas skonsultowac badaka z ginem swoim, on bedzie wiedzial najlepiej co jest dla Ciebie najlepsze. Buziam Cię kochana!

Also i jak posciel przyszla dla Twojego Maluszka??? Świeta to czas kiedy najbardziej brakuje nam Bliskich, którzy odeszli... Rozumiem Cię Kochana... :-(

Syla badz dzielna! Jeszcze tylko troszeczke i Malenstwo bedzie z Tobą ;-)

Mircia Adrianek jest niesamowity! Jak dobrze ze juz po tej stronie brzuszka, prawda? ;-):tak::-)

Koti a co Ciebie tak malutko u nas???

Edytko co do staranek to sama nie wiem... wiesz jak to jest... chcialabym ale bardzo sie boje... :-( A jak Ty się trzymasz? Jak Mama?

Haniu cieszę się ze jestes z nami!!!!

Dziewczynki wrócilam z pracy, wykąpałam psa a teraz oglądam Brzydule :-)
Wczoraj mialam dwie nieprzyjemne sytuacje :-( najpierw kolezanka zapytala mnie na gg jak sie czuje mamusia, czyli ja :-( no a gdy wyjasnilam jej ze straciłam Dzidziusia to napisala mi ze ona wlasnie wrócila od lekarza i jest w ciązy... ach....
Potem poszlam do pracy, robie sobie kawke i weszla kolezanka i mówi ze nie powinnam w "tym stanie" pic kawy.... :-:)-:)-(

hejka
ja juz po plotkach:)
bylo milutko......zawsze to jakas odskocznia a i dla mnie lepiej bo nic nie robie hehhehehe
edzia no jakos tak bezjajeczne swieta mnie czekaja:):):)no ale coz.....trza sie zadowolic czyms innym:):):)
ja bede uciekala bo moj A bedzie chcial kompa :) pojawie sie jutro napewno na chwilke:)milego wieczoru zycze wam wszystkim
papatki

Czesc Dziewczynki.....
Edytko,Selenko.....Wy wiecie co....;-)
Haniu....ciesze sie ze do nas zaglądasz...i mam rowniez nadzieję ,że tym razem zostaniesz na dłuzej.....
Alicja....ale ten Twój suwaczek mknie.....ciesz sie...bo niedługo Cie zaobrączkują.....hihihihi....i kto to mówi......
Edzia....ehhh....widzisz lotnisko juz niestety zarezerwowane......
Kinguś...piekny brzusio....
Syluś,Szafirek,Kasiek.....;-)
Wybaczcie ale jakoś brak mi weny aby Wam wszystkim odpisac,zmęczona jakos jestem.....help....czy to normalne.....?

A ja juz po wizycie.....kurczę M mówił ze siedziałam pół godziny....hiiihi....
A więc tak....ciązy jeszcze nie widac (co mnie wogóle nie zdziwiło).....zapisał mi dalej duphaston,kazał zrobic bete i zadzwonic aby podac mu wynik.....od tego bedzie zalezało kiedy kolejna wizyta....wstepnie za trzy tyg.no chyba ze coś to dzwonic.....pogadałam sobie....bardzo się zainteresował ciąza "Gosi"..musze przyniesc wypis ze szpila bo prawdopodobnie była to jakas niedomoga łożyskowa....
Dobra....ciązy widac nie było...ale za to znalazł mi torbiel ...całe 4,5cm.....buuuu...oczywiscie zaznaczył,ze sie nia nie przejmowac.....
To chyba wszystko....
Dziękuję Wszystkim dziewczynkom które trzymały kciukasy......

A teraz zmykam i zyczę miłego wieczorku....

Aga AJ, no może i za wcześnie, by coś zobaczyć, ale beta prawdę Ci powie :) No i dobrze, ze duphaston bierzesz.

Mircia... zakochałam się w Twoim Adrianku. Śliczne dziecko! Tfu, żeby nie zauroczyć, tfu!

reklama
Agus wszytsko bedzie oki:-) to ze mi sie nie wchłonęła to rzadkosc więc tobie na bank sie wchłonie! to ja tu robie najgorsze statystyki!!!

a ja musze wam sie przyznac, az mi wstyd
nie wytrzymalam i zeszłam na dół do Zabki pod blokiem i kupilam 3 LODY! MAGNUM ALMOND, ROŻKA,i TWIsTERA, zjadłam 2
no ale musialam po prostu bym zwariowała!!

Do góry