reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
no to dobrze..

ja kurcze tego nie kumam..tak naprawde nie znam zadnej z was..tylko przez forum a martwie sie jak o najblizsza rodzine :) ale to dobrze..

fajnie mieć takie przyjaciolki - w doslownym tego slowa znaczeniu..

Przyjaciel, to promień światła, który rozświetla życie...

Przyjaciel pokaze Ci, czym jest Miłość i Przyjaźń, Dobro i Piękno, Szczęście i Sens Życia.

Załączniki

• 034.gif
    034.gif
    13,5 KB · Wyświetleń: 73
  • 046.gif
    046.gif
    11,9 KB · Wyświetleń: 75
Hej, to ja niby pierwsza dzisiaj na forum? To fajnie, mam szansę przywitać Was dziś słonecznie.
Aga Aj- gratulki, trzymam kciuki żeby wszystko było ok.
Słodziutka- brzunio pogłaskany, a swoją drogą, to jest coraz większy. Trzymam również kciuki, aby u Ciebie i Twojej mamy się poprawiło.
A ja czuje się dobrze, czasami mnie mdli, blee, napadów głodu nie mam. No i mam nadzieję, nie przytyć za dużo, bo od września prztyłam 12 kg, szoook. Ale nic, najważniejsze, żeby z niunią było ok. Następna wizytęmam dopiero 22.04, jeszcze troche czasu zostało, ale trzymajcie kciukaski, pomagają.
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki!

reklama
Aby cały dzień był milutki,
aby poszły precz wszelkie smutki
na dzień dobry ślę Ci całus słodki
a najlepiej dwa aby w nocy jeszcze trwał

Miłego dnia kobietki, ja uciekam na uczelnie..Bede jakos popoludniem :)

Do góry