reklama
angelka123
i tylko nadzieja......
Asieńka, poprawil Ci się choć trochę humorek???
tak, tak ;-) ogladam You Can Dance... Ile tam nowych przystojniakow

angelka123
i tylko nadzieja......
no to dobrze..
ja kurcze tego nie kumam..tak naprawde nie znam zadnej z was..tylko przez forum a martwie sie jak o najblizsza rodzineale to dobrze..
to jest wlasnie magia tego forum... tak na prawde nikt oprócz nas nie potrafi zrozumieć co przezylysmy..
fajnie mieć takie przyjaciolki - w doslownym tego slowa znaczeniu..
Przyjaciel, to promień światła, który rozświetla życie...
Przyjaciel pokaze Ci, czym jest Miłość i Przyjaźń, Dobro i Piękno, Szczęście i Sens Życia.
Przyjaciel pokaze Ci, czym jest Miłość i Przyjaźń, Dobro i Piękno, Szczęście i Sens Życia.
angelka123
i tylko nadzieja......
fajnie mieć takie przyjaciolki - w doslownym tego slowa znaczeniu..
A to cosik dla Ciebie
Załączniki
A to cosik dla Ciebie
dziękuję kochana <przytulaski dla Ciebie>
Uciekam do łóżeczka..Całuje Was wszystkie bardzo bardzo mocno
angelka123
i tylko nadzieja......
dziękuję kochana <przytulaski dla Ciebie>
Uciekam do łóżeczka..Całuje Was wszystkie bardzo bardzo mocnoi ciepło i życzę spokojnej nocki
ja tez zmykam, buziaczki ;-)
Hej, to ja niby pierwsza dzisiaj na forum? To fajnie, mam szansę przywitać Was dziś słonecznie.
Aga Aj- gratulki, trzymam kciuki żeby wszystko było ok.
Słodziutka- brzunio pogłaskany, a swoją drogą, to jest coraz większy. Trzymam również kciuki, aby u Ciebie i Twojej mamy się poprawiło.
A ja czuje się dobrze, czasami mnie mdli, blee, napadów głodu nie mam. No i mam nadzieję, nie przytyć za dużo, bo od września prztyłam 12 kg, szoook. Ale nic, najważniejsze, żeby z niunią było ok. Następna wizytęmam dopiero 22.04, jeszcze troche czasu zostało, ale trzymajcie kciukaski, pomagają.
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki!
Aga Aj- gratulki, trzymam kciuki żeby wszystko było ok.
Słodziutka- brzunio pogłaskany, a swoją drogą, to jest coraz większy. Trzymam również kciuki, aby u Ciebie i Twojej mamy się poprawiło.
A ja czuje się dobrze, czasami mnie mdli, blee, napadów głodu nie mam. No i mam nadzieję, nie przytyć za dużo, bo od września prztyłam 12 kg, szoook. Ale nic, najważniejsze, żeby z niunią było ok. Następna wizytęmam dopiero 22.04, jeszcze troche czasu zostało, ale trzymajcie kciukaski, pomagają.
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki!
reklama