reklama
Dziewczyny ale ja się za Wami stęskniłam a nie ma dosłownie czasu na nic teraz w niedzielę mamy chrzciny i jeżdżę tylko dokupuję co mi się przypomni a jak nie jeżdżę to spędzamy resztę dnia na dworze bo Cyprianek już nie bardzo chce w domu spać ale za to na dworze śpi bez problemu.
Poza tym u nas wszystko dobrze Cypuś pięknie rośnie i ładnie już sie z nami komunikuje a kacperek jest kochanym starszym braciszkiem.
pozdrawiam was serdecznie i sle cieplutkie uściski
Poza tym u nas wszystko dobrze Cypuś pięknie rośnie i ładnie już sie z nami komunikuje a kacperek jest kochanym starszym braciszkiem.
pozdrawiam was serdecznie i sle cieplutkie uściski
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
cyniczna- oj jeszcze nie jeden sen cie zaskoczy w ciązy..hihi najlepsze są te erotycze, szczególnie jak sie ma braki 4 miesięczne w przytulankach;-)
ALE CZESTO ŚNIĄ MI SIE PORODY, SZPITALE, WIZYTY U LEKARZA, nie lubie tych snów:-(
Mircia- rozpieszczaj maluszka ile wlezie:-) wiesz on calą ciąze był kołysany to mu teraz brakuje bicia twojego serduszka i tych kołysanek:-)
Boze jakie to musi byc cudowne uczucie nosic na rękach wlasne dziecko...oh Mircia jak fajnie ze ty juz to masz....
ALE CZESTO ŚNIĄ MI SIE PORODY, SZPITALE, WIZYTY U LEKARZA, nie lubie tych snów:-(
Mircia- rozpieszczaj maluszka ile wlezie:-) wiesz on calą ciąze był kołysany to mu teraz brakuje bicia twojego serduszka i tych kołysanek:-)
Boze jakie to musi byc cudowne uczucie nosic na rękach wlasne dziecko...oh Mircia jak fajnie ze ty juz to masz....
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien dobry
witam sie i do obowiazkow uciekam
milego dnia wszystkim zycze
witam sie i do obowiazkow uciekam
milego dnia wszystkim zycze
syla też się cieszę że w końcu zawitałam dow was naprawdę brakuję mi was strasznie i aż p-łakać mi się chce że doba taka krótka
no ale cóż.
wszystkim mamusiom ciężaroweczką życzę spokojnej ciąży i gratuluję tym którym nie zdążyłam pogratulować fasolek, przytulam do serca wszystkie mamusie po stracie i śle buziaki dla was wszystkich
no i oczywiście Gabi Wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wszystkim mamusiom ciężaroweczką życzę spokojnej ciąży i gratuluję tym którym nie zdążyłam pogratulować fasolek, przytulam do serca wszystkie mamusie po stracie i śle buziaki dla was wszystkich
no i oczywiście Gabi Wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Sylwia Ty też niedługo będziesz tuliła mluszka
:-) mój właśnie śpi i stęka sobie, chyba kupka chce się wydostać na światło dzienne
A przytulanie własnego dziecka to naprawdę piękne uczucie, normalnie nie ma nic piękniejszego:-)

reklama
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Oj spacerki super sprawa, ja się dotleniam, a mły na tej naszej dziurawej drodze zasypia szybciutko, hehehe, poprostu przyjemne z pożytecznym :-)