Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Dziewczynki.....witam sie cieplutko.....
Cała noc kurcze nie spałam....a teraz padam na ryjek.....
chciałam jechac na bete....i nie zdązyłam sie "wyrobić"...buuuu....pomyslałam ze jutro pojade...ale to piatek i święta więc wynik dopiero we wtorek....czy to ma sens ?zastanawiam sie czy nie zrobic po swiętach,przynajmiej wynik bedzie na drugi dzien.....
Dlaczegotak....hihi chyba dobrze doczytałas....dziękuję za miłe słowa.....
DorotaSochacka....wiesz to prawda,ze jak człowiek sobie odpusci to zachodzi w ciąze...ja miałam tak z Gośia....4lata staran i nic...przyszedł czas na badania przed inseminacja ...wyluzowałam...czekałam na przyjęcie do szpitala....i co .....zaszłam naturalnie w ciąze....więc cos w tym jest.....
Jezyk....jak miło Cię tu znowu gościć....super....
Cyniczna....no niezły sen.....hihihihi...niestety jesli chodzi o wsparcie to tak to juz jest....dobrze ze jest bb i wspaniałe kobietki które zawsze nas zrozumieją....
Syluś...jak mija dzionek u boku Męzusia.......?
Edytko....myslami jestem z Wami......
Selenko....jak samopoczucie.....?
Kingus....spokojnie kochana,kto lepiej bedzCię rozumiał niz my.....trzymam kciuki za wizyte....
Szafirek,Kasiek....dziękuję .......
Dziewczynki czy któras ma może wiesci od Gabi....?
Alla,Also,Guska,Dilajla,Anesto,Mała,Niusia,Karolka,Anetka,Alicja,Alutka,Ola,
Sonita,Sasetka,Scarlet,Hania,Magdalenka,Wróbelek,Iławianka,Wonka,Ozkane,
Agi,Ona,Beti,Enka,Aga Ir,Aga,Angelka,....i cała reszte dziewczynek pozdrawiam....i zycze miłego dnia...
Cała noc kurcze nie spałam....a teraz padam na ryjek.....
chciałam jechac na bete....i nie zdązyłam sie "wyrobić"...buuuu....pomyslałam ze jutro pojade...ale to piatek i święta więc wynik dopiero we wtorek....czy to ma sens ?zastanawiam sie czy nie zrobic po swiętach,przynajmiej wynik bedzie na drugi dzien.....
Dlaczegotak....hihi chyba dobrze doczytałas....dziękuję za miłe słowa.....
DorotaSochacka....wiesz to prawda,ze jak człowiek sobie odpusci to zachodzi w ciąze...ja miałam tak z Gośia....4lata staran i nic...przyszedł czas na badania przed inseminacja ...wyluzowałam...czekałam na przyjęcie do szpitala....i co .....zaszłam naturalnie w ciąze....więc cos w tym jest.....
Jezyk....jak miło Cię tu znowu gościć....super....
Cyniczna....no niezły sen.....hihihihi...niestety jesli chodzi o wsparcie to tak to juz jest....dobrze ze jest bb i wspaniałe kobietki które zawsze nas zrozumieją....
Syluś...jak mija dzionek u boku Męzusia.......?
Edytko....myslami jestem z Wami......
Selenko....jak samopoczucie.....?
Kingus....spokojnie kochana,kto lepiej bedzCię rozumiał niz my.....trzymam kciuki za wizyte....
Szafirek,Kasiek....dziękuję .......
Dziewczynki czy któras ma może wiesci od Gabi....?
Alla,Also,Guska,Dilajla,Anesto,Mała,Niusia,Karolka,Anetka,Alicja,Alutka,Ola,
Sonita,Sasetka,Scarlet,Hania,Magdalenka,Wróbelek,Iławianka,Wonka,Ozkane,
Agi,Ona,Beti,Enka,Aga Ir,Aga,Angelka,....i cała reszte dziewczynek pozdrawiam....i zycze miłego dnia...