reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczynki.....witam sie cieplutko.....
Cała noc kurcze nie spałam....a teraz padam na ryjek.....
chciałam jechac na bete....i nie zdązyłam sie "wyrobić"...buuuu....pomyslałam ze jutro pojade...ale to piatek i święta więc wynik dopiero we wtorek....czy to ma sens ?zastanawiam sie czy nie zrobic po swiętach,przynajmiej wynik bedzie na drugi dzien.....
Dlaczegotak....hihi chyba dobrze doczytałas....dziękuję za miłe słowa.....
DorotaSochacka....wiesz to prawda,ze jak człowiek sobie odpusci to zachodzi w ciąze...ja miałam tak z Gośia....4lata staran i nic...przyszedł czas na badania przed inseminacja ...wyluzowałam...czekałam na przyjęcie do szpitala....i co .....zaszłam naturalnie w ciąze....więc cos w tym jest.....
Jezyk....jak miło Cię tu znowu gościć....super....
Cyniczna....no niezły sen.....hihihihi...niestety jesli chodzi o wsparcie to tak to juz jest....dobrze ze jest bb i wspaniałe kobietki które zawsze nas zrozumieją....
Syluś...jak mija dzionek u boku Męzusia.......?
Edytko....myslami jestem z Wami......
Selenko....jak samopoczucie.....?
Kingus....spokojnie kochana,kto lepiej bedzCię rozumiał niz my.....trzymam kciuki za wizyte....
Szafirek,Kasiek....dziękuję .......
Dziewczynki czy któras ma może wiesci od Gabi....?

Alla,Also,Guska,Dilajla,Anesto,Mała,Niusia,Karolka,Anetka,Alicja,Alutka,Ola,
Sonita,Sasetka,Scarlet,Hania,Magdalenka,Wróbelek,Iławianka,Wonka,Ozkane,
Agi,Ona,Beti,Enka,Aga Ir,Aga,Angelka,....i cała reszte dziewczynek pozdrawiam....i zycze miłego dnia...

reklama
jak to przeczytalam to sobie wyobrazilam siebie z moim obaskiem:)hmm:)
musim troche poczekac i badanka porobic, ale wiem ze moj G sie boi bardziej niz ja,wczoraj mi to powiedzial..ale i tak wiem ze damy rade, jakos tak w srodku to czuje:-):-):-)

Wiesz, ja miałam takie samo podejscie do sprawy co Ty, wiedziałam, ze kiedyś musi nam się udać i udało się:-) Nie powiem, było ciężko, zresztą mały urodził się ze zbyt niską waga, ale to nic, najważniejsze, ze teraz wszystko jest w porządku. Ja wierzę, ze wszystkim aniołkowym mamom będzie dane tulić własne maleństwa w ramionach:tak:

Aga Aj, a Tobie to jeszcze nie gratulowałam, a więc OGROMNE GRATULACJE MAMUSIU!!!!!:-)

hejka
a my z dzidziolkiem pospalismy troche;-)
męzuś jeszcze nie powrócił jest w drodze, pewnie gdzies utknął w zakorkowanej Bydgoszczy.
Jutro jedziemy do Stegny-juz postanowione.Bardzo sie ciesze.Czekam na Męzusia i bedzie nas pakowal bo ja sie nie ruszam;-)
w domu balagan na maksa to sie biedactwo jeszcze dzis nasprząta.
swoja drogą mógłby juz wrócic bo mi sie pierogów dzis chce na maksa!

kingus a ty se lataj do lekrza ile potrzebujesz, ja tez średnio co półtora tygodnia jestem albo w szpitalu albo u niego w gabinecie, w poniedzialek wyszlam ze spzitala a najchetniej jutro bym poszła do kontroli.
jak mamy sie czuc bezpieczniej to czemu nie.a zdrowie psychiczne tez bardzo wazne w ciaży;-)

Agus jak zrobisz bete po swiętach to chyba bez znaczenia.przeciez bierzesz duphaston więc spoko:-) ja nie robilam ani razu bety.

Tylko zaznaczam swoją obecność..jade na zakupy...

Przeczytałam zaległości,... widze Dlaczegotak.. i Jeżyka!
Supcio..

Iza30..powolutku widzę dolegliwości się pobudzają! ....

Wszystkie pozdrawiam bez wyjatku

Cyniczna - na życzenie - WSPARCIE DLA CIEBIE :-):-):-)

Sonita życzę Ci, żeby Twój M zmienił zdanie i zafundował Wam nawet drużynę piłkarską :-D

Syla my też zawsze chcielismy mieć trójeczkę. Tylko nie przewidzieliśmy, że trafi nam się Aniołeczek :-( Mój starszy Synuś narzeka, że znów jest jedynakiem. Ale ostatniego słowa jeszcze nie powiedzieliśmy a zawsze mogą nam się trafić bliźniaki :szok: A Ty już za chwilę masz półmetek i z góreczki.

Maja cierpliwości życzę i pomyślnych wyników badanek.

Malutka mam nadzieję, że Cie w tym szpitalu wyleczą i szybciutko do nas wrócisz.

Dlaczegotak poprosimy o choćby maleńkie zdjęcie Twojego Pudziana.

Karinka doczekasz się swojej fasolki, a wtedy stopery w uszka włożę, bo już sobie wyobrażam ten krzyk radości.

Iza oczywście kciukasy 22,04 masz już zaklepane.

Kinguś fajnie Ci ten suwaczek mknie do przodu.A co do wizyty u lekarza to wcale Ci się nie dziwię. Jak ma Cię to uspokoić choć na chwilę to zasuwaj do gabinetu.

jeżyk, Mireczka fajnie, że jesteście. Wnosicie powiew nadziei dla Dziewczynek, że każda może się doczekać Maluszka.

dorotasoch. wszystkie sie boimy. Nawet bardzo, ale próbować trzeba i mieć wiarę w powodzenie chociaż czasami to bardzo trudne.

AJ ja poczekałabym z betą do wtorku bo zrobisz jutro a za wynikiem będziesz czekać? Bez sensu jak dla mnie. Lepiej we wtorek i masz wynik aktualny. Buziaki wielkie. Wiesz, że myślę o Was i trzymam kciukasy.

Słodziutka myślę o Tobie. Przytulaski wielkie.

reklama
Do góry