reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Boję się uwierzyć tym bardziej że @ miała dopiero po weekendzie przyjść. Wczoraj rano zrobiłam pierwszy teścik - miałam nie testować przed terminem ale miałam jakieś przeczucie.

Dziewczyny czy to możliwe żeby to było maleństwo? Sorki za tło. Aaa, to są testy ciążowe, nie owulacyjne. Robiłam je już kiedyś ale zawsze była 1 krecha.
Zobacz załącznik 127468
Zobacz załącznik 127469

MAGGIE gratuluje Kochana :))

reklama
Maggie super- gratuluję- to na pewno fasolka. Tym bardziej, że na testach piszą, że już nawet blada linia świadczy o ciąży. Wow fajna wiadomość :-).
My dalej próbujemy po owulacja na dniach może być. :-)

Ojejku Dziewczyny, ale sie Was zleciało :-) Myślałam że nikt tu dziś nie zajrzy a tu prosze. Po cichutku dziękuję :-):-):-)

Warto wierzyć w cuda...

to teraz za mnie trzymaj kciuki, bo mialysmy sie razem testowac...u mnie jak wredna @ nie przyjdzie do wtorku, to z samego rana lece po test..

reklama
Jak ja wytrzymam do wtorku z betką to nie wiem. Dobrze że tych testów mam jeszcze pare.
Dziewczyny strasznie sie boje że @ jednak przylezie.

przyszła_mamusia - mam nadzieje że Twoja @ nie przylezie i trzymam kciukasy

Do góry