reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no wybitnie jej podpowiedziałaś :-D:-D:-D:-D
Tę zagadkę to akurat bez problemu rozwiązałam :-),ale nad innymi,nad którymi trzeba by się zastanowić to serio czasu mi szkoda...:zawstydzona/y:
Cieszę się że tę zagadkę bez problemu rozwiązałaś i bądz tak dobra pozwól innym poświęcać czas na co mają ochotę ,także na rozrywki intelektualne....mnie na zastanawianie się i wysiłek umysłu czasu nie szkoda:tak:

A ja mam nerwy, bo wpisuje dobre hasło a nie chce mi zaliczyć..:baffled:

Tak jak wczesniej mi nie dodawało punktów.. cholera nie wiem co z tym kompem:baffled:

Cieszę się że tę zagadkę bez problemu rozwiązałaś i bądz tak dobra pozwól innym poświęcać czas na co mają ochotę ,także na rozrywki intelektualne....mnie na zastanawianie się i wysiłek umysłu czasu nie szkoda:tak:
Ale przecież ja Ci nie zabraniam.
Stwierdziłam tylko ,że dla mnie to bzdury i szkoda czasu...
To moje osobiste zdanie....
Jeśli już mam nad czymś myśleć to wybieram puzzle bo przynajmniej można na ścianie w antyramie powiesić ;-)i cała rodzinka ma super zabawę.:-D

Ale przecież ja Ci nie zabraniam.
Stwierdziłam tylko ,że dla mnie to bzdury i szkoda czasu...
To moje osobiste zdanie....
Jeśli już mam nad czymś myśleć to wybieram puzzle bo przynajmniej można na ścianie w antyramie powiesić ;-)i cała rodzinka ma super zabawę.:-D
Tylko nie zapomnij się z pazyla wylogować:tak::-D ,a moje dzieci o tej porze są w szkole ,a mąż w pracy.A puzzle to ja trzymam w szafce ,nie mój styl,żeby wieszać na ścianie

madziulanatasza utknełam na 4 poziomie o zgrozo :szok: :rofl2: Chyba jakas tepa jestem :sorry:

Mam podpowiedź, czy to jest miłość czy to jest kochanie, wpisałam już Mickiewicza, niepewność Grechutę... i nic Help

Pierwsza zagadka...

Ostatnia edycja:
reklama
AS DZIEWCZYNY PROSZĘ NIE KRYTYKUJMY SIĘ WZAJEMNI NIE PISZMY O CZYMŚ CO KTOŚ LUBI BZDURY BO TO NIE FERR:no::no::no::no:
WSZYSTKIE JESTEŚMY RÓŻNE I TO JEST W NAS FAJNE JEDNA PRASUJE MAJTKI I SZNURÓWKI INNA LUBI GODZINAMI SIEDZIEĆ NA PLACU ZABAW JESZCZE INNA WYSZYWA CZY HAFTUJE JESZCZE INNA WOLI CZYTAĆ I TO NIE SĄ BZDURY TO NASZE PASJE HOBBY CZY MANIACTWA:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
AMEN;-)

Do góry