reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Napisałam posta i mi się skasował :crazy:
Witam się.
Miałam dziś nockę do bani.Położyłam się spać jakoś 23.20 a Oliwka obudziła się ok 1.40 w nocy i nie spałą długo,oj bardzo długo.Usnęła dopiero przed 5.00.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie chciała spać,kokosiła się,piszczała żeby ja wyciągnąć z łóżeczka,wzięłam ją do siebie to też nie chciała spać.Normalnie masakra,jestem tak padnięta.Spałam z 4,5godz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jestem wściekła jak osa,będę dziś żądlić :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mlode juz w łozeczkach ale ciekawe ile pospia i czy wogole usna bo ci z gory mnie delikatnie mowiec rozpierdalaja:angry::angry::angry:

Klaudia ma popekane sluzowki na zewnatrz i wewnatrz a poza tym jest dobrze:tak:Pediatra musi ustalic Jej jakas diete zeby robila kupe codziennie i zawsze przed kupa musze robic Jej nasiadowki z wodzie z mydłem
Jak w jakis dzien nie zrobi kupy to mam dawac wieczorem czopki glicerynowe

Ide sobie zrobic capucinko i zjesc ptasie mleczko i jakas babeczke;-):-)
Moja Gaba też ma ten problem z zaparciami i ma dietę bogatoresztkową i powiem szczerze ze pilnuje co je i ile i pomaga teraz codziennie się zalatwia najczęsciej o jednej porze ją sadzam na nocnik Zasada jest taka zeby jadła dużo produktów z błonnikem :tak: zajrzyj tu http://www1.plus.pl/rozrywka_i_informacje/kp/kuchnia/dieta.jsp?id=75643 oczywiscie możesz cos wykorzystac z jadlospisu ;-) ale wiadomo ze nei wszystko dzieci lubia
To co laseczki , pisać już o wątek zamknięty?
Każdy widział listę i się z nią zgadza?
:tak:
Witam ja wczoraj nie moglam zajrzec bo Gabi usnęla popłudniu a potem z nami siedziala do 22:szok: mam i nie mam dylemat powiedzcie mi kobietki co bysi zrobiły Mmay wesele 23 maja o 16 a 24 maja o 11 mam rocznice komunii Wojtka Ja powiem szczerze ze nie pojde na wesele tym bardziej ze daleko i troche bylabym zmeczona po weselu i pewnie usnęłabym na mszy a mój mąż oczywiście wazniejsze dla niego wesele :wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Witam i ja:-)
Ale sobie dzisiaj pospalismy:tak::tak::tak:
Klaudia obudzila sie o 7;30 na siku a Wiktoria o 8;30 i spaly do 9;30 a ja z nimi:tak::-)
Dominik wstal troszke wczesniej ale do nas nie przyszedł

U mnie caly czas pada wiec pewnie caly dzien spedze na sprzataniu:-):tak:

JOANNA
Dziekuje za linka,zaraz sobie poczytam:tak::tak::tak:

widze ze tylko ja się obijam dzis :-D wszytkie kobietki sprzątaja ale pichca cos dobrego albo siedza na pazylu:-p :szok: ja mam robić spagetti a jutro jade do przyjaciólki na ploty :tak: zamierzam posprzatac póznym popłudniem i to jeszcze z pomoca dzieci Wojtka i Zuzi u mnie tylko pralka dzis pracuje 3 pranie sie juz pierze :baffled: mam nadzieje ze nei odmowi posluszeństwa ale za to odpocznie na tygodniu :sorry:Doradzci mi jak pogodzic weselw z rocznica bo powiem szczerze ze ja wieczorem to jestem padnieta potrzebuje sie wyspac poczytac wypic dora herbatke :tak: pisalam o tym wczesniej dzis

JOANNA
A moze poszlibyscie na wesele ale tylko do ktorejs godziny???
A czyje to wesele tak wogole,kogos z bliskiej rodziny???

Ja juz posprzatałam odkurzaczem cala chate i u siebie juz wszystko pomylam:tak:
Zostaly mi podlogi,cala łazienka z wyjatkiem podlogi i drzwi u Dominika-bo juz sie prosza o umycie:-D;-)

reklama
JOANNA
A moze poszlibyscie na wesele ale tylko do ktorejs godziny???
A czyje to wesele tak wogole,kogos z bliskiej rodziny???

Ja juz posprzatałam odkurzaczem cala chate i u siebie juz wszystko pomylam:tak:
Zostaly mi podlogi,cala łazienka z wyjatkiem podlogi i drzwi u Dominika-bo juz sie prosza o umycie:-D;-)
TO JEST wesele ciotecznej siostry mojego męża najgorsze to to ze dosc daleko robia i ciężko stamtąd wrocić a wiesz jak na weselu pros zeby Cie odwiezli :baffled: nie ma za bardzo chetnych wiem bo juz tak raz było bylismy na weselu i ok 24 ja chciala mwrcać bo byłam w ciąży z Wojtkiem i byla zmęczona to czekałam i czekalam i w końcu wrociliśmy o 7 rano bo o tej był podstawiony autokar dla gości a tak to dostalam propozycje przespania sie w samochodzie :wściekła/y:wiem teraz nie jestem w ciazy ale to trzeba jednak miec sile na wesele a rocznica komuniWojtka też ważna :tak:

Do góry