medeuska
październikowa mama'09
nienawidze jak z rana mi grzebie pod poduszką szukając pilota- ja go pod moja nigdy nie wsadzam, ale on zawsze szukaNo to ci pobudke zrobił

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nienawidze jak z rana mi grzebie pod poduszką szukając pilota- ja go pod moja nigdy nie wsadzam, ale on zawsze szukaNo to ci pobudke zrobił
Moja Gaba też ma ten problem z zaparciami i ma dietę bogatoresztkową i powiem szczerze ze pilnuje co je i ile i pomaga teraz codziennie się zalatwia najczęsciej o jednej porze ją sadzam na nocnik Zasada jest taka zeby jadła dużo produktów z błonnikemMlode juz w łozeczkach ale ciekawe ile pospia i czy wogole usna bo ci z gory mnie delikatnie mowiec rozpierdalaja
Klaudia ma popekane sluzowki na zewnatrz i wewnatrz a poza tym jest dobrzePediatra musi ustalic Jej jakas diete zeby robila kupe codziennie i zawsze przed kupa musze robic Jej nasiadowki z wodzie z mydłem
Jak w jakis dzien nie zrobi kupy to mam dawac wieczorem czopki glicerynowe
Ide sobie zrobic capucinko i zjesc ptasie mleczko i jakas babeczke;-):-)
To co laseczki , pisać już o wątek zamknięty?
Każdy widział listę i się z nią zgadza?
TO JEST wesele ciotecznej siostry mojego męża najgorsze to to ze dosc daleko robia i ciężko stamtąd wrocić a wiesz jak na weselu pros zeby Cie odwiezliJOANNA
A moze poszlibyscie na wesele ale tylko do ktorejs godziny???
A czyje to wesele tak wogole,kogos z bliskiej rodziny???
Ja juz posprzatałam odkurzaczem cala chate i u siebie juz wszystko pomylam
Zostaly mi podlogi,cala łazienka z wyjatkiem podlogi i drzwi u Dominika-bo juz sie prosza o umycie;-)