reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć Laseczki,

Ja już dzisiaj włączyłam pozytywne myslenie.

Przetrzepałam wczoraj internet w poszukiwaniu tych pieprz.... kłykciń i już wszystko wiem. Obejrzałam sobie swoje i ich praktycznie nie widać i gdyby lekarz mi wszystko wytłumaczył o co w tym chodzi to nie miałabym takiej nerwówki. Ten .... nie wpomniał mi że wirus mógł we mnie siedzieć nawet od kilku lat i mógł się uaktywnić przez ciąże. A ja już szukałam i wymyślałam jak sie tym moglam zarazić. Dobrze że mamy internet. :-):-):-)

:-D:-D:-D A z tymi bocianami to niezła akcja. Nie wiem czy pamiętacie ale bardzo niedawno podrzucałam na forum żabki żeby boćki zwabić i co??? I przyleciały. Tak więc dorzucam świeże żabusie:

116.gif
116.gif
116.gif
116.gif
116.gif

reklama
Cześć dziewczyny,

Maggie_f lekarza zmień. Przecież każda z nas wie jak co się może zakończyć, zawsze może być pozytywie i negatywnie. Ja się boję teraz strasznie, taka natura matki, nie potrzebny mi lekarz, który mnie dobije tylko który da mi nadzieję.

W pierwszej ciąży się najadłam mnóstwo strachu, przez błędy analityków. Najpierw mi wmawiali białaczkę, potem żółtaczkę zakaźną. Zmarł mój tata, miałam wypadek samochodowy, broniłam mgr inż. Ale mój Stach był silny i ja chyba też.
Teraz jestem przerażona, w nocy bardzo mocno zakłuł mnie prawy jajnik, ale wierzę, że będzie dobrze, mimo iż tak się boję. Potrzebuję takich osób jak wy, które mi doradzą i dodadzą otuchy bez względu na przeciwności.
Lekarza spuściłabym w klozecie.

Wszystkim zafasolkowanym i urodzinowym kobietom gratulacje.

Ja mam wizytę w środę. Zobaczymy co tam we mnie słychać.
M stwierdził, że mam śluzu tak dużo jak nigdy. Zobaczymy za trzy dni o co tam biega.:confused:

maggie_f wielgachne GRATULACJE i szczesliwych 9 miesiecy
co do tej macicy dwuroznej - ktora tez jestem obdarzona - to ona jest tak elastyczna i tak pieknie potrafi sie rozciagac ze w polowie ciazy nawet tej dwuroznosci nie widac
a jak bys chciala poczytac o szczesliwych porodach kobitek z podwojnymi macicami zalaczam link Ciąża - podwójna macica podnosi na duchu :tak::-)

Cześć dziewczyny,

Maggie_f lekarza zmień. Przecież każda z nas wie jak co się może zakończyć, zawsze może być pozytywie i negatywnie. Ja się boję teraz strasznie, taka natura matki, nie potrzebny mi lekarz, który mnie dobije tylko który da mi nadzieję.

W pierwszej ciąży się najadłam mnóstwo strachu, przez błędy analityków. Najpierw mi wmawiali białaczkę, potem żółtaczkę zakaźną. Zmarł mój tata, miałam wypadek samochodowy, broniłam mgr inż. Ale mój Stach był silny i ja chyba też.
Teraz jestem przerażona, w nocy bardzo mocno zakłuł mnie prawy jajnik, ale wierzę, że będzie dobrze, mimo iż tak się boję. Potrzebuję takich osób jak wy, które mi doradzą i dodadzą otuchy bez względu na przeciwności.
Lekarza spuściłabym w klozecie.
Kochana wszystko będzie dobrze,wiem że sie boisz tak jak każda z nas,a ty tym bardziej,że dużo przeżyłaś podczas pierwszej ciąży ale widzisz wszystko dobrze sie skończyło:-) Ja trzymam mocno kciuki,a ty myśl pozytywnie:-)

reklama
;-)Maggie kochanie znajdź innego lekarza. Może jest dobry ale takie miłe przyjęcie na początek go już dyskwalifikuje :) co do obumarcia płodu, ja chodziłam właśnie 2.5 tyg, z mym martwym aniołkiem, bo lekarze nie zauważyli że serduszko nie pika już od tych 2 tyg.A byłam 4 razy na usg u różnych znachorów::wściekła/y:I każdy z nich mi mówił że sobie wymyślam , że jestem przewrażliwiona, a nic się nie dzieje:szok:.I powiem szczerze że od zabiegu nie byłam na kontroli u gina, bo tak się zraziłam:angry:
Ale Twoje żabki na pewno kiedyś mi pomogą :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry