reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Nie wien czy nie za pozno, nie było mnie 2 dni: Madziaas życzę wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń..
Dziewczyny, przed chwilą zrobiłam test. Wyszły dwie kreski. Nie wierzę. Cała się trzęsę.
Gratulacje

Porcja fluidków, jeśli to naprawdę prawda :-)
dziekuje przydadzą się na ten cykl
I na dziewczynke:
to ja te poprosze :) jeszcze raz gratulacje
Justyś, na różnych kalendarzach wychodzi 22-23 grudnia. :-)
miły prezencik na świeta:)

my wczoraj z M kładłam glazure i terakote w łazience.. padłam o 22 bo jeszcze browarka wypilam i spałam jak zabita 11h.. i jeszcze bym pospala. jutro ide na badania hormonow.. zobaczymy co z tego wyjdzie..

Nie wien czy nie za pozno, nie było mnie 2 dni: Madziaas życzę wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń..

Gratulacje

dziekuje przydadzą się na ten cykl

to ja te poprosze :) jeszcze raz gratulacje

miły prezencik na świeta:)

my wczoraj z M kładłam glazure i terakote w łazience.. padłam o 22 bo jeszcze browarka wypilam i spałam jak zabita 11h.. i jeszcze bym pospala. jutro ide na badania hormonow.. zobaczymy co z tego wyjdzie..
Dziękuje :-)

Hej Kochane,

Dopiero dotarłam do domku, musiałam ochłonąć. Z maleństwem ok, narazie jest tylko pęcherzyk ciążowy, ma 4 mm, jest to jakiś 4-5 tydzień, zapłodnienie 2,5 tygodnia temu.

Poczekałam sobie półtorej godziny na swoją kolej żeby wydać 240 zł !!!!

A poza tym mam jakieś kłykciny kończyste (coś tam lekarz o tym pomamrotał powiedział że dla ciąży to nie zagrożenie, ale że te kłykciny to z HPV powiązane - kur.... mać) - zaraz będę szukać co jest grane bo lekarz nic nie wytłumaczył.

Poza tym lekarz zaczął gadać że 1 na 3 ciąże kończy się poronieniem i że o sukcesie można mówić po porodzie. Powiedział że niektóre kobiety chodzą w ciąży która jest martwa od 2 tygodni i o tym nie wiedzą. Geeeeeeeeeeezzzz, po co on mi to opowiadał????? Niby ze mną i maleństwem wsio ok, pytałam pare razy - ale po co on to mówił???? Nie rozumiem takich lekarzy. Shit. No i jeszcze pogadał bzdur ale Was nie będę denerwować.

Zaraz pokombinuje i wkleje zdjątko z usg do albumu.

Co za wstręciuch - ale mój ma to samo - dobrze że się przynajmniej później sprawił jak trzeba :-D:-D:-D

Gratulacje Maggie, super ze widzialas swoje cudo, az ciezko uwierzyc, medycyna sie tak posunela, ze mozesz juz tak maly pecherzyk zobaczyc:)
Trafilas na bardzo bezposredniego lekarza, ja jak poszlam na swoja pierwsza wizyte uslyszalam to samo w Szkocji, lekarka powiedziala mi, ze 25% kobiet w ciazy ma plamienia i krwawienia, polowa z nich traci swoje dziecko w pierwszysch 3 m-cach. Rowniez sie przerazilam, wiem ze takie sa statystyki, ale nie powinno sie o tym mowic kobiecie, ktora swierzo co dowiedziala sie o ciazy. Poza tym sporo o tym czytalam na poczatku, teraz juz nie zagladam nawet na info o poronieniach, bo tak naprawde mozesz wszystko robic idealnie, a to lezy w silach wyzszych i po prostu sie zdarza. Odrzuc wiec od siebie wszystkie zle mysli, powiedz sobie ze musi byc dobrze i juz.
Co do tych klykcin, to dziwne ze lekarz skasowal tyle i nie wytlumaczyl ci co to jest. Poczekaj az twoj lekarz wroci z urlopu i udaj sie do niego. Poki co dbaj o siebie i jak najwiecej wypoczywaj.

2009-04-19-002.jpg

Oto mój test, zdjęcie niezbyt imponujące, ale ja tam widzę dwie kreski :-)

Gratulacje Mama Stacha
m015.gif

Pewnie,że są dwie kreseczki:tak:
Ale Ci zazdroszczę:-) też tak chcę:happy:
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry