P
patrysia*
Gość
Niestety nie wchodzi nowy suwaczek, cały czas invalid adres........
Już nie wiem jak to zrobić.
Znalazłam instrukcje na BB co do wstawiania suwaczka i dalej nic.
zmazać musisz te stare aby miejsce było na nowe bo tylko (możliwe z początku)można 4 dlatego aby nowe wstawić wymazać musisz te błędne stare

U mnie nadal nie wiadomo. Weekend to będą dla mnie sądne dni, bo to będzie 28-30 d.c. a ja w tych dniach cyklu zawsze dostaję @. Testu na razie nie kupuję, bo szkoda kasy i po co się nakręcać. Jak się zacznie spóźniać, to ewentualnie wtedy kupię ;-).
racja nie ma co kupować i się nakręcać co poczekaj jak tak z 2-3 dni nie przyjdzie @ to testowanko robimy

witam!
Gratuluję zaciążonym koleżankom!ciesze się.
Wszystkie pozdrawiam, u mnie w porządku.. robię zdjęcia...i to mnie narazie cieszy![]()
Niebawem do was znowu dołączę na dłużej
![]()
zapraszamy i kciukasy i tobie za fasolke

u mnie smutne wiesci wlasnie sie dowiedzialam,ze kolejna kolezanka stracila swoja fasolke:--
-(jeju co sie to teraz dzieje,boże co za czasy:-(,jade do niej moze wieczorkiem wpadne
o kurcze tak mi przykro:-(no tak słyszy się że dużo jest poronien nie wiem dlaczego tak sie dzieję:-
Ja już jestem po rozmowie kwalifikacyjnej. I tak naprawdę dopiero po niej doszłam do siebie..
Ale tak od początku..
OK, firma fajna, warunki super ale baba która prowadziła rozmowę jakaś pierd******a,
nie pytalam mnie o nic zwiazanego z praca praktycznie , nie pytala o moje oczekiwania
Pytała mnie gdzie mój mąż pracuje, ile zarabia, co robią moi rodzice zawodowo i tym podobne pytania
efekt taki ze w przyszlym tygodniu zadzwoni zeby mi powiedziec na kiedy mi umowila spotkanie z glownym szefem i on podejmie decyzje o ewentualnym zatrudnieniu
ale ja chyba mnie chce u nich pracowac
ta baba jakas dziwna byla, i to wszystko bylo dziwne
tak wiem o co chodzi byłam kiedyś też u jednej kobiety na rozmowie za panny i tez mnie o to pytała może chce sprawdzić jak to u was we finansach czy można zaufać czy wiesz nie masz jakiś planów co by im to przeszkodziło