P
patrysia*
Gość
Niestety nie wchodzi nowy suwaczek, cały czas invalid adres........
Już nie wiem jak to zrobić.
Znalazłam instrukcje na BB co do wstawiania suwaczka i dalej nic.
zmazać musisz te stare aby miejsce było na nowe bo tylko (możliwe z początku)można 4 dlatego aby nowe wstawić wymazać musisz te błędne stare
;-)U mnie nadal nie wiadomo. Weekend to będą dla mnie sądne dni, bo to będzie 28-30 d.c. a ja w tych dniach cyklu zawsze dostaję @. Testu na razie nie kupuję, bo szkoda kasy i po co się nakręcać. Jak się zacznie spóźniać, to ewentualnie wtedy kupię ;-).
racja nie ma co kupować i się nakręcać co poczekaj jak tak z 2-3 dni nie przyjdzie @ to testowanko robimy
:-)witam!
Gratuluję zaciążonym koleżankom!ciesze się.
Wszystkie pozdrawiam, u mnie w porządku.. robię zdjęcia...i to mnie narazie cieszy![]()
Niebawem do was znowu dołączę na dłużej
![]()
zapraszamy i kciukasy i tobie za fasolke

u mnie smutne wiesci wlasnie sie dowiedzialam,ze kolejna kolezanka stracila swoja fasolke:--
-(jeju co sie to teraz dzieje,boże co za czasy:-(,jade do niej moze wieczorkiem wpadne
o kurcze tak mi przykro:-(no tak słyszy się że dużo jest poronien nie wiem dlaczego tak sie dzieję:-
Ja już jestem po rozmowie kwalifikacyjnej. I tak naprawdę dopiero po niej doszłam do siebie..
Ale tak od początku..
OK, firma fajna, warunki super ale baba która prowadziła rozmowę jakaś pierd******a,
nie pytalam mnie o nic zwiazanego z praca praktycznie , nie pytala o moje oczekiwania
Pytała mnie gdzie mój mąż pracuje, ile zarabia, co robią moi rodzice zawodowo i tym podobne pytania
efekt taki ze w przyszlym tygodniu zadzwoni zeby mi powiedziec na kiedy mi umowila spotkanie z glownym szefem i on podejmie decyzje o ewentualnym zatrudnieniu
ale ja chyba mnie chce u nich pracowac
ta baba jakas dziwna byla, i to wszystko bylo dziwne
tak wiem o co chodzi byłam kiedyś też u jednej kobiety na rozmowie za panny i tez mnie o to pytała może chce sprawdzić jak to u was we finansach czy można zaufać czy wiesz nie masz jakiś planów co by im to przeszkodziło

nie wiem mogę się grubo mylić
hmm ale tak jak mówisz ty musisz głownie chcieć tam pracować czuć się tam dobrze wiesz pierwsze spotkanie było i może tak naprawde w bliższym poznaniu ta kobieta jest ok

:-)
po co Ci zadawała takie durne pytania???
ale niestety znam takie przypadki, że pytają o takie dziwne rzeczy, żeby potem mieć na Ciebie jakiś haczyk
oczywiście mam nadzieję, że się mylę