reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
joanna nawet nie wiesz jak mi twój wojtek przypomina adama jota w jote:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
joanna ja poproszę o przepis na to ciasto i na kotleciki też lubie tnie fajne szybkie potrawy:tak::tak::tak::tak:
madziulanatasza akurat rybkę to ja wolę z foli:tak::tak::tak:a tam szaleństwo objadłam się jak bąk:tak::tak::tak::tak:a ty tu nie fisiuj ja muszę wygrać:tak::tak::tak::tak::tak:
anabuba co z tobą bo ja nawet na spacer nie poszłam tylko moi a ja sprzątam i kompa okupuje:szok:
no dziewczyny moje kochanie coś ruszyło w kierunku sexu:szok:adam w szkole jeszcze a on zabrał julke i antka na plac celem jak powiedział wymęczenia ich bo wieczorkiem powiedział zrobimy sobie wspólny prysznic napijemy się drinka.........................................uch się będzie działo..................wreszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Te kotleciki to nic innego jak mortadela pokrojona w grubsze plastry ,posypana przyprawą kebab -gyros i panierowana w jajku i bułce:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: :zawstydzona/y:;-):tak: a ciasto to tak mialam 2 paczki herbatników(takie wieksze ok20 szt w paczce) i mała paczkę krakersow lajkonika a masa budyniowa to : 3/4 l mleka 6 łyżek cukru cukier waniloiwy 2 jajka 3łyżki mąki ziemniaczanej ,3 łyżki mąki pszennej Szklankę mleka gotuje a w reszcie rozrabiam mikserem jajka obie mąki cukry i wlewam na gotujące mleko i zmniejszam gaz i mieszam aż zgęstnieje Potem zostawiam do wystudzenie Potem dodaje maslo najlepiej jak sie wcześniej wyjmie i po trochu masla i masy i mieszam Dziś podzieliłam i do jednej częsci dalam wiórki a do drugiej kilka łyżek capucino rumowego iWarstwami ciastka ,krem ciastka krem ciastka i cienka warstwa kremu i posypka starta czekoalda albo wiórki :tak:

Ja zjadam sobie danio jagodowe ale i tak jestem głodna:szok:
Mam nadzieje ze M nie zje calego obiadu to z przyjemnoscia odsmaze sobie jak mlode beda spaly:tak::tak::tak:
Babcia zrobila szare kluchy z podsmazanym boczkiem i do tego gotowana kapucha mniam,mniam:tak::tak::-)

Te kotleciki to nic innego jak mortadela pokrojona w grubsze plastry ,posypana przyprawą kebab -gyros i panierowana w jajku i bułce:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: :zawstydzona/y:;-):tak: a ciasto to tak mialam 2 paczki herbatników(takie wieksze ok20 szt w paczce) i mała paczkę krakersow lajkonika a masa budyniowa to : 3/4 l mleka 6 łyżek cukru cukier waniloiwy 2 jajka 3łyżki mąki ziemniaczanej ,3 łyżki mąki pszennej Szklankę mleka gotuje a w reszcie rozrabiam mikserem jajka obie mąki cukry i wlewam na gotujące mleko i zmniejszam gaz i mieszam aż zgęstnieje Potem zostawiam do wystudzenie Potem dodaje maslo najlepiej jak sie wcześniej wyjmie i po trochu masla i masy i mieszam Dziś podzieliłam i do jednej częsci dalam wiórki a do drugiej kilka łyżek capucino rumowego iWarstwami ciastka ,krem ciastka krem ciastka i cienka warstwa kremu i posypka starta czekoalda albo wiórki :tak:
Ja podobnie robię rafaello ,ale bez jajek i troszkę inne ilości.
Zasada ta sama.
Rafaello jest pyszne,więc i Twoje ciasteczko też pewnie jest pyszniutkie.
Kotlety z mortadeli też nieraz robię i naprawdę są pyszne.
Ostatnio jednak posmakowały mi bardziej "oszukane nugetsy"
Też się je robi szybko,tanio i smaczne są.

Ja zjadam sobie danio jagodowe ale i tak jestem głodna:szok:
Mam nadzieje ze M nie zje calego obiadu to z przyjemnoscia odsmaze sobie jak mlode beda spaly:tak::tak::tak:
Babcia zrobila szare kluchy z podsmazanym boczkiem i do tego gotowana kapucha mniam,mniam:tak::tak::-)
Taki obiadek to grzech nie zjeść :tak::-D:-D
Przepraszam za wcześniej,ale nie widziałam,że jesteście.:sorry:

Jestem jestem tylko czytałam a sporo tego a ja nawet nie mam czasu na BB w dzień bo ciągle na polu coś robie.Dzieci śpią a ja ide po jogurta i jabłko i to moja dzisiejsza kolacja a Kamil jadł dzisiaj tylko raz cyca a niania sie sprawdza.Ide sobie cherbatke zrobic i zjesc przyniosłam sobie jeszcze drożdzówke francuską

Bo babcine obiadki sa najlepsze:tak::tak::tak:
Gdyby jeszcze wszyscy potrafili to docenic to byloby super:tak::tak::tak::-)

Ide wygonic mlodego pod prysznic bo mi zasypia na moim wyrze taki brudny:szok:

reklama
Jestem jestem tylko czytałam a sporo tego a ja nawet nie mam czasu na BB w dzień bo ciągle na polu coś robie.Dzieci śpią a ja ide po jogurta i jabłko i to moja dzisiejsza kolacja a Kamil jadł dzisiaj tylko raz cyca a niania sie sprawdza.Ide sobie cherbatke zrobic i zjesc przyniosłam sobie jeszcze drożdzówke francuską
Smacznego:-)
Dzielny Kamilek:tak::tak::tak:Gratuluje:tak:

Do góry