anka26_x_07
Mama Laury :)
moja siostra przeszla te diete i kumpelkaluna powiedz mi jak Ty wytrzymałaś tyle dni na diecie kopenhandzkiej??????i jeszcze sie dobrze czujesz????
ja jak śniadania raz nie zjadłam to robiło mi sie słabo i nogi miałam jak z waty,podziwiam Cię.
medeuska zdublowałaś posta jeden po drugim![]()

witamy na forum:-)Cześć dziewczyny!
Mieszkam w Leeds, ale widzę,że jest dziewczyna z mojego rodzinnego Szczecina.
Jestem z dziećmi w domu od 2005,i już mam serdecznie dosyć. Właśnie dopadł mnie kryzys.
Jestem w obcym kraju,co z tego ,że się dogaduję jak nie mam tu prawdziwej przyjaciółki ani nikogo z rodziny. Jest mi ciężko. Chciałam w tym roku zrobić wreszcie prawko i iść do szkoły na ang.,może jeszcze jakiś kierunek zawodowy. Kiedyś zaczęłam fryzjerstwo, ale tak sobie. Ogólnie męczy mnie już ciągłe sprzątanie, spacerki,zupki. Każda z was to zna...
hehehe to tak jak u mnie, ja na szczescie nie mam ogrodkaanabuba gdybym ja miała ogródek to mój pior na szczęście to lubi bo u mnie to najładniej kwitł by chwast
![]()

Witamy nową mamusię.Melduję ,że trawa sakoszona ,zasiana gdzie placki sie porobiły ,nawet z ksawkiem w piłkę zdążyłam pograć.Rozliczenie też już mam ,bo mi p.Agnieszka przywiozła,jutro wyślę ,no poszło jak po maśle
Teraz czekam na deszcz i burzę ,żeby trawa rosła,specjalnie siałam dziś bo duchota jak nie wiem ,a zapowiadali,burze na jutro
Hi ,hi Ja mam podwórko,ale ogródka zero,ja mam talent jak malinka
![]()
no to zaszalalas
Ja bylam na zakupkach bo w lodowce byly pustki, z Laura na spacerku, wyprasowalam cala sterte ciuchow zrobilam pranie i wlozylam drugie o 22 musze je rozwiesic.Laura wykapana przez tatusia:-)
Ide jej dac kolacje i kalde spac