Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
A no spodobałoto tak jak u nas najpierw jabluszko a pozniej gruszka...
cyprysiowa widze ze na nk spodobalo ci sie zdjecie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A no spodobałoto tak jak u nas najpierw jabluszko a pozniej gruszka...
cyprysiowa widze ze na nk spodobalo ci sie zdjecie![]()

Kochana nie kuś, też bym sobie łososika z grilla zjadła, ale ze jestem sama z Mała to wyskoczę chyba na jakiś kebab.no nie teraz sie czepily mojej pieknej patelnips dzis zamiast kotletów łosoś ale z grilla
![]()
no wlasnie ....u nas tez ciemieniuszka sie czesto pojawia...Dziewczyny kiedyś madzienka pokazywała linka do szamponu mustella przeciw ciemieniuszce czy ktoras moze moglaby mi podsunac fotke lub dokladna nazwe tego szamponu???????

Oliwka albo jakis plynik do kapieli z Oliwką:-)to stosujemy....a macie tez kremiki z tej serii?Pyciolek na suchą skore jest nie zastopiony Oilatum rewelacjaa poprstuOliwka albo jakis plynik do kapieli z Oliwką:-)