reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Sol mam nadzieje ze czas szybko zleci
Anabuba nie dobrze i w wyniku bylo napisane czy to prawidlowa waga czy nadwaga albo niedowaga
Patrysia ja mam 168cm i 54,8kg no chyba ze sie zdeptalam juz bo bardzo dawno mnie nie mierzyli:-D

Laura wcina musli z jogurtem
Ania bylo napisane ze prawildowa i tyle,jakos sie niczego wiecej nie doszukalam.moze zle zrobilam:baffled:

witam
jak mnie tu dawno nie było... jejj a tu tyle zmian i nowe mamusie:)
zaniedbałam wąteczek.
postaram sie w wolnym czasie zagladac, popisac troche i poznac was na nowo co niektóre ;-)

pozdrawiam!
witam bo sie nie znamy

dziewczyny czy wasze dzieciaki też takie marudne czy tylko moje tak mają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled::baffled::confused::confused:
moje tez chyba przez pogode

też o tym słyszałam ,troche sie tego boję :tak::tak::tak::tak::tak:
tyle bylo krzyku o ptasia grype a na swinkasa maja leki.a ile ludzi co roku umiera na zwykla grype?i tez sie lawto rozprzestrzenia i nikt nierobi z tego powodu wielkiego halo!
media naganiaja

Zdrówka dla małej i dla ciebie kochana też ,dbaj o siebie:tak::tak:

Malinka ,a nie miałaś niedawno super oka :dry:na avatarku
szalejecie z awatarkami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Malinkalaska nebeska:-D:-D
Madziula a widzials Rogate ranczo?????????????taka bajke?tam byla wlasnie krowa Magda:-):-):-):-):-):-)

powiem wam jak oglądałam awantarki na tej stronie od wiktori to wyłam ze śmiechu:-D:-Dniektóre są boskie:tak:a co jak mi się będzie nudziło to pozmieniam ciężko się było zdecydować:confused:
a jeden z facetem machjącym swoim przurodzeniem w bokserkach powalił mnie na łopatki miałam go sobie wstawić ale byście mnie yśmiały.......;-):-D
:-D:-D:-D:-D

Helence wrócił humorek i apetyt :tak::tak::tak: Zajdla z tatą kolację :tak: Zobaczymy tylko co będzie z kupą :baffled: Ale jestem dobrej myśli:tak:

A tu coś do pooglądania i poczytania na dobranoc :-p
Gina Carano będzie walczyć! Niestety z mutantem...

Dobranoc, do jutra :tak:

Ach zapomniała bym o najważniejszym, M naprawił dzisiaj kran, po miesiącu :szok::szok::szok: Cuda, cuda... :-D:-D:-D
widac cos sie zmienil po tym Twoim sobotnim wypadzie do mnie:-):-)dobzre!!!!!!!!!!!
a malej trzeba bylo dac probiotyku!

No jestem samarytanką,ale te jego proszące oczka.....
och bezcenne:-D:-D:-D:-D
On taki twardziel ,że aż miętki jest :-D:-D:-D a ja go lubię takiego :-D:-D:-D

fotkę tortu poproszę.
:-D:-D
jakie zdjecie?to nie tort tylko imitacja:-D:-D:-D:-p
najwazniejsze zeby dziecko bylo zadowolone

Kurczę muszę pochwalić Oliwkę.Normalnie mnie zadziwiła :tak::tak::tak::tak:
Po kapaniu założyłam jej pampersa,bo to już na noc.Po jakimś czasie po kolacji zaczęła mi wołać że chce na nocnik.I nasikała.Myślałam że jak założę jej pampka to nie będzie wołć a tu proszę woła,ale super :tak::tak::tak::-):-)
dużą mam już córę i jaką mądrą :-)
super!!!!!!!!!!!!!zdolna masz dziewucjhe.u mojej jednak ta tarczyca chyba opozni ciut wszytsko.Ale ostatnio szaleje i ciagle "mama" wola:-):-)i lubi zdjecia pgladac-ale najlepiej taty:baffled:

Agnes to moze kup Oliwce te pieluchomajtki pamersa czy huggiesa-bedzie Ci wygodniej sciagac w razie jakby w nocy trzeba bylo itd

reklama
Ale mnie M wkurzył.Zawsze przychodził o 22.00 lub trochę przed, a tu 22.30 a go nie ma.Zaczęłąm sie trochę denerwować że go nie ma.I dzwonię a on mówi że siedzi sobie na dole z moim tatą i mecz ogląda.Jaka swinia,ja tu na niego czekam a on olewka.Mógl chociaż przyjść i sie przywitac i sobie pójść na ten mecz.
Niech spada na drzewo.

a już myślałam że wszystkie śpią:-D:-D:-D
pokombinuje dalej z awantarkami a co:-D:-Dmoże sobie mena z gołym torsem wkleje zawsze miło popatrzeć:-D:-D

ja mam taką głupawe że piotrek dziwnie na mnie patrzy i pyta co brałam:baffled::-D:-D:-D nawet przy żelasku wyłam ze śmiechu i to nie wiem z czego:-D:-D:-D

ja mam taką głupawe że piotrek dziwnie na mnie patrzy i pyta co brałam:baffled::-D:-D:-D nawet przy żelasku wyłam ze śmiechu i to nie wiem z czego:-D:-D:-D
Zwykła głupawka ale faceci nigdy tego zjawiska nie obczają. Mój jak mnie złapie to patrzy na mnie jak na wariatkę :dry:

Idę spać dziewczyny. Nażarłam się Grunchips-ów i ptasiego mleczka i padam :-p Jutro wyjdę z małą na spacer to to spale ;-)

Dobranoc wszystkim :tak:

reklama
a ja mam ochote napic sie piwka zimnego... :cool2: ale wypilam ostatnio mojego gingersa i juz nie mam :no::sorry2:
u mnie cala skrzynka na balkonie :))
Kurczę muszę pochwalić Oliwkę.Normalnie mnie zadziwiła :tak::tak::tak::tak:
Po kapaniu założyłam jej pampersa,bo to już na noc.Po jakimś czasie po kolacji zaczęła mi wołać że chce na nocnik.I nasikała.Myślałam że jak założę jej pampka to nie będzie wołć a tu proszę woła,ale super :tak::tak::tak::-):-)
dużą mam już córę i jaką mądrą :-)
pewnie ze madra i zdolna dziewczyna:tak:
dziewczyny z suwaczkami tak zaszalłam że piotrek się ze mnie nabija:-D
a mi sie podobaja:-)
e tam raczej poprzyglądały :-D:-D:-D:-D

Ja kiedyś Kubusia kąpałam kąpałam co drugi dzień teraz kąpię tylko w środę i w sobotę ,bo jeszcze było za często.:baffled:

A mój Darek mnie dziś ubawił.
Siedzi jakąś chwilkę przedtem i je obiad ,bo właśnie wrócił z pracy.
Je ,je i pyta:
Będziesz siedziała na kompie teraz ?
A ja no nie wiem i się śmieję ,bo ja już wiem o co chodzi,ale ściemniam.
No bo,bo,bo....
a ja no mów
on:
bo jest mecz w telewizji i chciałem z dziadkiem obejrzeć na dole
ja:
wiem i co z tego?
on:
mogę iść na ten mecz?
No jakby miał conajmniej do Warszawy jechać tak się pytał :-D:-D:-D:-D
No puściłam gada niech idzie jak lubi.
Nie utrwało dłużej jak 5 minut i znów przylazł i stoi za mną i wzdycha.
Ja :
no co?
on:
butelka weselnej jeszcze w lodówce Twoja stoi.....
no dałam gadowi ,bo ja to bym ją za 3 lata nie wypiła:-D:-D:-D
poleciał na dół w podskokach prawie jak nasz Kuba.
Nie utrwało dłużej niż kolejne 5 minut i znów jest
słyszę Niuńka i cmok po uchu :-)
ja :Co znowu?
on: wiesz przydałoby się coś na zakąskę,a widziałem,że cebulkę z podgrdlem dusisz
może tak troszkę.....
ja:
zaraz ja Ciebie uduszę :-D:-D:-D:-D
ale dałam gadowi -- cebuli będę żałowac?:-D:-D:-D
i tak oto w ten sposób:
-puściłam gada na mecz
-dałam wódkę i zakąskę :-D:-D:-D:-D:-D
Oj umie mnie ta moja gadzina przerobić na szaro :szok::-D:-D:-D:-D:-D
no prosze jaka przykladna zonka
mmmmmmmm As..... hehe no to opisz koniecznie czy sprawdzikly sie jego slowa ....
ja zmykam dziewczyny .........
dobrej nocki i namietnej co po niektorym... albo wszystkim, a jak nie to erotycznych senkow... :-D:-D:-D:-D:-D:-D
mi zostaly sny erotyczne bo pobuszowac nie ma z kim:-p
As - widzę że też masz syndrom dobrej samarytanki względem męża :-D Ja z moim jak jestem na zakupach to przystaję przy półce z piwami a on zawsze "na co czekam" a ja "no weź sobie to piwo!" :-D

Moje dziecko usnęło o 21 i teraz się zastanawiam za ile się obudzi - wykrakałam!

Co mogę zrobić żeby ta koza nie budziła mi się w nocy co 2 godziny?
a to ja jeszcze lepsza jestem jak sie konczy skrzynka z piwkiem to mu przypominam:-)My na balkonie mamy skrzynke z piwem, z woda i z coca-cola w szklanych butelkach czyli najprawdziwsza:tak::-D calkiem inny samak niz te z plastiku:tak:
Ale mnie M wkurzył.Zawsze przychodził o 22.00 lub trochę przed, a tu 22.30 a go nie ma.Zaczęłąm sie trochę denerwować że go nie ma.I dzwonię a on mówi że siedzi sobie na dole z moim tatą i mecz ogląda.Jaka swinia,ja tu na niego czekam a on olewka.Mógl chociaż przyjść i sie przywitac i sobie pójść na ten mecz.
Niech spada na drzewo.
a to Ci gagatek:sorry2: napewno przeprosi:-)

czasami tez tak mam

Laura spi ale zasnela dopiero teraz chyba ta dzremka prawie 1,5h w poludnie byla zbedna:cool2:

Do góry