Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Ania bylo napisane ze prawildowa i tyle,jakos sie niczego wiecej nie doszukalam.moze zle zrobilamSol mam nadzieje ze czas szybko zleci
Anabuba nie dobrze i w wyniku bylo napisane czy to prawidlowa waga czy nadwaga albo niedowaga
Patrysia ja mam 168cm i 54,8kg no chyba ze sie zdeptalam juz bo bardzo dawno mnie nie mierzyli
Laura wcina musli z jogurtem

witam bo sie nie znamywitam
jak mnie tu dawno nie było... jejj a tu tyle zmian i nowe mamusie
zaniedbałam wąteczek.
postaram sie w wolnym czasie zagladac, popisac troche i poznac was na nowo co niektóre ;-)
pozdrawiam!
moje tez chyba przez pogodedziewczyny czy wasze dzieciaki też takie marudne czy tylko moje tak mają![]()
tyle bylo krzyku o ptasia grype a na swinkasa maja leki.a ile ludzi co roku umiera na zwykla grype?i tez sie lawto rozprzestrzenia i nikt nierobi z tego powodu wielkiego halo!też o tym słyszałam ,troche sie tego boję![]()
media naganiaja
szalejecie z awatarkami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zdrówka dla małej i dla ciebie kochana też ,dbaj o siebie
Malinka ,a nie miałaś niedawno super okana avatarku
Malinkalaska nebeska

Madziula a widzials Rogate ranczo?????????????taka bajke?tam byla wlasnie krowa Magda:-):-):-):-):-):-)
powiem wam jak oglądałam awantarki na tej stronie od wiktori to wyłam ze śmiechuniektóre są boskie
a co jak mi się będzie nudziło to pozmieniam ciężko się było zdecydować
a jeden z facetem machjącym swoim przurodzeniem w bokserkach powalił mnie na łopatki miałam go sobie wstawić ale byście mnie yśmiały.......;-)![]()

widac cos sie zmienil po tym Twoim sobotnim wypadzie do mnie:-):-)dobzre!!!!!!!!!!!Helence wrócił humorek i apetytZajdla z tatą kolację
Zobaczymy tylko co będzie z kupą
Ale jestem dobrej myśli
A tu coś do pooglądania i poczytania na dobranoc![]()
Gina Carano będzie walczyć! Niestety z mutantem...
Dobranoc, do jutra
Ach zapomniała bym o najważniejszym, M naprawił dzisiaj kran, po miesiącuCuda, cuda...
![]()
a malej trzeba bylo dac probiotyku!
jakie zdjecie?to nie tort tylko imitacjaNo jestem samarytanką,ale te jego proszące oczka.....
och bezcenne
On taki twardziel ,że aż miętki jesta ja go lubię takiego
fotkę tortu poproszę.
![]()

najwazniejsze zeby dziecko bylo zadowolone
super!!!!!!!!!!!!!zdolna masz dziewucjhe.u mojej jednak ta tarczyca chyba opozni ciut wszytsko.Ale ostatnio szaleje i ciagle "mama" wola:-):-)i lubi zdjecia pgladac-ale najlepiej tatyKurczę muszę pochwalić Oliwkę.Normalnie mnie zadziwiła
Po kapaniu założyłam jej pampersa,bo to już na noc.Po jakimś czasie po kolacji zaczęła mi wołać że chce na nocnik.I nasikała.Myślałam że jak założę jej pampka to nie będzie wołć a tu proszę woła,ale super:-):-)
dużą mam już córę i jaką mądrą :-)

Agnes to moze kup Oliwce te pieluchomajtki pamersa czy huggiesa-bedzie Ci wygodniej sciagac w razie jakby w nocy trzeba bylo itd