reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale żesmy sie dzis wychasały z Oliwką.Wyszliśmy z domu ok 15.00 to wróciłysmy o 20.00.jestem zmeczona :tak::tak::tak::tak:

Oliwka świetnie sie bawiła a to najwazniejsze :-) a ja poplotkowałam z kolezanką no i wszyscy byli zadowoleni.

Na dworze pięknie sikała.Wszyscy byli w szoku.Bo z tych naszych znajomych to Oliwka jest najmłodsza a pierwsza odstawiła pampersy.

jak wrócilismy,szybko ja wykapalismy,zjadła kaszkę,siku do nocnika i usnęłą błyskawicznie.
no to super milo spedzilas dzionek i bardzo aktywnie
Ja jestem juz wyprysznicowana,wypeelingowana i z umyta łepetyna:tak::tak::tak:
Czekam az dzieciaki usna i ide cos przekasic:-);-)

AGNES
Jak tam po spacerze:confused:big spacerze
a co dzieci nie daj ci jesc:confused::-D
Ja tak mialam wczoraj jak wrocilam od siory:tak:Ale wszedzie bylam pieszo:szok::tak:
Jutro jak pogoda dopisze to wybieramy sie całą ferajna do cyrku:tak::tak::tak:
sama bym do cyrku poszla
Kurczę Aleksia miałą napisac co i jak po zabiegu jak dojdzie do siebie.Pisałąm jej sms niedawno ale nic do tej pory nie napisała do mnie.Dosłownie cisza.troche sie martwię.Mam nadzieje ze po zabiegu wszystko ok.

pewnie slaba jest wiem jak teraz bylam u mojego to non stop spal po narkozie

reklama
A co to??

Wszystkie jeszcze spią??
Ja juz zdążyłam nadrobic od wczoraj:-p
Byłam u Parysi, wroviłam do domu okolo 20.30:szok: byłsmy na zakupach itp... troche nam zeszło na tych zakupach(do 20):szok: i nici z paznokci:-D:-D:-D znów bede musiala ją odwiedzic:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
z m dalej nie rozmawiam, wczoraj nawet nie zadzwonil gdzie jestem jak mnie caly dzien od 12 nie było:sorry2: ale co tam.. jak wróciłam też ani słowa.. on uważa, że asza kłótnia to moja wina, to neich sobie tak uważa, ale ja nie mam ochity sie z nim godzic,kolejna noc z Patim:tak::-D Dalej mnie katar meczy.. :-(
Anabuba ja mam nokię n73 i jestem bardzo zadowolona. Super zdjęcia robi, nagrywa, wejście na kartę pamięci ma. Polecam. A ja może jestem chętna na kupno Twojego telefonu, bo mój nie ma żadnego i dupa... Ile byś chciała za niego? :tak::tak::tak:
Oj ja nie lubie n73, napracowalam sie przy telefonach sporo, dla mnei zaduża to po 1 po 2 awarjna strasznie dużo ich wracało do naprawy co chwile... ale moze tobie sie akurat jakas fajna trafila co sie nie psuje:tak::tak::tak: Ale co do wyglądu to ie dla mnie.. ogólnie nokia sie popsula strasznie, teraz najlepsze są sony ericsony:tak: wogóle sie nie psują- przez cały czas jak pracowałam moze z 5 sony ericsonow pezyjelam do naprawy a z 300 nokii.. POWAŻNIE:szok: Samsungi na drugim miejscu co do awaryjnosci-poprawily sie- bo kiedys sie psuły strasznie...
Ja miałam Sony Ericson w380i i mi ukradli w pracy...:dry: z biurka:dry: No cóż.. i do teraz sie nowego nie dorobilam, a to juz chya z 2-3 miechy minęły:dry::dry:

no kobitki gdzie wy??????????????????????
ja mam sony ericson w 300i i jestem zadowolona to z klapką a ja kocham telefony z klpką piotrek ma sony ericsson k 800 i jest superaśny ma świetny aparat 3.2 mp więc zdjęcia jakościowo super są tylko jak dla mnie to no nie ma klapki i trochę duży a to podobno kobiecy:szok::szok:
madziula to super że praca ok a co w sezonie z dzieciakami i wczasowiczami???????
k800 kobiecy? pierwsze słysze:-D ale dla faceta wg mnie super-zdjecia fajne-ogolnie SE robią najlepsze zdjęcia- moj mial 2mpix aparat i robil lepsze niz np n73 ktora ma 3,2 mpix.. no ale sony robi tez aparaty to sie znają na rzeczy;-);-);-) w300- nawet fajny dtylko tez gruby- ja tam wole male telefoniki:tak::tak:

znalazlam fajna fryzurke
super!!!!
A orączka mi sie 1 podoba- ja tam za złotem nie przepadam i wybredna jestem co do obrączek...

Ale miałyśmy śmierdząca przygodę z Helenką :baffled: Mała znowu miała luźną kupkę i popuściła w majtki :baffled: Całe szczęście pod domem... Ale i tak niosłam ja po chodach i brzuch już mi się coś spina :no:

Anka, znalazłam obrączki :tak: Ale cena w sklepie to porażka :szok:

Spadam poleżeć. Do jutra :tak:
Cudne te obrączki!!! Ale jaka cena:szok::szok::szok::szok:

Ja w czasie pisania posta-eeee juz w polowie cala kawe wyduldałam:-D:-D:-D

witam się z ranka.
Co jest śpiochy?
Wstaaaawać.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D
miłego dnia życzę.
przegoniłąs mnie- za długo pisałam posta:-D:-D

Musze sobie gorączke zmierzyc... bo cosik dziwnie sie czuje.. niby mi nie gorąco a jak wstałam przed chwilą to jakby mi sie mial pot na pleach zaraz zebrac:baffled:

witam :-Dwystarczył jeden telefon od pewnej osoby i wszystko stanęło na glowie :szok::szok::szok: :zawstydzona/y:
co co? ciekawa jestem:-D gadaj mi tu już:-D

A własnie.. zaraz musze na t zajrzec tylko najpierw- kibelek po kawce- jak zawsze mam zatwardzenie tak po kawie to moge leciec od razu:-D- ale działa tylko rano:-D

reklama
Do góry