reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,

ja od 7 na nogach :baffled: Zaglądałam tu już, ale cały czas mnie odrywali i nie mogłam nic napisac...

M dzisaj rządzi w domu, chce być pomocny, zaraz zwrjuję :angry:

Helenie wróciło rozwolnienie wczoraj wieczorem:-( walczymy...

Mieliśmy wyjść dziś wieczorem z M w plener, tylko, że pogoda się zwlaiła... Jakies fatum dzisiaj czy co :confused:

reklama
No to Was nadrobiłam od wczoraj.
Dzięki Bogu mało pisałyście.
Chwała Wam za to dobre kobiety !!!:-D:-D:-D:-D
Ale żesmy sie dzis wychasały z Oliwką.Wyszliśmy z domu ok 15.00 to wróciłysmy o 20.00.jestem zmeczona :tak::tak::tak::tak:

Oliwka świetnie sie bawiła a to najwazniejsze :-) a ja poplotkowałam z kolezanką no i wszyscy byli zadowoleni.

Na dworze pięknie sikała.Wszyscy byli w szoku.Bo z tych naszych znajomych to Oliwka jest najmłodsza a pierwsza odstawiła pampersy.

jak wrócilismy,szybko ja wykapalismy,zjadła kaszkę,siku do nocnika i usnęłą błyskawicznie.
ale super!!! GRATULACJE :tak::-):-)
Ja tak mialam wczoraj jak wrocilam od siory:tak:Ale wszedzie bylam pieszo:szok::tak:
Jutro jak pogoda dopisze to wybieramy sie całą ferajna do cyrku:tak::tak::tak:
no to fajna zabawa Wam się kroi.

To moze sprobuj napisac rano jeszcze raz:tak:Kurcze ja tez sie denerwuje
Jak sie odezwie to zaraz wchodz na BB albo gg i pisz oki

Dobranoc:-)
Też czekam na wieści od Aleksi

A co to??

Wszystkie jeszcze spią??
Ja juz zdążyłam nadrobic od wczoraj:-p
Byłam u Parysi, wroviłam do domu okolo 20.30:szok: byłsmy na zakupach itp... troche nam zeszło na tych zakupach(do 20):szok: i nici z paznokci:-D:-D:-D znów bede musiala ją odwiedzic:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
z m dalej nie rozmawiam, wczoraj nawet nie zadzwonil gdzie jestem jak mnie caly dzien od 12 nie było:sorry2: ale co tam.. jak wróciłam też ani słowa.. on uważa, że asza kłótnia to moja wina, to neich sobie tak uważa, ale ja nie mam ochity sie z nim godzic,kolejna noc z Patim:tak::-D Dalej mnie katar meczy.. :-(
Oj ja nie lubie n73, napracowalam sie przy telefonach sporo, dla mnei zaduża to po 1 po 2 awarjna strasznie dużo ich wracało do naprawy co chwile... ale moze tobie sie akurat jakas fajna trafila co sie nie psuje:tak::tak::tak: Ale co do wyglądu to ie dla mnie.. ogólnie nokia sie popsula strasznie, teraz najlepsze są sony ericsony:tak: wogóle sie nie psują- przez cały czas jak pracowałam moze z 5 sony ericsonow pezyjelam do naprawy a z 300 nokii.. POWAŻNIE:szok: Samsungi na drugim miejscu co do awaryjnosci-poprawily sie- bo kiedys sie psuły strasznie...
Ja miałam Sony Ericson w380i i mi ukradli w pracy...:dry: z biurka:dry: No cóż.. i do teraz sie nowego nie dorobilam, a to juz chya z 2-3 miechy minęły:dry::dry:

k800 kobiecy? pierwsze słysze:-D ale dla faceta wg mnie super-zdjecia fajne-ogolnie SE robią najlepsze zdjęcia- moj mial 2mpix aparat i robil lepsze niz np n73 ktora ma 3,2 mpix.. no ale sony robi tez aparaty to sie znają na rzeczy;-);-);-) w300- nawet fajny dtylko tez gruby- ja tam wole male telefoniki:tak::tak:

super!!!!
A orączka mi sie 1 podoba- ja tam za złotem nie przepadam i wybredna jestem co do obrączek...

Cudne te obrączki!!! Ale jaka cena:szok::szok::szok::szok:

Ja w czasie pisania posta-eeee juz w polowie cala kawe wyduldałam:-D:-D:-D
medeuska TWARDZIEL Z CIEBIE :tak::tak:;-):-D:-D:-D

przegoniłąs mnie- za długo pisałam posta:-D:-D
Musze sobie gorączke zmierzyc... bo cosik dziwnie sie czuje.. niby mi nie gorąco a jak wstałam przed chwilą to jakby mi sie mial pot na pleach zaraz zebrac:baffled:

Medeuska ja już też sporo nie śpię.Zdążyłam już inne 2 fora przyeczytać,bo myslałam,że tu będzie ddduuuużżżżżoooo czytania i zostawiłam BB na koniec :zawstydzona/y::-D:-D:-D

witam :-Dwystarczył jeden telefon od pewnej osoby i wszystko stanęło na glowie :szok::szok::szok: :zawstydzona/y:
co się stało :confused::confused::confused:
Ja jhuż Klaudię i Darka wyszykowałam do Warszawy.
Trzymajcie kciuki za Klaudię.
O 9 pisze ważne 2 konkursy matematyczny i językowy.:tak:
Kubuś właśnie ja płatki a ja już czekam tylko aż on skończy i na zakupki śmigam na bazarek.

Witam,

ja od 7 na nogach :baffled: Zaglądałam tu już, ale cały czas mnie odrywali i nie mogłam nic napisac...

M dzisaj rządzi w domu, chce być pomocny, zaraz zwrjuję :angry:

Helenie wróciło rozwolnienie wczoraj wieczorem:-( walczymy...

Mieliśmy wyjść dziś wieczorem z M w plener, tylko, że pogoda się zwlaiła... Jakies fatum dzisiaj czy co :confused:
Mamo helenki a od czego to rozwolnienie:confused:
Masz jakieś sugestie:confused:

No to Was nadrobiłam od wczoraj.
Dzięki Bogu mało pisałyście.
Chwała Wam za to dobre kobiety !!!:-D:-D:-D:-D

ale super!!! GRATULACJE :tak::-):-)

no to fajna zabawa Wam się kroi.

Też czekam na wieści od Aleksi

medeuska TWARDZIEL Z CIEBIE :tak::tak:;-):-D:-D:-D

Medeuska ja już też sporo nie śpię.Zdążyłam już inne 2 fora przyeczytać,bo myslałam,że tu będzie ddduuuużżżżżoooo czytania i zostawiłam BB na koniec :zawstydzona/y::-D:-D:-D

co się stało :confused::confused::confused:
Ja jhuż Klaudię i Darka wyszykowałam do Warszawy.
Trzymajcie kciuki za Klaudię.
O 9 pisze ważne 2 konkursy matematyczny i językowy.:tak:
Kubuś właśnie ja płatki a ja już czekam tylko aż on skończy i na zakupki śmigam na bazarek.
Czemy twardziel?:-D bede trzymac kciuki za 10 minut:tak::tak: konkursy są fajne- szzcegolnie mate,matyczne- ja lubilam jezdzic na konkursy:tak: Chciałabym zeby moje dziecko miało tak jak ja... oj jak bym chciała...:tak:

Sprawdzam termometr...38,4:-( musze wziąc apap... czy to mi pomoże na gorączkę:confused: poodbno tylko to moge:confused:

Czemy twardziel?:-D bede trzymac kciuki za 10 minut:tak::tak: konkursy są fajne- szzcegolnie mate,matyczne- ja lubilam jezdzic na konkursy:tak: Chciałabym zeby moje dziecko miało tak jak ja... oj jak bym chciała...:tak:

Sprawdzam termometr...38,4:-( musze wziąc apap... czy to mi pomoże na gorączkę:confused: poodbno tylko to moge:confused:
Bo jesteś uparta jeśli chodzi o Twojego m.
Dajesz mu w kość równo.
Tak trzymaj :tak::-D:-D:-D
Apap jest przeciwgorączkowy,to możesz wziąśc.

Bo jesteś uparta jeśli chodzi o Twojego m.
Dajesz mu w kość równo.
Tak trzymaj :tak::-D:-D:-D
Apap jest przeciwgorączkowy,to możesz wziąśc.
juz sie tego nauczyłam, bo za dużo wszystkiego było w naszym związku, kiedyś od razu sie godzilismy, ale jak sie od razu godzilismy to znow szybko bylo zle... a teraz.. najgorse jest to ze ja jestem uparta, on jest uparty... no i cóż.. czasem dobrze, czasem źłe.. ale ja juz nie dam sobą pomiatac, ooo nieeeee:no::no::no:

Mamo helenki a od czego to rozwolnienie:confused:
Masz jakieś sugestie:confused:

Śmietana.... tak mi sie wydaje :confused:

Parę dni temu miała po surówce z marchewki pora jabłka ze śmietaną właśnie. A wczoraj była pomidorowa ze śmietaną:dry: Zobaczymy na razie dietka leko starwna. Mała duzo pije więc nie martwie sie o odwodnienie. Zobaczymy :confused:

reklama
Śmietana.... tak mi sie wydaje :confused:

Parę dni temu miała po surówce z marchewki pora jabłka ze śmietaną właśnie. A wczoraj była pomidorowa ze śmietaną:dry: Zobaczymy na razie dietka leko starwna. Mała duzo pije więc nie martwie sie o odwodnienie. Zobaczymy :confused:
No to tak.
To może być po śmietanie.
U mnie tak Klaudia reagowała na alergen.
Biegunka to był początek.

Do góry