wiktoria12
Mama i żona :)
Ha mój sie podobnie smieje

DobranocJa tez zmykam dziewczyny
Dobranoc:-)
No ta dziewczynka bombowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ha mój sie podobnie smieje
DobranocJa tez zmykam dziewczyny
Dobranoc:-)
No ta dziewczynka bombowa
No i zostałam sama:-ja tez sie zwijamdobrej nocki :-)
jak będą bardzo duże problemy to tylko czopek glicerynowy Ci zostajeI Oliwka nie zrobiła mi tej kupy dziś,to już drugi dzień.nie wiem dlaczego tak sie porobiło,nigdy nie miała z tm problemu.A widziałąm że chce zrobić,ciągle wołałą,sadzałam ją na kibelku co chwila normalnie i nie mogła zrobić.też sie męczyła.mam nadziee ze jutro zrobi.
Wchodze do kuchni zeby sobie zrobic kolacje a tu uwaga M ZMYWA NACZYNIANie no niby mowil ze pozmywa bo chcialam myc przed isciem do cyrku ale juz nie bylo czasu;-)No ale gdybym nie zobaczyla ze zmywa to bym nie uwierzyła
![]()
znalazłam coś bardziej przerażającego
YouTube - Aborcja....
dobra więcej nie będę takich rzeczy wklejać bo później nie zasnę.to coś okropnego.
Właśnie to chciałam też napisać.przestańcie wklejać takie rzeczy bo ja potem spać nie mogę![]()
a ja to tu to tam.Nie wiem czy wiecie ale dzis jest pełnia...kazde zyczenie sie spełnia....:-):-):-):-):-)dobranoc tym co spia.
AS a Ty gdzie?![]()
k550i jest fajnychyba sie zdecyduje na sony ericsona k550i-mały zgrabny,aparat dobry 2Mpix ,ma wszytskie niezbedne dla mnie rzeczy no wibracjei do tego nie ma joystica ,jak ja tego nie cierpie.a ten nie ma:-):-):-)i juz sobie na allegro wypatrzyłam jeden
Beata a ten pytalas o ta moje motorole Z8?wiesz musze sie zorientowac w cenach.telefona ma rowno rok i jest typowo meski.ale opcje ma fajne.mozna filniki video ogladac jest spory wyswietlacz itd.i batreia tez dosc dlugo tzryma.
i znac ewentualnie za ile
a juz sie martiwlam o nią.dobrze ze juz jest w miare ok.przekaz jej usciski i poweidz ze na nia czekamy!
hehhehe,moze az tak zle nie bedzie:-):-):-):-)
ja nie nawidze tepych nozy.jak nie moge sie zaciac nozem tzn ze jest tepy!!!!!!!!!!!!!!11
DOBRE
wez temu pal..... wytlumacz ze nie wazne ze truje Ciebie ale truje JEGO dziecko!!!!!!!!!!!!! moze to mu przemowi do rozsadku
Ah.... juz mówiłam tyle razy ale jak jestesmu pokłoceni to.. szkoda słów.........
ja tez scigam.niewazne ze jest sucho na dworzu!nie ma wlzenia w butach.nawet jkak Weronika przychodzi z piaskownicy czy w ogole z podworo to jak krzyczne ze ma stac i dalej nie wchodzi to stanie i czeka. ajk powiem zeby nie wchodzila bo np umylam podloge to wraca na dwortaka jestem wrdena:-):-):-)
To świnie nooooMeduska mi tez kiedys sprztaneli kilka rzeczy sprezdd nowsa.ale te same rzeczy sa u tych samych ludzi na innych kontach.zaraz ci wkleje linki
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
i te evertess to jeden i ten sam sprzedawca.nawet jak cos kupisz na ich tych kilku kontach to placisz za jedna przesylke itd.ostatnio sama tak robilam:-):-):-):-)