reklama
Masz bardzo ładne objawy ból sutków i piersi.Temperatura też ok.poza tym zero objawow na okres jeszcze z 2-3 dni temu mialam klucie po lewej stronie.. tak jakby na owulacje czy cos takiego.. poza tym tempki ładnie w gorze.. wykresik nizej
![]()
Nic tylko trzymać kciuki że to fasolka sobie kiełkuje.

Ja mam lekko nabrzmiałe piersi, sutki mnie nie bolą i mam zgage chwilami robi mi się troszkę nie dobrze. Nie zbiera mi się na wymioty ale tak dziwnie.
Oczywiście się nie nakręcam i nie testuję przed czasem dopiero w środę lub czwartek zrobię test jeśli @ się nie pojawi a powinna być we wtorek.
Martynka trzymam kciuki i mam nadzieję że te objawy nie są zasługą duphastonu.
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Halo.....co tutaj tak cicho dzisiaj....
A ja se w lasu wrocilam i mnie jajniki naparzaja jak rzadko. Czy macie takie bole na owu ? Czy zwykle one sa dzien przed czy w dzien owu u Was ?
A ja se w lasu wrocilam i mnie jajniki naparzaja jak rzadko. Czy macie takie bole na owu ? Czy zwykle one sa dzien przed czy w dzien owu u Was ?
w.kropeczka
Fanka BB :)
Kochana jestes Kropczko, TObie tez trzeba zyczyc duuuzo zdróweczka, dzielna z ciebie dziewczynka i do tego wszystkiego nie tracisz siły i pocieszasz innych.
BUZIAKI OGROMNE DLA CIEBIE.SŁONECZKO![]()
dziekuje
dziekuje kropeczko za gratuacje
trzymam kciuki aby operacje w czrwcu przebiegły prawidłowo i obys jak najszybciej mogła sie tez zacząc starac ! wtedy wysle specjalnie dlaciebie caly wielki dzban fluidek !
/////najwazniejsze teraz aby ciąza sie dobrze rozwijała i zeby serduszko plodu w rótce zabiło !
dzieku Elfa...
Kochanie-jestem pewna, ze za 2 tyugodnie uslyszysz mocne bicie serduszka fasolki!!! Nic sie nie martw!
aaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! zjadłam już prawie poł opakowania ptasiego mleczka!!!!i nie mogę się oprzeć reszcie!
![]()
![]()
Tez uwielbiam ptasie mleczko...ale teraz sie chce pozbyc nadmiaru oponki wiec...zero mleczka..ptasiego:-(
Siema laski
Nie bylo mnie wieki, pewnie juz mnie zapomnialyscie.
Taaa...szkoda ze nie widzialas ile razy o ciebie sie pytano...w roznych kontekstach:-) gluptasek!!!
Widziałam temat mam...
Ja ze swoja nigdy nie miałam dobrze. ..
Ola-moim zdanuiem-kocha cie bardzo, ale nie wie jak okazac to na codzien...dopiero jak jest jakis dramat to pokazuje co naprawde czuje...ja przy stracie maluszka...
nie ma sie co na codzien martwic...mamy czasem takie sa i tak maja...i pewnie to zasluga ich mam i ich re;lacji itak sie to ciagnie od pokolen....
Glowa do gory! Damy rade!!!
dziekuję Marzenko - masz rację, to co mówią nam nasi rodzice, matki bardzo wpływa na nasze życie i samoocenę - ja dopiero uczę się tego że mimo wszystko jestem wartocsiowym człowiekiem..
Tak jest, na 100% tak jest...
Witam!
Jestem już po wyjeździe na szczęście już po komunii...
Kochane nie dam rady nadrobić!
normalnie nie wiem nie powinnam się tak czuć : właśnie dowiedziałam się że moja koleżanka jest w ciąży i rodzi w grudniu, a ja ledwo podtrzymuję się od łez aż mnie w gardle ściska, cieszę się że jej się udało a z drugiej strony czuję zlaść! Jestem okropna!
Poza tym całą noc śniło mi się że znowu dostała @ i wszyscy byli w ciąży tylko nie ja... okropny sen...
znowu się wyżaliłam ale normalnie jest mi dziś ciężko!
Pozdrawiam
martynko...kochanie nie smuc sie slonce!!! zobaczysz, ze teraz szybko bedzie juz fasolka z wami....kolejne podejscie musi byc trafione!!! Buziaki!
(( Niech mnie ktos walnie w ryj - pliiiiizzzzzz
A masz, a masz...ale caluski....
Kaprysiu-ja sie zgadzam z dziewczynami...twoja psychika broni sie prze dporazka, przed tym zeby nie zawiesc siebie i meza...dlatego woli nie ryzykowac wogole...
Ja tez jestem perfekcjonistka i to wcale w zyciu nie pomaga, jest straszne...ale trzeba czasem ponosic ryzyko nawet przy jego wysokim poziomie...
Powiem ci ze twoje odczucia nie sa mi teraz wcale obce...tez mam momentami takie mysli....az wstyd...ale tak jest...
Ta wbijemy się do Andzi na grupową terapije. Ja przyniosę popitkę wy przegryskę i będziemy się terapiować.![]()
O tak!!! tylko gdzie jest AndziaS????
Witam koilezanki
Przepraszam ,ale z ciekawosci weszlam sobie na wasz watek
Jestem staraczka od 5lat . I wlasnie zainteresowala mnie opinia lekarza Loree
Ja mialam wykonywane i badania hormonalne i ambrazje obydwa wypadly dobrze ,a krwawienia tydzien przed @ ,nadal mam i to juz od 4 lat.
Tak wiec musza byc jakies inne przyczyny. Wkurza mnie ,ze lekarze tylko te dwie morzliwosci biora pod uwage. Bo chyba jak ktos krwawi regularnie to nie jest to oznaka zdrowia.
.
Witaj. ja mam plamienia, i to sie podobno zdarza w trakcie cyklu przed @ i jest nieraz norlamne...wg niektorych lekarzy...ale krwawienia-sama nie wiem, ale moim zdaniem to chyba bardziej powazne...?
A starasz sie teraz o maluszka?
Masz bardzo ładne objawy ból sutków i piersi.Temperatura też ok.
Ja mam lekko nabrzmiałe piersi, sutki mnie nie bolą i mam zgage chwilami robi mi się troszkę nie dobrze. Nie zbiera mi się na wymioty ale tak dziwnie.
Oczywiście się nie nakręcam i nie testuję przed czasem dopiero w środę lub czwartek zrobię test jeśli @ się nie pojawi a powinna być we wtorek.
Martynka trzymam kciuki i mam nadzieję że te objawy nie są zasługą duphastonu.
No wlasnie-u obu was kielkuje pieknie i ja juz czkeam na fluidki do sloika!
zegnam sie, ide na ranczo
papapa
Eve84
2 lata przerwy.....
no faktycznie spokój tu dzisiaj! ;-)
ja już naszykowana do snu ... i udało mi się poćwiczyć na orbitreku prawie pól godziny :-):-):-):-) wg tego zegareczka na urządzeniu spaliłam ok. 150kcal :-) a zjadając pól paczki ptasiego mleczka zeżarłam blisko 800 kcal!!!!
wiec poszło w tyłek jak nic! a raczej w bebzunek!
a tak na dobra sprawę spać mi się nie chce!
ale to mnie normalne gdy P. nie ma ... ale co tam dzięki ćwiczeniom poprawiłam sobie humor! 
polecam!
ja już naszykowana do snu ... i udało mi się poćwiczyć na orbitreku prawie pól godziny :-):-):-):-) wg tego zegareczka na urządzeniu spaliłam ok. 150kcal :-) a zjadając pól paczki ptasiego mleczka zeżarłam blisko 800 kcal!!!!

a tak na dobra sprawę spać mi się nie chce!

Nektarynka
Fanka BB :)
no to jak cos to razem testujemu.. chociaz ja to chyba w piatek bede mogla testowac, bo we wtorek jade do rodziny na pogrzeb i pewnie wroce w srode poznym wieczorem lub noca lub w czwartek ale jeszcze o tym nie gadalismy, narazie ustalamy kiedy jedziemy..Masz bardzo ładne objawy ból sutków i piersi.Temperatura też ok.
kochana jak naparzaja jajniki a nic nie bralas zadnego clo i takie tam to moze pekl pecherzyk.. ja nigdy nie odczuwalam owulki (bo moze nnigdy nie mialam albo nigdy nie zwracalam uwagi na to jak byłam młodsza.. w kazdym razie w tym cyklu czułam jak mnie lewy naparza to było 13 i 14 raz moze dwa razy zakuło.. wiec działaj..Halo.....co tutaj tak cicho dzisiaj....
Haszitka
może kiedyś...
Halo.....co tutaj tak cicho dzisiaj....
Ja w zeszłym cyklu tak miałam. Miałam wrażenie, że skóra na wierzchu mnie boli

Nie wiem, czy w owu, czy koło bo trwało to z trzy dni.
Teraz taki ból miałam zaraz po @ i delikatnie wczoraj i dziś.
Ogólnie nigdy to nie jest jeden dzień a ze stopniem nasilenia to różnie bywa.
reklama
Podziel się: